Wednesday 18 January 2012

Makeup voor Brown Eyes

Prachtige bruine ogen hebben een breed scala van make-up opties om uit te kiezen. Het beste ding over het hebben van bruine ogen is dat bijna alle schakeringen van oog make-up bij hen past goed en je hoeft niet echt te zoeken naar opties. Vrouwen die denken dat hun bruine ogen zijn dof en saai, de juiste soort en de schaduw van oog make-up voor bruine ogen kan u helpen zich te ontdoen van deze valse veronderstelling. Dus, hier is hoe je kunt gaan over.
Make-up voor Brown Eyes
De meest belangrijke ding om te onthouden voor elke vorm van het oog makeup is dat donkere oogmake-up tinten moeten worden gebruikt om de oogkleur te minimaliseren en grote ogen kijken kleiner terwijl light oogmake-up tinten worden gebruikt o te spelen en te markeren kleine ogen de oogmake kleur. Dezelfde regel geldt voor oogmake-up voor bruine ogen ook. Als je een donkere bruine, kleine ogen, gebruik lichtere schakeringen en zo hebben grote bruine ogen, gebruik donkere tinten de toon hen neer. Nogmaals, het is belangrijk om de juiste tinten oogschaduw, mascara en eyeliner kiezen om de juiste look door de make-up voor bruine ogen te bereiken. , Dus laten we eens een kijken naar de nuances van deze make-up componenten die u moet gebruiken voor het beste oog make-up voor bruine ogen.
Oogschaduw, In elke vorm van het oog makeup, de oogschaduw speelt een zeer belangrijke rol in de manier waarop je oog make-up ziet. Derhalve is het essentieel om om verstandig samen uw keuze van oogschaduw tinten. De beste kleuren voor make-up voor bruine ogen zijn diep goud, brons, roest en roze tinten. Other tinten die ook prima te doen voor make-up voor bruine ogen zijn blauwe tinten meer naar de violette einde, pruim, nootmuskaat en vanille. Gelieve te voorkomen tinten groen, diep blauw en grijs. Alle metallic tinten zou fab op bruine ogen en uiteraard look, moet u weten hoe oogschaduw toepassing.
Mascara, Zwart is de kleur van de mascara die je moet kiezen voor oogmake-up voor bruine ogen en dit zou een van de beste make-up tips voor bruine ogen. De zwarte op uw oogleden zal accentueren uw bruine ogen een groot mate. Indien niet zwart dan donkerblauw mascara zou de tweede beste optie om worden. Ook dit zal werken in soortgelijke wijze zoals de zwart.
Eyeliner; De eyeliner is wat werkt het meest in de aandacht je bruine ogen. Je kon ook gebruik maken van de ogen kohl potloden ipv eyeliners een meer afgezwakt of vlekkerig effect. Hier, bent u vrij om experimenteren met verschillende eyeliner kleuren zoals bruin, brons, goud, donkergrijs, zwart en dark navy blauw. Koper en donker groen zijn ook de twee andere goede opties als eyeliners voor de make voor bruine ogen.
Beste Make-up tips voor bruine ogen
Behulp van uw eyeliner goed is de sleutel tot verwezenlijking de beste make-up voor bruine ogen. Om uw bruine ogen pop en hij gemarkeerd, kies dan een tint eyeliner die wordt donkerder tot je eigen schaduw oogschaduw. Teken de omtrek van uw ooglid begin van de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek. Gebruik een dunne beroerte in de binnenste hoek en verdikken het als je richting de uiterlijke hoek. Opnieuw een extra stroke van het centrum van het ooglid richting de buitenste hoek, indien verplicht, om indikken. Gebruik een vloeibaar, waterdichte eyeliner indien mogelijk, zoals zij spreads goed en verhoogt ook de dramatisch effect. Voor Cute make-up voor bruine ogen, probeer te experimenteren met verschillende tinten roze en violet.
Volg de gebruikelijke oog make-up technieken en make-up tips voor de ogen make-up toe te passen aan uw ogen. Zorg ervoor dat de make-up gelijkmatig wordt toegepast en de kleuren zijn niet in totale tegenspraak met elkaar. Houd de makeup op je gezicht een beetje afgezwakt als je zou willen om uw ogen te benadrukken.

No comments:

Post a Comment