Wednesday 4 January 2012

Angst voor verlating

Verlatingsangst, of Autophobia, is een angststoornis die gekenmerkt wordt door een acute angst om alleen gelaten. Het is een vrij vaak voor, maar zeer discreet psychologisch probleem. Indien in controle, autophobia can goed lijken, toch heeft het de neiging om af te studeren tot levensbedreigend grenzen. Laten we begrijpen vrees voor verlating beter met deze case study.
Tiara is een normaal meisje. Ze had verschillende vrienden en een zeer liefdevolle familie. Tiara is pro-actief, intelligent en erg mooi. Ze was populair op school en was de redacteur van de school krant. Op de leeftijd van 15, Tiara's neef Simon, een ontmoeting met een ongeluk en stierf. Simon en Tiara waren erg dichtbij, ze waren van dezelfde leeftijd en waren bijna als beste vrienden. Het kostte haar een tijdje te krijgen over de dood van Simon, maar ze was nooit meer hetzelfde. Ze werd erg angstig van de mensen het verlaten van haar. Ze geworden bezitterig over haar vrienden en vereist een constante zekerheid van hun aanwezigheid. Ze gebruikt om alleen te zijn hate links, en een keer geprobeerd zelfmoord te plegen als alleen thuis. Ze sprong van het ene vriendje naar het andere, het breken van de relatie zelf, eerder dan het krijgen van 'gedumpt'.
Tiara is een klassiek geval van een persoon die lijdt aan verlatingsangst. Van de zaak, moet u wellicht begrepen de reden waarom ze lijden. Laten we het over de andere verlatingsangst oorzaken. ; Verlatingsangst Oorzaak # 1: Het meest voorkomende oorzaak voor verlatingsangst is als de patiënt is achtergelaten door iemand. De persoon kan hebben verlaten ze door keuze of door de dood. But, een dergelijke ervaring kon zeker zaad van angst voor verlating in hun gedachten. ; Verlatingsangst Oorzaak # 2: Het is ook gezien dat het verlaten van een kind alleen in een kamer, voor straf of plezier, kan leiden tot angst om verlaten te ontwikkelen in de persoon. Het hoeft niet altijd gebeuren, maar kan een mogelijkheid zijn. ; Verlatingsangst Oorzaak # 3: En de laatste oorzaak kan het geheugen van het ongemak van de patiënt kan hebben geconfronteerd bij zijn alleen gelaten te zijn. Dat het geheugen zou hebben gemaakt de angst van verlatenheid in de persoon. ; Geen van deze oorzaken zijn 100% effectief is, en als een psychische stoornis, angst voor verlating kan een andere oorzaak van bepaalde patiënten zo goed. Toch zijn dit de meest geziene oorzaken.
Tiara's symptomen waren niet erg duidelijk naar haar familie, te wijten aan onwetendheid. Dit leiden tot maatregelen niet genomen op het juiste moment. Laten we eens kijken de symptomen van angst voor verlating, om te gaan met deze fobie op zijn vroegst. ; Angst voor Verlating Symptoom # 1: Een van de eerste en meest schijnbare symptomen van angst van achterlating is dat de patiënt altijd zal bereiken mensen. Dit zou ze lijken erg extravert en vriendelijk. Maar het zou een teken dat de persoon is gewoon proberen om ervoor te zorgen dat hij / zij niet alleen te zijn. Dit symptoom draagt ​​ook en aanhankelijk clausule. Dat wil zeggen dat de patiënt zal vasthouden aan de mensen in hun leven, die vaak drijft mensen weg. ; Verlatingsangst Symptoom # 2: paniek is een ander symptoom van verlatingsangst. De patiënt zal paniek bij de geringste fout als geen een oproep te beantwoorden, of het beantwoorden van een SMS. Ze gaat direct naar de conclusie dat de persoon dan vertrekt, niet de zorg voor hen, en dus niet contact met hen. ; Verlatingsangst Symptoom # 3: de patiënt zal gebruik maken van emotionele chantage voor een eenvoudige en kleine zaken. Met lijnen alsof je verlaten Ik zal je vermoorden mijn zelfvertrouwen, is een klassiek verlatingsangst dialoogvenster. Zij zullen zeggen wat nodig is om de persoon te stoppen verlaten, zelfs als het gaat om een ​​zeer korte tijdspanne. ; Verlatingsangst Symptoom # 4: Een autophobic zal zeer zelfgenoegzaam. Zij zullen doen wat nodig is om de persoon te houden met hen. Zelfs als dat betekent, het uitvoeren van activiteiten die zij anders zouden haten te doen. Dit kan een zeer gevaarlijk symptoom, en een om in de gaten houden. ; Verlatingsangst Probleem # 5: springen van de ene romantische relatie met een ander is een zeer misleidende symptoom van verlatingsangst. De patiënt zal geloven in dumping dan wordt gedumpt. Dit zal ervoor zorgen dat ze van de ene relatie naar de andere, om emotionele binding en betrokkenheid te vermijden. ; Verlatingsangst Symptoom # 6: de patiënt constant zal geruststelling dat mensen in hun leven, hen liefde nodig hebben. Zij zullen vragen stellen zoals waarom hou je van me of hoe komt het dat je zorg zo veel over mij, om hun in de buurt en dierbaar zijn heel vaak. Dit is houden zich gerustgesteld dat de mensen in hun leven, hou van ze en zorg over hen. ; Verlatingsangst Symptoom # 7: De laatste van de 7 dodelijke symptomen is dat de patiënt zal een heel zwakke gevoel van eigenwaarde. Ze zullen altijd twijfelen aan hun capaciteiten en zijn afhankelijk van anderen te ondersteunen om op te komen voor zichzelf. Zal de patiënt niet vertrouwen op hun eigen oordeel en besluiteloos worden over belangrijke onderwerpen, totdat iemand anders het perspectief in het spel komt. ; Deze symptomen zijn niet een 100% getuigenis van verlatingsangst, echter een persoon die deze symptomen heeft een hoge kans op het lijden van angst voor verlating.
Omgaan met angst om verlaten is als het omgaan met de behandeling van angststoornissen. De patiënt zal moeten begeleiding en zorg. Ze nodig hebben om de poging, zelf te maken. Dit zal de beste effecten. De patiënt moet proberen om een ​​aantal projecten uit te voeren door henzelf. Dit zal alleen houden, maar toch bezet, waardoor ze minder tijd en ruimte bezorgd te zijn. Regelmatige gesprekken met dierbaren kan helpen. Echter, er moeten alleen tijden intervallen worden ook.
Angst voor verlating is een zeer discreet stoornis, maar een die echt kan invloed hebben op de patiënt. Dus, in het geval dat u deze symptomen bij iemand die je kent, hen helpen omgaan met de aandoening en behandelen. Dit is waar ik aftekenen! Let op!

No comments:

Post a Comment