Friday, 13 January 2012

Outdoor Party Games

Partijen zijn geweldig stress busters! Niets kan worden vergeleken met het plezier van het hebben van een geweldige tijd met uw dierbaren. Er zijn veel dingen die men kan doen op een feestje, om ervan te genieten en plezier hebben. Kan dansen One Een kan zingen en doen wat hij graag. Maar met games op een feestje, zijn een van de meest interessante partij ideeën en ook plezierig voor iedereen. In feite, games bovenaan de lijst van partij planning tips. Games zouden niet alleen de partij spannend, maar maken het ook een gebeurtenis om nooit te vergeten! Dit artikel op outdoor party games raden u aan een aantal van de beste outdoor party game ideeën voor zowel kinderen als volwassenen, zodat uw feest een groot succes te maken.
Outdoor party-games voor Kids
Nou, als je sommige spelletjes voor kinderen organiseren, moet u games die vol energie en opwinding op te nemen. Vergeet ook niet om de winnaar te erkennen door hem een ​​award als kinderen liefde te worden beloond voor hun prestaties.
Freeze Dance
Freeze dans, een geweldig spel en dat vereist geen speciale regelingen, andere dan sommige wilde muziek! Gewoon spelen op de muziek en laat alle kinderen dansen. Plotseling stopt de muziek en op dat moment iedereen moet bevriezen op hun plaatsen. Iedereen die enige beweging verlaat uit het spel. De laatste te blijven is de winnaar.
Touwtje springen Relay
Hebt u een paar springen touwen voor dit spel. Opzetten van twee teams en markeren de grenzen voor de race. De eerste twee spelers beginnen springen de touwen tijdens het verplaatsen naar de grens en kom terug. Zodra de eerste speler is terug, dient de tweede beginnen te lopen. dit gaat door tot alle spelers worden gedaan. Het eerste team dat de taak afwerking, wint.
Scavenger Hunt
Speurtocht is een van de meest voorkomende en spannende spelletjes te spelen buiten. Maak een lijst van enkele punten die moeten worden gejaagd in de tuin en geven ook een aantal aanwijzingen. Overhandig deze speurtocht items lijst aan elk team. Het team zoekt het hoogste aantal punten heeft, wint.
Sport
Sport is een ideale outdoor party-games voor jongens van zeer elke leeftijd. Een honkbal, volleybal of een voetbalwedstrijd zou een heel stuk spannender.
Outdoor party-games voor Volwassenen
Musical Chair
Schik een paar stoelen in een rij, met uitzicht op links en rechts afwisselend. Er moet altijd een persoon meer dan het aantal stoelen in het spel. Spelen op een aantal muziek en laat mensen lopen rond de stoelen. Zodra de muziek stopt, mensen zitten op de stoelen. de persoon die overblijft, verlaat het spel en dus is er dan een stoel. Ten slotte zijn alleen een stoel en twee mensen links en het beheer van de gast om op te zitten deze laatste stoel achtergelaten in het spel, wint.
Dartbord
Het opzetten van een dartbord op de muur en zeg iedere persoon de dart hit op het midden van het dartbord. Degene die het dichtst bij het centrum, wint het spel.
Hoe kunnen we vergeten, peuters in de partij? Nou, er zijn sommige outdoor party-games voor peuters, als goed. Peuters kunnen niet overweg met een hoop opwinding dus een beetje kieskeurig while regelen spelletjes voor hen. Eenvoudige spelletjes zoals loopwedstrijden, kruipen prijsvragen of uitdagende spelletjes, zoals woord in omloop brengen mededinging in hoeveel woorden kan je baby uiten? kan goed zijn outdoor party-games voor peuters.
Dat waren enkele van de outdoor party-games voor mensen die behoren tot verschillende leeftijdsgroepen. Als een ondertekening off verklaring, dan zou ik u adviseren niet te houden aan de traditionele games. In plaats daarvan kunt u komen met een aantal nieuwe innovatieve games van je eigen, dat zou toevoegen aan de opwinding van uw feest. Veel plezier!

No comments:

Post a Comment