Thursday 5 January 2012

Hoe een Canvas Stretch

Canvas is een multifunctionele zware materiaal dat wordt gebruikt voor vele industriële doeleinden en ook in de bouw van zeilen, tenten, paviljoens en in bijna alle plaatsen waar sterke en duurzame materiaal nodig is. Vandaag, is canvas hoofdzakelijk bereid behulp zware katoen en het is manier te verschillend dan de andere zware katoen stoffen zoals denim. Er zijn in principe twee soorten van canvas, namelijk eend doek en gewone canvas. Meeste schilders zou eens dat er geen dergelijk plezier als oververven een canvas. Het canvas voor schilderen zijn beschikbaar in de pre-gestrekte toestand maar ze zijn behoorlijk prijzig. Stretching het doek voor schilderkunst op uw eigen kunt bespaart u veel geld. Stretching een canvas voor schilderij is gemakkelijk zodra u weet hoe u een canvas stretch.
Hoe Stretch een Canvas op een Frame?; Aspiring kunstenaars die zoekt een low budget canvas voor schilderij kan altijd leren hoe een canvas, de DIY way stretch. Alles dat is vereist om een ​​canvas stretch voor schilderen, is de juiste gereedschappen en stretching technieken. Zoals we kennen de kromp canvas beschikbaar is in de vorm van een roll dat is echt moeilijk om stretch op een frame.
Materiaal; Stretcher bar; Canvas; Hammer; Staple pistool met 3 / 8 inch nieten; Meten tape of een T-vierkant; procesvoering; Neem vier brancard bars (twee van dezelfde grootte) dat een frame zal maken. Snijd ze in de grootte van het frame dat je nodig hebt om te maken. Leg de brancard bars op de grond en duw elk van de hoeken van de brancard bars naar elkaar toe. Gebruik een rubber hamer om samen fix de brancard bars, zorg dat u niet deuk de bars. Nu stretch het canvas en plaats het op de grond. Zorg dat het doek is minimum twee inches groter dan het houten frame als moeten we het frame wrap door strekken canvas op frame. Doek moet zich uitstrekte van de lange zijde van het frame als het zal helpen bij de vaststelling van het doek relatief eenvoudig als het doek recht te houden. Use canvas tang canvas aangezien ze voorkomen scheuren van het canvas stretch. Te vergewissen steeds stapelvezels het canvas aan de achterkant van de houten frame. Gebruik zoveel nietjes als u nodig, beginners nemen meer nietjes tot een canvas dan de deskundigen stretch. Je moet variëren voorzichtig wanneer stretching canvas aan de zijkant van het frame. Vouw de hoek randen van het doek echt netjes en over elkaar en bevestig ze. Wat zijn wacht je zoals u reeds geleerd hoe een canvas voor schilderij stretch!
Hoe te rekken een Canvas Schilderij; Kunstliefhebbers moeten proberen zich omgaan met deze vraag, hoe een canvas stretch op een olie schilderij? Meestal wanneer we een canvas schilderij kopen, komt in een grote roll die net moeilijk te stretch. We ook roll het canvas voor wille het gemak ten tijde van huis renovatie en verschuiven. Het wordt echt een taaie afdruktaak naar zulke moeilijke canvas schilderijen stretch. Hier zijn enkele tips die u misschien graag volgen. ; Meet de zijden van het doek olieverfschilderij (lengte en breedte) en vervolgens koopt de houten stretcher bars die zijn 2 inch kleiner dan het schilderij als moet u de hoeken van het olieverfschilderij op het frame wrap. ; Creëer de houten frame met behulp de bovenbeschreven procedure en doe dit over de beschilderd doek (op de grond geplaatst als geschilderde zijde omlaag). Vouw de randen van het doek over het frame en bevestig ze met nietjes. Gebruik zoveel nietjes als u wilt corrigeren, strak stretch het doek over het frame. ; Het is altijd nuttig als u probeert het canvas stretching activiteit met een beetje hulp van een vriend doen. Uw vriend zal u helpen houd het canvas terwijl u deze doorverwijspagina aan de houten frame met de nietjes. Ik hoop dat je mijn tips graag over hoe een canvas stretch. Wat bent u wachten, finaliseren sommige canvas schilderij ideeën en start schilderij!

No comments:

Post a Comment