Thursday 19 January 2012

Banana Plant Care

Als je naar bananen over bananen, dan moet je eentje planten bananenplant recht in uw tuin. Op deze manier heb je een onbeperkt aanbod van home grown bananen! Echter, voordat dromen over het starten van uw banaan boerderij, moet je leren en begrijpen bananenplant zorg! Alvorens in te gaan, hoe de verzorging van bananenplanten te nemen, laat het ons weten iets over de bananenplant.
Bananenplant Feiten
Hoewel het lijkt op een, banaan plant niet een boom. Het is eigenlijk een vaste plant kruid! Ze zijn inheems planten van de tropische regio van Zuidoost-Azië. Als je in de geschiedenis van de bananen, zijn ze bekend te zijn gedomesticeerd voor de eerste keer in Papoea-Nieuw-Guinea en nu zijn ze gekweekt in de tropen. Hun voornaamste stengel is niet echt een stam, maar een pseudo-stam! De maximale hoogte die bananenplanten te bereiken is dicht bij 8 m met lengte van de vleugel tot 3,5 m. Bananen groeien in trossen, met een gewicht tot 50kgs!
De meest voorkomende en populaire variëteit van deze planten is het 'toetje' type bananen die zacht, zoet en pitloze. Ze worden geteeld in 107 landen hele wereld. Als u verkennen banaan voeding feiten, zult u weten dat ze zijn rijke bronnen van Vitamine B6, Vitamine C en Kalium. Bananen zijn een aanbevolen deel van het dieet voor atleten en sporters, als bron van instant energie, want er is een goede hoeveelheid calorieën in een banaan. Bananen zijn de goedkoopste en de meest voedzame van alle vruchten, die je ooit zou eten. Mensen hebben er diverse nuttige producten uit bananen plantaardige vezels. De overvloedige banaan is de meest potente vrucht en heeft talrijke gezondheidsvoordelen. Er zijn vele heerlijke recepten banaan, dat u kunt genieten van koken en eten. Er zijn veel meer van zulke interessante feiten over bananen. Ik weet het niet, waarom een ​​tuin liefhebber niet zou willen een banaan plant in zijn of haar tuin!
Banana Plant Care Tips
Om te zorgen voor bananen plant, moet je in een veel van tuinieren werk in zijn vroege jaren. Hier zijn een aantal bananen broek verzorgingstips voor uw inzage.
Kies de warmste Spot; Kies de warmste plek voor uw bananenplant in je tuin, als ze nodig hebben veel fel zonlicht goed te groeien. Koude klimaat is niet goed voor deze bomen.
Geven Air, vers circulerende lucht een maximale temperaturen in en rond 80 F en een minimum van 67 F, zal goed zijn voor uw banaan plant.
Lichte, goed doorlatende grond, Vergeet niet, deze planten goed groeien in licht en goed doorlatende grond! Zien dat de dunne wortels van de plant gemakkelijk kan verspreiden door de bodem.
Water en meststoffen zijn een must; Water de plant regelmatig en vooral als de grond droog is. Controleer regelmatig of de bodem textuur voor droogte. Waarborgen dat de vochtigheid wordt gehandhaafd.
Houd ze vrij van onkruid; Houd de omgeving vrij van onkruid, omdat zij moeten concurreren met de fabriek voor voedingsstoffen. Wieden van uw tuin regelmatig wordt belangrijk!
In de winter, pak ze!, In de winter, knip de plant naar beneden en dek het af met isolatie. Dit is noodzakelijk als u wilt dat de plant de winter overleven. Ze zijn van nature niet aangepast aan een koud klimaat.
Probeer koudetolerante rassen; Indien u wilt bananen groeien het hele jaar door, voor bepaalde koude tolerante rassen, die beschikbaar zijn in de markt gaan. Sommige van deze rassen waarin Musa basjoo, Saja, en Ice Cream!
Hopen dat deze bananenplant verzorgingstips, zal u helpen in het verhogen van uw eigen bananenplant. De vrucht van al dit werk is de moeite waard, geloof me! Kunt u genieten vele dagen van heerlijke tevredenheid, eten bananen en Going Bananas!

No comments:

Post a Comment