Tuesday 31 January 2012

Sociale Drinking Feiten

Bijna iedereen die heeft alcohol geconsumeerd op wat punt van moment in hun leven is zich bewust over wat sociale drinken is. De handeling van alcoholgebruik met een primair doel van socialiseren staat bekend als sociaal drinken. Uitgaan naar een restaurant of een bar met vrienden, familieleden of werk collega's en overgeeft in een paar glazen alcohol valt onder de definitie van sociale drinken. Tegenstelling tot chronische drinken of probleem drinken, sociaal drinken is minder verslavend en heeft minder lange termijn nadelen.
Consumeren alcohol in algemene is niet iets dat moet verschoond worde. Maar het spreekt vanzelf dat zolang een zekere mate van matiging wordt gevolgd, de gevolgen zijn minder schadelijk voor het menselijk lichaam. De subcultuur van de sociale drinken heeft gezien een snelle stijging, en overal waar je kijkt kun je gemakkelijk ter plaatse sociale drinkers. Generiek sprekende, elke activiteit dat alcoholmisbruik betrekt en plaatsvindt binnen het gezelschap van een groep mensen, genoemd kan worden sociaal drinken. Hieronder gegeven zijn sommige sociaal drinken feiten.
Sociale Drinking Feiten - Geweld; In de meeste vaak gezien gevallen rond het land, mensen die uitleven in sociaal drinken algemeen niet weten wanneer te stoppen. Aangezien ze niet doorgewinterde drinkers ze de neiging om meer te drinken dan wat ze in staat zijn van het bedrijf inch Een van de belangrijkste redenen hiervoor is 'peer pressure'. Als gevolg van deze plotselinge overmatige hoeveelheid alcohol in het lichaam, ze de neiging om agressieve neigingen display en gewelddadig te krijgen. Een van de sociaal drinken problemen alom gezien is dat mensen beginnen elkaar confronterend voor kleine problemen. Soms is de situatie kan escaleren buiten de controle van en het kan resulteren in een belangrijke krachtmeting. Sommige mensen zelfs display zelfdestructieve neigingen en schade veroorzaken aan zichzelf of mensen en dingen rondom hen, zelfs als ze ongeprovoceerd. Kijk uit voor deze 10 tekenen van alcoholisme.
Sociale Drinking Feiten - Drunken Aandrijven; Dit is een van de meest gemeenschappelijke sociale drankproblemen die waargenomen. Bijna alle gevallen van DUI (rijden onder invloed) treden op door sociaal drinken. Mensen de neiging om uitgaan in groepen en in sociaal drinken denken verwen dat zij niet zullen drinken teveel. Pretty snel verliezen ze spoor van hoeveel alcohol zij daadwerkelijk verbruikt, en verliezen controle over hun zintuigen. Ze nog geloven dat zij rijgeschikt en dronken rijden onbewust resort. Dit kan zeer gevaarlijk zijn, niet alleen voor de betrokken persoon, maar voor andere mensen op de weg ook. Ongeveer 80% van verkeersongevallen gevolge van drinken en autorijden door een van de partijen. Deze situatie kan gemakkelijk vermeden worden door drinken verantwoorde, en door kiezen een persoon als de aangewezen stuurprogramma en dit persoon moet geen enkele verbruiken enig bedrag van alcohol. Lees enkele drinken en rijden feiten.
Sociale Drinking Feiten - Chronische Ziekten; Het grootste nadeel van sociaal drinken is dat vanwege zijn gematigdheid, mensen niet beseffen wanneer zij daadwerkelijk worden steeds verslaafd aan alcohol. Het is billijk te zeggen dat elk geval van alcoholisme heeft voortvloeide uit sociaal drinken in sommige wijze. Niemand is geboren een alcoholist, en het is de daad van sociaal drinken die hen blootstelt aan alcohol in de eerste plaats. Over een periode van tijd van een individu niveau van het verbruik geleidelijk toe en voor ze het weet zijn ze verslaafd raken aan alcohol. Het resultaat is een variëteit van ziekten en ziekten die worden veroorzaakt door de consumptie van alcohol. Het is een bekend feit dat overmatige consumptie van alcohol leidt tot verschillende problemen, zoals hart-en vaatziekten, leverfalen, hallucinaties, hersenbeschadiging, cardiovasculaire problemen en hoge bloeddruk. Lees meer over hoe doet alcohol van invloed op de lever. Deze kwalen kunnen worden vermeden als men onthoudt van sociaal drinken. Lees meer over de effecten van alcohol.
Sociale Drinking Feiten - Denial; De ene kwaliteit dat sociale drinken wordt zeer gevaarlijke en schadelijke maakt is mensen ontkenning. Er een zeer fijne lijn tussen sociale drinken en 'gevaarlijke afhankelijkheid ". Het waar is dat meeste mensen geen idee enkele hebben wanneer zij hebben deze lijn gekruist. Wat begint als sociaal drinken in matiging langzaam genereert in een gewoonte, en mooie binnenkort de individuele begint te voelen een sterke afhankelijkheid alcohol. Heftige ontkenning van dit afhankelijkheid is het eerste teken dat iets niet juiste is. Indien een persoon is moeite nee zeggen elke keer ze hebben een gelegenheid om sociaal drinken, is tijd om wat curatieve actie ondernemen. Lees meer over alcoholverslaving en symptomen van alcohol afhankelijkheid.
Sociaal drinken Feiten - Statistieken: Het is een bekend feit dat bijna 14 miljoen Amerikanen alcohol te gebruiken, of alcohol hebben genuttigd op een bepaald punt in hun leven. Deze ongeveer vertaalt tot ongeveer een op elke dertien mensen. Elke enkele dag zijn er ongeveer 500.000 Amerikanen ontvangende een soort van alcohol behandeling. Ongeveer 75 miljoen Amerikanen zijn blootgesteld aan alcoholisme in hun familieleden op wat punt van tijd. Dit is ongeveer 40% van de gehele Amerikaanse bevolking. Deze niet kleine of verwaarloosbare aantallen door alle middelen. Het aantal mensen dat zijn gegrepen door of bijgewoond de effecten van alcoholisme is simpelweg onthutsend. Hoeveel levens zijn verstoord en negatief beïnvloed door deze kwaal zijn verbijsterend, op zijn zachtst gezegd. Lees meer over alcohol rehab.
Lees ook de volgende om meer leren. ; Alcohol Misbruik Symptomen; Alcohol Vergiftiging Symptomen; Alcohol Intrekking Behandelingen; Alcoholisme is een ziekte die is self toegebracht en vrijwillige. Is de vrijheid van keuze die een persoon schijven aan alcoholisme, en het is de aard van de mens om misbruik wat vrijheid die zij hebben gekregen. Sociaal drinken is een activiteit die de root oorzaak van een veel moeite is voor een veel mensen. Als een vriend of een familielid van jou toont kenmerken van een alcoholist, dient u te ondersteunen die persoon. Niet af te schrijven zijn / haar vermogen om zich op te trekken uit deze situatie, en doen wat je kunt om hen te helpen te stoppen met alcohol. Als u leren omgaan met een alcoholische goed kunt u rest verzekeren dat de genoemd individu zal een volledig herstel maken.

No comments:

Post a Comment