Wednesday, 11 January 2012

Moeder van de Bruidegom Kledij Etiquette

Uw zoontje is opgegroeid en is nu klaar om te trouwen. Dit is zeker een van de belangrijkste dag in uw leven. U start met alle planning en onderzoek om de dag onvergetelijk te maken. Het eerste ding dat gaat om je geest is uw kleding, wat moet ik dragen? Uiteraard zal u een outfit die is elegant en perfect voor uw imago als de moeder van de bruidegom have! Voor het selecteren van een outfit voor de speciale gelegenheid, volgt u de moeder van de bruidegom kleding etiquette die manier wordt voorkomen dat de mode faux pas.
Moeder van de bruidegom Jurken
Ten eerste moet je aan een contact initiate tussen de twee families (de jouwe en die van de bruid) vóór de eigenlijke bruiloft. Het wordt beschouwd als een vriendelijk gebaar dat zeker zal worden gewaardeerd. Bovendien, het kan zelfs helpen bij de verdere planning van de bruiloft. Het kan ook andere andersom, soms de moeder van de bruid een beroep kan doen je je om contact te initiëren.
Traditie: U kunt zich terdege bewust van het feit, dat volgens de traditie, de moeder van de bruid kiest haar outfit eerste die vervolgens wordt gevolgd door de outfit van de moeder van de bruidegom. Dit is nogal een oude traditie, die misschien niet mogelijk of realistisch vandaag. Maar u kunt bellen naar de moeder van de bruid om te vragen wat voor soort van outfit is ze van plan om te dragen. Hiermee wordt voorkomen dat botsende of verkeerde matching van de outfit. De jurken van de bruidsmeisjes en de algemene thema van de bruiloft moet ook worden overwogen voor het selecteren van een outfit.
Stijl: In formele trouwerijen, moeten de outfits van de moeders van bruid en bruidegom be thee lengte of zelfs vloer lengte. Maar als je een casual of een semi-formele huwelijk hebt, kun je experimenteel met de lengte en het patroon van de jurk. Maar de jurken van beide, moet de bruidegom en de bruid's moeder elkaar aanvullen, ook in termen van lengte. Een moeder in een thee-lengte jurk, terwijl de andere aan een mini-rok wordt beschouwd als een ongeluk. Hoewel moeder van de bruidegom thee lengte jurken en jassen zijn van oudsher gedragen, kun je zelfs gaan voor kostuums of broeken, Als u vertrouwd bent met hen.
Kleur: De kleur van de jurk speelt de belangrijkste rol in de moeder van de bruidegom kleding etiketten. U dient volledig te vermijden dragen van witte (en al haar tinten zoals ivoor of gebroken wit) of zwart. Wit is de kleur van de bruiloft de bruid jurk en zwarte vertegenwoordigt rouw. Ook wegblijven van flashy kleuren zoals hot pink, oranje of rood bloed, als ze kunnen uw zoon en familie in verlegenheid te brengen. Zoals hierboven reeds vermeld, kunt u bellen het moeder van het bruidspaar en selecteer een outfit die in sync met haar pak. Je moet ook niet vergeten om te voorkomen dat het dragen van volledig bijpassende kleuren. Als u geen informatie over jurk your tegenpartij en kleur, is het beter om op een veiliger kant en hebben andere koninklijke kleuren. De meest populaire kleuren voor moeder van de bruidegom jurken is lavendel, pistache, wijn, marineblauw of de traditionele beige.
Accessoires: De accessoires en sieraden moet zodanig zijn dat zij de kleding aan te vullen. Overdrijf het niet, noch op zoek overdreven casual beurt. Hebben een schoeisel dat u comfortabel dragen als je moet staan ​​voor een lange tijd. Ook make-up moet minimaal en moet je kijken waardige.
Lees meer over:; Moeder van de Bruidegom Wear, Moeder van de Bruid Jurken, Trouwjurken; Als u deze eenvoudige moeder van de bruidegom kleding etiquette, bent u zeker om te gaan stemmen Regal en stralend! Vergeet niet, communicatie en planning is de sleutel.

No comments:

Post a Comment