Saturday 28 January 2012

Cornrow Braid Stijlen

We herinneren ons allemaal Bo Derek uit de film 10 en de gek en vet cool cornrows ze droeg. Nou, als Bo de trend, dan is de andere beroemdheden zijn niet ver achter gestart. Van het koele cornrows van Snoop Dog de extreem rare degenen sported door David Beckham, iedereen lijkt te hebben aangenomen vlecht van kapsels voor een exclusieve uitstraling. Het kapsel waar deze een buzz gecreëerd in de mode-circuit is heel oud van oorsprong. Zodra een gemeenschappelijke manier van stylen in Sub Sahara Afrika voor eeuwen, cornrows stond voor religie, verwantschap, status, leeftijd en etniciteit van een persoon. Als een kwestie van omstandigheid, kunt u zien zwarte gevlochten haarstijlen like cornrows, op oude hiërogliefen standbeelden en Romeinse munten. Met slavernij, de cornrow vlecht stijlen kwam naar Amerika waar het werd gebruikt als middel protest tegen slavernij. Met de opkomst van de hiphop cultuur in de jaren 1980, dit kapsel groeide in bekendheid en brak de culturele grenzen, met meer en meer mensen aannemen ervan. Naarmate de tijd geëvolueerd, hebben de basis parallelle cornrows gemaakt voor funkier geometrische patronen en krullen. Neem een ​​kijkje bij enkele van de cornrow vlecht stijlen.
Cornrow Braid Kapsels; De cornrow vlechtjes van alle stijlen zijn gemaakt door vlechten de haren plat tegen de hoofdhuid. Ze beginnen meestal recht achter het gebied waar uw zou beginnen en algemeen einde pony kort vóór de kroon van het hoofd. Hoewel de traditionele cornrow stijlen worden gewoonlijk gemaakt in eenvoudige, rechte lijnen, gecompliceerd geometrische en kromlijnige ontwerpen zijn ook laatste tijd aangenomen. Daarnaast worden schelpen en andere haaraccessoires gebruikt om de vlechten versieren.
How to Cornrow Braid stijlen te creëren; De methode voor het creëren van een traditionele cornrow wordt door middel van een onderhandse pick-up techniek. Het proces omvat beeldhouwen het parted secties vlechten. Dit is worden gedaan houden het eindresultaat in gedachten die u zal helpen creëren glad en gebogen contour scheidingen. Hier zijn de stappen voor degenen willen weten over hoe cornrows vlecht.
Verdeel het haar in secties, afhankelijk van hoe klein u wilt de vlechten worden. Nu verdeel deze sectie in drie gelijke strengen. Een normale vlecht van ongeveer 2 steken aan de slag met. Houd de twee buitenste strengen opzij, naar beneden te bereiken op grond van deze eerste vlecht, om een ​​beetje haar toe te voegen aan het midden streng. Volgende op moet u deze nieuwe haren aldus volledig fuseren tot het midden streng die wordt het een deel ervan, en u opnieuw hebben 3 strengen. U nu noodzaak om een ​​vlecht steek out van deze drie strengen maken. Blijven vlechten, terwijl telkens toevoeging van een weinig meer haar naar het midden streng en dit proces herhalen totdat je hebt opraken van haar om toevoegen. Secure your cornrows met een snap kraal, haarklem, eind bar, barrette of een bolo tie tip.
Kiezen van een Cornrow Braid Style; Hoewel dit basisbesluit cornrow design nog behoudt zijn populariteit, kan de stijlen altijd worden bewerkt gebaseerd op de haarstylist creativiteit en verbeelding. The cornrow stijlen voor mannen moeten suit hun gezicht en persoonlijkheid. Herinner Sean Paul en zijn verbazingwekkende cornrow kapsel? Nou, hij zeker ik heb dat kapsel recht. Ook voor mannen, moet de haarlengte minstens 10 cm tot de kapster toelaten dat sommige creativiteit. Evenzo zijn er ladingen van cornrow stijlen voor vrouwen beschikbaar op het internet en met de stylisten. U kunt kijken de cornrow vlecht stijl afbeeldingen en selecteer degene die u wilt.
Evenwel terwijl selecteren van de haarvlechtkunst ontwerp, onthoud dat cornrows kan met u verblijven verscheidene weken en daarom is het belangrijk om comfortabel met de stijl u gekozen. A cornrow vlecht stijl die u kiest, moet worden praktische en moet passen bij uw levensstijl. Een flamboyante en maffe ontwerp zou geweldig zijn voor een speciale gelegenheid, maar het is aan jou om te beslissen of het gemakkelijk zou zijn te kijken na en geschikt voor dagelijks gebruik zijn. Echter uw kapsel moet verre van saai. Je kiest gewoon een aangepaste en unieke cornrow aan uw haar, persoonlijkheid en levensstijl aan te passen.

No comments:

Post a Comment