Thursday 5 January 2012

Face Cream voor de droge huid

Er zijn tal van talgklieren in de huid aanwezig, die vetzuren te produceren (of olie). De laag van deze vetzuren houdt het vocht in de huid intact. Dit maakt de huid zacht en glad aanvoelt. Het is het aantal van deze talgklieren die bepaalt of de huid vettig is, normaal of droog. In het geval van de normale huid, het aantal talgklieren is optimaal. Voor de vette huid, is het hogere en terwijl voor droge huid, lager is dan het optimale te beperken.
Elke vrouw verlangt naar mooie, stralende huid en droge huid is een grote hindernis. Droge huid er dof uitziet, schilferige, ruwe en gesprongen. Het zou voelen strak, ongemakkelijk en zelfs jeukende op keer. Geen twijfel, moet je geprobeerd hebben talloze gezichtsverzorging producten en huismiddeltjes om jezelf te bevrijden van de droge huid, maar tevergeefs. Dit is zo omdat elk van die producten ontbrak de juiste bestanddelen die de droogheid van je huid kan genezen. Deze keer kiezen voor een gezichtscrème, die de ondervermelde componenten toegevoegd heeft. Het verschil zal duidelijk zijn.
Onderdelen van de Best gezichtscrèmes voor de droge huid; Vitamine A, C, E en vitamine B-complex zijn de basisvereiste voor uw huid. Een goede gezichtscrème voor de droge huid zorg moet al die vitamines hebben opgenomen. ; De crème voor de droge huid op het gezicht moet hebben sommige werkzaam moisturizers. Er zijn een aantal natuurlijke oliën die het vocht in uw huid te blokkeren, en dus zijn uitstekende moisturizers. Jojoba, avocado en olijfolie zijn een paar onder hen. ; Uw huid nodig heeft bescherming tegen de schadelijke vrije radicalen en ultraviolette stralen in zonlicht. Er zijn bepaalde natuurlijke middelen die kunnen oplossen zowel de doeleinden. Bovendien, ze stimuleren de productie van elastine en collageen, en het verlies van hyaluronzuur die fungeert als een lijm te binden elastine en collageen samen. Sommige van die stoffen, die meestal aanwezig zijn in het beste gezicht crèmes voor de droge huid, are maracuja passievruchten extract, babassu Palm Wax, macadamia, druivenpit-en Phytessence wakame. ; Honing is goed voor de huid op twee verschillende manieren. Het is een goede vochtinbrengende crème. Ten tweede, het helpt in huidverjonging dat wil zeggen dat herstelt de schade veroorzaakt door bovenmatige droogte op uw huid. Daarom, honing is een must voor een gezichtscrème voor de droge huid. ; Cynergy TK is een stof die elastine en collageen productie geactiveerd in uw huid. Het verwijdert fijne lijntjes en rimpels in je huid. Het heeft een vochtinbrengende ook op de huid en voorkomt verdroging van de een groot deel. Zorg ervoor dat de gezichtscrème voor de droge huid bevat dit als een ingrediënt. ; Kalium handhaaft de neutraliteit van de cellulaire sfeer en reguleert de vochtinbrengende proces. Het is dus een ander belangrijk ingrediënt van een goede gezichtscrème voor de droge huid. ; Alle natuurlijke en cosmetische stoffen genoemd hier samen te werken om de droogte van de huid te verminderen. Ze maken een effectieve moisturizer, die u kunt altijd rekenen op. Afgezien van een droge huid gezichtscrème, moet je regelmatig reinigen en toon uw gezichtshuid. Elke reinigingsmiddel dat is verstoken van alcohol en minerale olie wordt als ideaal beschouwd voor de droge huid. Rozenwater is een natuurlijke toner die geschikt is voor elk type huid. Regelmatige reiniging, hydraterende en verstevigende van de huid is de sleutel tot een all-time frisse, stralende en glanzende huid te krijgen. De praktijk is dit gezichtsverzorging regime op een dagelijkse basis en geniet van de waardering die je krijgt van anderen.

No comments:

Post a Comment