Monday 30 January 2012

Basement schimmelverwijdering

Mold is een schimmel die groeit in gebieden die vochtig zijn en hebben geen goede ventilatie. Een kelder is een dergelijke plaats in uw huis, dat krijgt nauwelijks zonlicht, waardoor het een voortdurend vochtige omgeving. De vochtigheid en de lage temperatuur van de kelder maakt het een ideale voedingsbodem voor schimmels. Hoewel alle soorten van schimmels zijn niet schadelijk, zwarte schimmel en meeldauw zijn zeer gevaarlijk voor onze volksgezondheid. De groei van schimmels in de kelder gepaard met de emissie van verschillende organische stoffen, zoals sporen, cellen, fragmenten, enz., die de hele binnenmilieu vervuilt. Bij inademing kunnen deze materialen die mogelijk risicovol zijn voor de gezondheid van kinderen, huisdieren, en zelfs volwassenen en allergieën kunnen veroorzaken of respiratoire problemen zoals astma. Basement schimmel verwijderen, is dus erg belangrijk om uw gezin te beschermen tegen verschillende gevaren voor de gezondheid.
Detectie van schimmels in de Kelder
Als u gebruikte organische materialen zoals hout, papier producten, of weefsels voor de bouw van uw kelder, dan is er een maximale mogelijkheid van de groei van schimmels in het souterrain. De aanwezigheid van de schimmel kan worden geïdentificeerd met een typische geur in verband met schimmel. Peeling van behang of rottend hout of versleten verf van de muren zijn enkele veel voorkomende indicaties zijn van aantasting door schimmel. Als u dergelijke indicaties, moet u de taak naar de kelder schimmel te verwijderen op zijn vroegst zodat het probleem niet verder verergerd. Wrijf je handen op de wanden van de kelder om uit te vinden als het nat is of niet. Vele malen, de muren van de kelder nat door lekkage van water in de muren. Deze lekkage kunnen het plafond en de vloer van de kelder meer open voor invasie mal. Indien de vloer van het souterrain is bedekt met een tapijt, dan kan zwart schimmelgroei plaatsvinden onder vloerbedekking gebied. Als het meubelstuk wordt gehouden in de kelder, zal de vochtigheid van het gebied krijgen geabsorbeerd in hun oppervlak en maken het een ideale plek voor schimmels kunnen gedijen.
Schimmel verwijderen van Basement
Na identificatie van de gebieden die zijn aangetast door de schimmel, is het tijd om schimmel te verwijderen uit de kelder. De eerste stap die moet worden genomen, is naar de kelder te isoleren van de rest van het huis, zodat de schimmel zich niet verder verspreidt over op andere gebieden van het huis. Vervolgens stelt u met de juiste uitrusting zoals rubber handschoenen, een veiligheidsbril, beademingsmasker, etc. om jezelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van schimmels. Voor de toepassing van het verwijderen van schimmel tegen harde oppervlakken, zoals glas, metaal of kunststof, toepassen van een wasmiddel dat geen stoffen bevat die ammoniak en verwijdert schimmel door eenvoudige schrobben.
Toepassing van een oplossing van bleekwater en water zal de beste optie Voor kelderruimten schimmel verwijderen van tegel vloeren worden. Meng een kopje van bleekwater in een liter water. Giet het in een spray fles en spreidde het alle over het oppervlak. Het is zeer effectief in het verwijderen zwarte schimmel. Als uw kelder vloeren is gemaakt van hardhout, neem goede kwaliteit schuurpapier en wrijf hem over de houtoppervlak om schimmelvorming verwijderen. Na reiniging de mal uit hardhout vloeren toepassing een goede afdichtmiddel op het welke zal helpen om de vocht uit verdere penetratie aanslag in de hardhout en trekken schimmel in toekomst. Mold kan niet worden verwijderd uit poreuze oppervlakken zoals papier of tapijt. Wanneer de oppervlak onder de kelder tapijt is geteisterd door schimmel, heb je geen keus maar om gooien de tapijt.
Zodra u gedood alle de mal uit de kelder gebied, desinfecteer de plaats met de hulp van enkele ontsmettingsmiddel. Goed verspreid het desinfectiemiddel over de plaats en het ongemoeid laten van ten minste 15 notulen. Zorg ervoor er genoeg ventilatie wanneer u de kelder disinfecting. Was vervolgens off het gebied met water. Niet toestaan ​​het water verblijven op het oppervlak voor lang. Opdrogen het gebied snel gebruikend fans, ontvochtigers enz.
Als u ontdekt dat uw gehele kelder, vanaf de vloer upto het plafond, heeft bestreken door schimmel, is het raadzaam om mal sanering aannemers Voor kelderruimten schimmel verwijderen huren. Na de mal verwijdering kan belangrijk dat u verdere groei van schimmel in de kelder voorkomen. Voor dit, u de kelder houden in een droge toestand. Kan niet worden gemakkelijke taak maar je moet alle mogelijke maatregelen nemen om de kelder houden een goed geventileerde conditie. Bovendien kunnen regelmatige inspectie van de kelder te voorkomen dat de groei van schimmels. Lees meer over:; Hoe Schoon Mold en Meeldauw; Black Mold Verwijdering; Basement Mold Schoonmaak

No comments:

Post a Comment