Monday 2 January 2012

Hoe verzorg ik mijn krullend haar Take

Krullend haar is, door de natuur, kwetsbare en meer kans op droogte en schade. Dus als je heb van nature krullend haar, dan in de eerste plaats moet je het feit dat de eisen van deze vorm van haaruitval zijn nogal verschillend van die van steil haar te begrijpen. Krullend haar heeft behoefte aan meer zorg en aandacht, in vergelijking met andere soorten haar. Anders droogheid, problematisch frizz alsmede gespleten haarpunten zou de gemeenschappelijke problemen.
Een haarschacht bevat drie lagen, de opperhuid wordt de buitenste laag. De cuticula beschermt de twee binnenste lagen van barre omstandigheden zoals hitte, zonlicht en chemicaliën. Indien geen voldoende zorg is niet genomen, kan het haar nagelriem beschadigd raken, die op hun beurt kunnen ook de binnenste lagen meer kans op beschadigingen zoals breuk. Daarom moet men zeer voorzichtig zijn om haarschubben te beschermen tegen agressieve chemicaliën en omgevingsfactoren. Hier zijn een paar tips over de verzorging van de natuurlijke krullend haar te nemen.
Hoe verzorg ik mijn krullend haar nemen?; Het meest essentiële stap om krullend haar te beheren is te hydrateren of toestand regelmatig. Schoonmaken is ook belangrijk, maar mensen met krullend haar moet vermijden frequente wassen. Shampoos bevatten meestal veel chemische stoffen, waaronder alcohol en natriumlaurylsulfaat, die droogt het haar follikels met hen te beroven van de essentiële olie en vocht. Daarom kan regelmatig wassen leiden tot de ontwikkeling van frizz en break-aways. So, wast u uw haar met een milde shampoo, liefst met conditioner slechts eenmaal of tweemaal per week. Hoewel shampoos zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik, kan conditioners vaak worden gebruikt om het niveau van vocht vast te houden.
Niet borstel of kam nat haar, en altijd plaats een grove kam van haarborstels gebruiken om klitten en knopen te verwijderen. Het is beter om je haar droog nature in plaats van regelmatig gebruik van een föhn. Föhnen kan droogheid van het haar veroorzaken strengen leidt tot uiteinden en haarbreuk splitsen. Veel mensen die niet tevreden zijn met hun natuurlijk krullend haar gebruik strijkijzers of stijltangen om recht haar te krijgen. Maar op de lange termijn, kan de warmte gegenereerd door deze apparatuur een verzwakking van de haarzakjes, waardoor die aanleiding geven tot problemen, zoals het dunner worden van de haarschacht, haarbreuk, enz. Dus is het beter om te beperken het gebruik ervan.
Met behulp van natuurlijke oliën om uw hoofdhuid en het haar hydrateren eenmaal of tweemaal per week kan u helpen om krullend en kroeshaar te beheren, en ook om haarbreuk stoppen. Je kunt zowel vierge kokosolie, olijfolie, of amandelolie om uw hoofdhuid massage, een dag voor het wassen je haar. Deze natuurlijke oliën zorgen voor vocht en de broodnodige vitamine E voor de haargroei. Ook praten met je kapper om uit te vinden een perfecte kapsel voor natuurlijk krullend haar. Soms zou een goede knipbeurt helpen om een ​​groot deel bij het handhaven van krullend haar. Voorzover het gebruik van haar styling producten, zoals gels of haarlak betreft, voorkomen dat ze overmatig gebruik. Hetzelfde punt geldt ook voor haarstyling. Vermijd overstyling je haar met kapsels die veel druk en stress op uw haar.
Zelfgemaakte producten voor krullend haar, in plaats van het blindstaren op commerciële producten, kunt u een aantal uitstekende haarverzorgingsproducten door particulieren, met behulp van enkele direct beschikbaar stoffen. Mayonaise niet enkel een heerlijke smaak, maar kan worden gebruikt om de verzorging van je haar nemen als goed. Het is verkrijgbaar in bijna elk huishouden en is de eenvoudigste product voor haarverzorging. Als u zich afvraagt ​​hoe de verzorging van krullend kroeshaar te nemen met mayonaise, moet je een jas aan je haar toe te passen en laat hem ergens, maar niet meer dan 15 tot 20 minuten. Dan afspoelen met schoon water en voel het grote verschil in de kwaliteit van uw haar. Je haar ziet er verbluffend glanzend en zacht.
Zelfs eieren kunnen worden gebruikt om uw haar te voeden, omdat ze rijk zijn aan eiwitten. Gewoon door met de dooier van een ei toe en meng een paar druppels olijfolie met het. Nu natte uw haar en breng dit mengsel. Te houden voor 5 tot 10 minuten, en gebruik dan een milde shampoo te wassen af. Dit is een uitstekende conditioner voor droog krullend haar. Zo ook kan de melk en honing eveneens worden toegepast om hydraterende en voedende uw krullende haren.
Krullend haar is niet problematisch, maar het moet wat extra zorg en bescherming er gezond uitzien. Als dit goed wordt onderhouden, kan dit type van het haar geven u een glamoureuze look met die mooie krullen. Hoop dat deze enkele tips over hoe de verzorging van krullend haar rekening begeleiden u in dit verband en u helpen om dat prachtige look die je altijd van hebt gedroomd.

No comments:

Post a Comment