Monday 9 January 2012

Guardian Angel Tattoo

David Beckham, de beroemde internationale Engels voetbal sterren en beroemdheden, heeft tattooed een gracieuze, het hoofd gebogen beschermengel tatoeage op zijn rug. This mooie beschermengel tatoeage heeft een ding dat ontbreekt, de vleugels van een beschermengel. Als u denkt over het krijgen van een beschermengel tatoeage, moet u weten wat een beschermengel eigenlijk voor staat.
Guardian Angel betekenis; Guardian Angel is een concept die voortvloeien uit het rooms-katholicisme. Engelen worden verondersteld te zijn boodschappers van God. Een beschermengel beschermt alle kinderen van God en degenen die kwetsbaar zijn, van alle kwade en slechte krachten. Elke ware hart dat een wens doet, wordt verondersteld te worden voldaan door de voogd. Er is een ander geloof dat engelbewaarders zijn de vertrokken zielen van dierbaren, die nauwlettend in de gaten te houden over ons. Deze tweede overtuiging heeft de beschermengel tatoeages meer populair als een soort gedenkteken tattoo, gemaakt in het geheugen van een geliefde. Dit geloof dat de voogd ziel waakt voortdurend over ons, brengt hen meer dichter naar God en hun geloof. Een beschermengel dient als een manier om showcase hun geloof aan de wereld en maken meer mensen bewust van de kracht van wonderen.
Soorten Guardian Tattoos, er zijn verschillende soorten en stijlen van beschermengel tattoo ontwerpen, versierd door verschillende mensen. Beschermengel angel tatoeages klein of groot afgebeeld met vleugels. Beschermengel tatoeages ontwerpen kunnen worden genomen uit de vereeuwigd kunst van de Middeleeuwen en Renaissance. De misleidingen van de voogd engelen in deze tijd zijn gebruikt door tattoo artiesten om de beelden op de huid te creëren. Er zijn verschillende beschermengel houdingen die gebruikt worden om tattoo ontwerpen. Een beschermengel kunnen worden afgeleid zitten in de meditatieve houding, vrolijke vormen, erotische pose of swingend in actie met de hand uitreiken naar een in nood te helpen.
Er zijn een aantal andere soorten van bovennatuurlijke wezens die zijn genoemd in de Bijbel bekend staat als cherubs. These cherub tatoeages zijn zeer populair onder de massa's van vandaag. These cherub tatoeages zijn meestal naakt, gevleugelde en Baby Geconfronteerd engelen. Ze zijn naar verluidt de harbringers van de liefde. Het meest populair onder cherub tatoeages is Cupido, de god van de liefde. Er zijn aartsengel tatoeages, die geacht worden de hoogste rang van de engelen die het dichtst bij God te zijn. St. Michael, de krijger engel is een van de meest populaire beschermengel ontwerpen. Hij wordt gevolgd door Lucifer, ook bekend als Satan. Deze gevallen engel of satan wordt verondersteld te worden verbannen uit de hemel als hij kiest de verkeerde weg tegen de wil van God. These gedaald hoek tattoos zijn afgebeeld, met een dreigende blik, gescheurde vleugel, hoorns en als puur kwaad.
De engel van de dood is een ander beschermengel tattoo, onder de donkere engel tattoo groep. Als de 'Grim Reaper', is hij afgebeeld zonder vleugels, terwijl de engel van de dood is afgebeeld met vleugels. Dan zijn er de 'engel duivel' tatoeages die de goede en slechte elementen in ieder mens vertegenwoordigen. Het symboliseert de verleiding en de drang om te geven aan degenen craniale verlangens, en de wilskracht om de juiste te verkiezen boven de verleidelijke verkeerd.
Betekenissen van Guardian Angel Tattoos; Guardian angel tatoeages worden verondersteld meer populaire tatoeages voor jongetjes.Het grote aantal verschillende beschermengel tatoeages hebben allemaal verborgen betekenissen, zoals vrede, schoonheid, zuiverheid, liefde, toewijding, geloof, onschuld en relatie met God. Beschermengelen wordt gedacht om oplossingen te brengen voor alle complicaties, uitdagingen en problemen in iemands leven. Zij worden verondersteld een leidend licht blijft aan de persoon, totdat alle problemen en eenzaamheid zijn verwijderd uit zijn leven. Krijgt een beschermengel tatoeage is een manier om je beschermengel blijf dicht bij je, voor het leven.
Beschermengel tattoos zijn meestal droeg een beschermengel op zoek nadat u te allen tijde. Het is ook een manier om het geheugen van de verloren dierbare levend, zoals eerder gezegd houden. Er is een hele set van beschermengel tatoeages die bestaan ​​uit verschillende types en modellen van beschermengel vleugels. De engel vleugel tatoeages gemaakt tussen de schouders is om de vleugels te geven dat mensen altijd willen hebben.

No comments:

Post a Comment