Saturday 21 January 2012

Erker Installatie

Wat is een erker?
Erkers zijn met name ontworpen ramen die een niche in het huis, dat zich bezig houdt met lichte vorm. Normaal, hun voornaamste doel is het benadrukken van een spectaculair uitzicht als een oceaan of een vegen grasland. Ze zijn opgenomen met venster zitplaatsen, zodat personen kunnen zitten en genieten van het uitzicht. Het belangrijkste voordeel van erkers is dat ze grotendeels bijdragen aan de totale waarde van uw huis, ook en geven u een gevoel van luxe leven. Ze kunnen ook worden beschouwd in de woning van verbeteringen. Typisch, dit soort ramen bestaan ​​uit drie kleine ramen met elkaar gecombineerd. Na het installeren van ramen, kunt u rustig met een kopje thee of koffie met uw gezin in een prachtige omgeving. Lees meer over erker behandeling ideeën en tips versieren.
Essentials in venster installatie Bay
Voor het uitvoeren van een doe-het-erker installatie, zou je nodig hebt een aantal essentiële materialen en gereedschappen. Het algemeen, zou u een elektrische boormachine, een accu-aangedreven zag, intrekbare tape, hout vulplaatjes nodig, een cement zag in het geval van cement blok operaties, stekkers, en schroefdoppen. Het wordt aanbevolen om beschermende bril handige houden alvorens het starten van het proces van erker installatie. Lees meer over erker installatie-instructies.
Erker installatiekosten
De kosten van het installeren van een erker kan variëren van $ 2.500 tot $ 10.000 voor de meer luxe Ones. U kunt een aanzienlijk bedrag aan contant geld als de grootte van de ramen vast te stellen is hetzelfde als dat van degenen die worden vervangen. De conventionele zijn beschikbaar voor ongeveer $ 1.500, maar als je er een wilt die bestaat uit een dak van koper over, zou je moeten ergens rond 2.000 dollar te besteden. De erker installatie kosten zullen stijgen als u kiest voor een extra groot model. Lees meer over:; Bay Window Gordijnroedes; Bay venster, plannen; Bay Window Installatie Procedure
Als u van plan om een ​​erker te installeren, de eerste stap die je moet nemen is het bepalen van het model, de grootte, de afmetingen en de stijl van het project dat moet worden opgezet. Nadat je hebt gemaakt precieze schattingen en metingen van het kozijn, en hebben de materialen en gereedschappen klaar is, kunt u buiten gezet met markering van de contouren. Het is beter om enkele helpers bij je te hebben in het proces om het ongemak van het verschuiven van zware onderdelen helemaal zelf te voorkomen.
De volgende stap is het verwijderen van de oude ramen. Het wordt aanbevolen om door de handleiding aandachtig die langs komen met de erkers. Het raam moet worden ingesteld met behulp van een teennagel, en de schroeven moeten op werknemers en voor de constante en correcte plaatsing van de kozijnen. Gewoon zorgen dat je klaar bent met de hoofdborden en de stoel ramen. Gebruik maken van de houten onderleggers voor het instellen van de ramen in de kozijnen. Na het doen dus, zou het volgende stap zijn de hoofdborden installeren in het passende wijze zodanig dat de shingles gezamenlijke aan. Een metalen strook kan worden gebruikt om de hoeken veilige uit de top van het dak.
Nadat u dit formulier het gebied onder het raam met een isolerende stof genoemd als glasvezelisolatie, zou het raamkozijn zijn van gezamenlijke naar de basis rok frame van de buitenkant. Een schuine steunstaafje zou dienen het verrichten van de erker van de benodigde ondersteuning, vooral vanwege zijn zware gewicht. Lees meer over:; Bay Window Treatments; Raambehandeling voor Bay Windows; Dit zijn de fundamentele doelstellingen van een conventionele erker installatie proces. Na de installatie is voltooid, alleen maar achterover leunen en zijn klaar om de geweldige uitstraling van je kamer evenals de serene omgeving te genieten.

No comments:

Post a Comment