Wednesday 4 January 2012

Tips voor het verven blond haar Bruin

Blond tot brunette is een overgang niet vaak gemaakt. Het zal echter laat u op zoek als een heel ander persoon, en kan zelfs je extra vertrouwen en een volwassen voelen. Als u van plan dyeing blonde haren bruine thuis, ik sterk afraden. Velen hebben geprobeerd, met desastreuze gevolgen. Fel oranje haar is de meest voorkomende resultaat, dat moet worden overgelaten op die manier voor een paar weken voor corrigerende maatregelen kunnen worden genomen. Hoewel het duur is, zal een professionele krijg je je gewenste resultaten en ook goed voor je haar. Uw cursus van de actie zal verschillen, als je gaat van een natuurlijke blond tot bruin, of van een peroxide blond tot lichtbruin. Hier is wat je doet in de volgende scenario's.
Kleurstof Blonde Hair Brown
Natural blond tot Brunette, Als u een natuurlijk blond, en denken dat het tijd is voor een verandering, verandert in een brunette is uw beste optie. Dit is omdat, als je pick rode accenten, kunt u eindigen met roze vanwege de manier waarop rode haarverf reageert op de natuurlijke pigment in blond haar. De meeste blondines die willen gaan bruin worden geadviseerd om lowlights te krijgen, omdat het toelaat om geleidelijk aan wennen aan de nieuwe look. Ze zijn een populaire huidige trend, met veel celebs sportieve hen. Als dit idee niet een beroep op u, zou je kunnen proberen een tijdelijke kleur. Omdat het meestal duurt voor alle van twee weken, veel het gevoel dat het geld over de balk (letterlijk!). Echter, als je een dappere ziel van plan om meteen in en de verandering te omarmen, een wenselijke schaduw is de natuurlijke kleur onder je haar. A professionele kleuren adviseur kan u helpen dienovereenkomstig kies de kleur, die hopelijk laat je met natuurlijk ogende bruine haren. Een andere kritiek aspect van een goede, algehele overgang is om je wenkbrauwen donkerder. Ik wil niet suggereren dat je ze sterven, gewoon gebruik maken van een donkere wenkbrauw potlood.
Peroxide blond tot Brunette; Als u hebt geprobeerd om bleekwater uw haar en eindigde met een hoofd dat een tangerine zou te schande, hebben we een paar suggesties. Terwijl de beste idee zou worden een professionele bezoeken, als u niet de middelen of zijn te beschaamd om, hier zijn een paar basistips over hoe kleurstof blonde haren bruin. Echter bewust dat elke persoon haren is verschillend en waarschijnlijk anders reageren. De beste kleur nu pick is een eenvoudige 'medium bruine' of 'medium ash bruine'. Ervoor te zorgen dat de kleur je kiest niet te veel rode tinten in het (zoals Auburn / kastanje tinten) hebben, of in combinatie met de bestaande rode tinten mag je haar beurt om een ​​zeer rode kleur.
Subsidiair, indien u gebleekt uw haar blonde, maar gewoon niet bevalt, hier is wat je kunt doen. Als uw haar helemaal blond, zou toepassen een bruine kleurstof worden een vergissing. Dit is omdat sommige browns, essen browns name bevatten onderliggende blauw en groene tinten, dat gecombineerde met gele kunnen sommige zeer onaangename resultaten produceren. U kunt zelfs eindigen met groen haar, zoals velen hebben. De juiste manier om de overgang te maken is in twee fasen. Eerst een warme goudblonde, of een rijke rode kleur aan uw haar. Laat hem in voor 25 tot 30 minuten, totdat uw haar heeft draaide een gember of rode kleur. Nu voor de tweede golf, toepassing een medium bruine kleur aan uw haar. Probeer een niet te donker schaduw pick aangezien er geen terugkomen vanaf dat, en zeker voorkomen een die een veel rode tinten heeft.
Terwijl haarkleuring thuis, wordt u geadviseerd te vegen en de kleur controleren nadat elke 5 minuten, nooit verlaten van het op voor meer dat 15 of 20 minuten. Als je eenmaal hebt gemaakt de beslissing van verven blonde haren bruine, net onthouden om diepe conditie uw haar vóór en na de behandeling. Volg deze tips en vindt u dat de haarkleuring kan een plezierige ervaring worden!

No comments:

Post a Comment