Sunday 29 January 2012

Keramische vloertegels Ideeën

Keramische tegels zijn gemaakt van klei of porselein en andere ijzerhoudende materialen die bijdragen in het maken van het hard en taai. Vanwege hun vermogen om op te staan ​​slijtage voor lange tijd, zijn keramische tegels gebruikt in tal van toepassingen, zoals vloeren, werkbladen, muren en zelfs dakbedekking. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en maten, kunnen ze voldoen aan uw smaak en eisen, en hulp in huis decoreren. Meer Laten we weten op Keramische vloertegels ideeën.
Keramische tegelvloer Ideeën
Voor het selecteren of het kopen van tegels voor vloeren, dient u rekening te houden met de grootte, het gebruik van de ruimte, en ook uw wensen en budget. U bent zeker om keramische tegels die zal voldoen aan al deze voorwaarden te vinden. Laten we meer weten over keramische tegels vloer.
Kleur: Een van de grootste voordeel van keramische tegels is dat ze beschikbaar zijn in myriaden kleuren. Je zult letterlijk vindt ze in elke gewenste kleur. Men kan niet op de hoogte, maar de kleur van de tegels in grote mate bijdraagt ​​in het maken of veranderen van de totale uitstraling van de kamer. Lichtgekleurde tegels maken de kamer ziet er groot en ruim dat het, donkere kleuren maken het kleiner lijkt dan het eigenlijk is. On de andere kant moet je ook snel vergeet that extreem licht gekleurde tegels tend aan de bodem en moeten dus veel onderhoud.
Maat: Er is een heel beperkt bereik voor maten van keramische tegels; zoals ze zijn meestal beschikbaar in de standaard vierkante meter grootte. Er zijn een hoge kans op grotere keramische tegels te barsten of breken terwijl de kleinere niet erg aantrekkelijk. Net als de kleuren, kan de grootte van de tegels ook helpen bij het maken van uw kamer kijken groter of kleiner. Voor bijvoorbeeld, grotere tegels maken de kamer kijken ruime en groter in omvang.
Patroon: Keramische tegel patronen kunnen worden onderscheiden in geglazuurd en ongeglazuurd Ones. Zoals de namen al doen vermoeden, geglazuurde keramische tegels hebben een glanzend uiterlijk en zijn zeer glad. Ze zijn sterk in de vraag, maar ze zijn erg glad om op te lopen. Geglazuurde keramische tegels zijn het best te gebruiken op werkbladen of om muurschilderingen te maken. Aan de andere kant worden de ongeglazuurde die, hoewel niet zo aantrekkelijk, gebruikt in gebieden met veel verkeer. Floral keramische tegels vloeren patronen zijn ook beschikbaar in de markt. Kunt u terecht voor pre-combinatiedeklaag keramische tegels zoals ze zijn eenvoudig te installeren.
Lezen wel meer op:, hoe je een keramische tegel leggen; How To Cut Ceramiektegel; Ceramiektegel Design Ideas; keramische tegels vloeren Ideeën
Wanneer u hebben veel geïnvesteerd in het hebben deze mooie keramische tegels, zou je zeker willen een aantal verschillende vloeren ideeën moeten pizazz toe te voegen aan uw huis. In plaats van de regelmatige en eenvoudige grid, kunt u een geheel andere en innovatieve keramische tegel vloer ontwerp door het mengen van tegels van verschillende grootte. Voor bijvoorbeeld, kunt u ze in diagonale tegel lay-out of zelfs windmolen patroon. Een baksteen of visgraat patroon ook cool uitzien en onderscheiden. Als u wilt meer creatief, kunt u een willekeurig patroon door het mengen van het plein en de rechthoekige tegels en het creëren van een puzzel achtig patroon van de vloer. Aan de andere kant, als je wilt om je fantasie gaan, kunt u zelfs een mozaïek van veelkleurige stukjes van keramische tegels die je kan krijgen van de winkels, misschien gelukkig!
Keramische Tegels Maintenance
Hoewel keramische tegels zijn taai, vereisen ze regelmatig onderhoud om mogelijke schade voorkomen. Vlekken en het morsen van welke aard dan ook moet onmiddellijk worden gereinigd met water en zeep. In geval van zowel, geglazuurde alsook ongeglazuurde tegels, kunt u reinigen producten uit de fabrikanten en gebruik ze volgens de de instructies. Zou men ook moeten onthouden om niet te meubels of zware metalen voorwerpen sleep op deze tegels als het kan resulteren in onherstelbare krassen. Lees meer over reiniging keramische tegels.
U kunt proberen elk van deze keramische tegels vloeren ideeën of zelfs verzinnen met uw eigen. Keramische tegels zullen nooit falen toe te voegen aan de schoonheid en elegantie toe aan uw huis.

No comments:

Post a Comment