Thursday 26 January 2012

Hoe Shrooms Indoors Grow

Paddestoelen zijn eetbaar schimmels die een steel en een cap hebben. Als een culinair ingrediënt, zijn ze uiterst veelzijdige, ze blend in gemakkelijk met de meeste groepen levensmiddelen. Als paddestoelen voedingswaarde zo hoog is, moet paddestoelen regelmatig worden opgenomen in het dieet. Als jij een plant enthousiasteling die geniet verse rechte produceren uit uw achtertuin, dan wetend hoe shrooms binnenshuis groeien is must voor u. En voor allen die willen weten en hoe shrooms voor het eerst groeien leren, zou dit een ideale tijd uitzoeken.
Hoe Shrooms at Home Grow; Hoe paddestoelen groeien en de tijd zij treffen ter geworden eetbare hangt veel van het type eetbare paddestoel die jij alsmede toeneemt naarmate de klimatologische omstandigheden dat wordt geteeld onder. Verschillende paddestoelen hebben verschillende groeiende mediums; hardhout, zaagsel, stro, gecomposteerde mest, schors, enz. Growing paddestoelen is volledig verschillend van groeiende andere groene planten, als paddestoelen geen chlorofyl bevatten en ze afhankelijk betreffende ander plantaardig materiaal voor hun voedselvoedingsmiddelen . De voorste wat men hoeft te doen is het verzamelen van de benodigde materialen en informatie die nodig is paddo's groeien thuis.
Leveringen; Gesteriliseerd groeimedium; Jar of pot voor groeiende hen; Thermometer; Mushroom sporen of sporenprint; Gesteriliseerd pen mes; Misting veldspuit; Schoon water bij kamertemperatuur; Growing Shrooms Process; Ready-made paddestoel kits zijn beschikbaar voor eerste timers. Steriliseer de container die u plan om de binnenkant champignons kweken. Kan men gebruik een snelkookpan aan de pot of kruik steriliseer te waarborgen dat er geen problemen tijdens binnenshuis tuinieren. Zodat, bereiden de groeimedium als per de instructies gegeven op de kit. Lag het medium in de pot en spuitnevel totdat het vochtig. Overmaat of te weinig vocht zal niet toestaan ​​voor het paaien van de paddestoelsporen.
Sow de paddestoelsporen als per gegeven de instructies. De diepte en de afstand zal afhangen van de verscheidenheid van de paddenstoelen gegroeid. Schraap de sporenprint over de groeimedium zeer zorgvuldig en snel. Als lucht is vol andere sporen, zou het gemakkelijk vervuilen Shroom sporen. Plaats het deksel op de pot of pan en verplaats het naar een koele en donkere hoek van het huis.
Handhaven de juiste temperatuur (bereik van 60-70 graden Fahrenheit) en vocht is uiterst bevorderlijk voor juiste plantengroei. Het gebruik van de overdekte thermometer, blijven controleren op temperatuur, en als je je voelt een druppel op een vochtigheidsgraad, de plaats wat water trays dicht to paddo potten zorgen voor een optimale groei van mycelium en vruchtvorming.
In ongeveer 3 weken, ziet u piepkleine filamenten ontspruit uit het groeimedium. Het is vergelijkbaar om de zaden ontkiemen in zaailingen. Verwijder het deksel, en bedek de spawn met een inch van potgrond. Spritz de bodem met water opnieuw. In drie andere tot vier weken, zullen kleine paddestoelen beginnen te verschijnen. Oogst hen wanneer hun cap volledig is geopend en afgescheiden van de stengel. Harvest alleen de volledig ontwikkeld paddestoelen, zoals het braakliggende degenen neiging om giftig zijn. One spawn zal geven u een minimaal vier oogsten. Lees meer over tips over de kweek van champignons.
Het gebruik van een snelkookpan is essentieel voor sterilisatie. Sterilisatie is zeer belangrijk om verontreiniging te voorkomen, dus als u zich afvraagt ​​hoe shrooms groeien zonder een hogedrukpan, dan moet je kijken naar sommige andere sterilisatieproces. Alternatief voor een snelkookpan zou zijn om kook water in een grote kookpot met een passende sized deksel tot kruiken houden terwijl de dampende proces is ingeschakeld.
Ik hoop dat dit beantwoordt uw query van hoe shrooms binnenshuis groeien. Begin met paddenstoelen die basiszorg en graduate om de exotische typen vereisen!

No comments:

Post a Comment