Wednesday 18 January 2012

Vitamine C Face Cream

Tegenwoordig zijn er een verscheidenheid van huidverzorgingsproducten beschikbaar die rijk zijn aan vitaminen en hulp bij het genezen van verschillende huid-gerelateerde problemen. Vitamine C gezichtscrème is zo'n product dat u toelaat om een ​​gezonde en stralende huid. Hoewel, of uw huid deze voedingsstoffen absorbeert of is het gewoon een reclame con-job is nog steeds discutabel. Onderzoek toont aan dat er slechts drie anti-oxidanten die kan worden opgenomen door onze huid: selenium, vitamine E en vitamine C. Vitamine C is een enorme anti-oxidant die helpt bij het vertragen van het natuurlijke proces van veroudering van de huid.
Vitamine C Face Cream
De huid begint gewoonlijk te tonen haar eerste tekenen van veroudering en rimpelvorming wanneer het lichaam stopt of vertraagt ​​de productie van twee eiwitten: elastine en collageen. Deze eiwitten zijn van essentieel belang om uw huid te onderhouden en zo jong. Wrinkling komt gewoonlijk in bepaalde gebieden van de gezicht als onder de ogen of rond de lippen. Derhalve te overwinnen deze huidproblemen, het gebruik van vitamine C crème voor het gezicht is zeer heilzaam aangezien het assisteert in de productie van collageen. Het helpt in minimaliseren de zon schade aan de huid door neutraliserende de vrije radicalen. Though vitamine C gezichtscrème heeft vele gunstige eigenschappen, het kost meestal een aardige cent. Daarom is het voor uw eigen anti-aging crème is niet alleen een goedkopere optie, maar het uiteindelijke product zal zeker naar de beste vitamine C gezichtscrème die je kunt krijgen beurt de.
Stappen om vitamine C Face Cream
Dingen Vereist:; Magnetron veilige kom; 1 tl lanoline; 1 kopje druivenpitolie; 2 / 3 kopje gedestilleerd water; ¼ kopje kokosolie; 2 eetl plantaardige paraffinewas; 10 verpletterd vitamine C tabletten; ½ kopje aloë vera gel; Een pot; essentiële olie (facultatief); Richtingen:
Doe de olie en andere ingrediënten op het aanrecht en laat ze rusten minstens een uur. Dit zal naar beneden brengen hun temperaturen tot kamertemperatuur, aangezien een samenvoeging van ze als ze te koud of te warm zal hen beletten meng goed. Combineer de olie, lanoline en was in de magnetron veilige kom en verwarm het mengsel in de magnetron op hoog voor bijna 45 seconden. samen Verwijder de kom en meng alles, en opnieuw zet het terug in de magnetron voor een ander 45 seconden. Blijven verwarmen tot de wax smelt en de ingrediënten get grondig gemengd. Nu goed zet de gedistilleerd water, aloë vera en vitamine C tabletten in een kleine kom en meng. Als u graag een geparfumeerde gezichtscrème hebben, een paar druppels van je favoriete essentiële olie toe te voegen aan het mengsel en meng goed. Combineer zowel de kom mengsels, en zodra je het gevoel dat er de gewenste consistentie bereikt, stop mengen. Giet de gezichtscrème mengsel in het potje en bewaar het in de koelkast.
Toepassen vitamine C gezichtscrèmes zal niet verminderen alleen het tekenen van veroudering en rimpels op het gezicht, maar zal ook geven u een uitstralende en zachte huid. In feite, studies hebben aangetoond mensen die regelmatig eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C zoals broccoli, boerenkool groen, grapefruits, bloemkool, enz., hebben minder rimpels dan mensen van dezelfde leeftijd. Derhalve, samen met behulp vitamine C gezichtscrèmes, uitgerust vitamine C rijke voedingsmiddelen in uw dieet zal niet alleen u helpen bij verbeteren uw huid textuur maar zal ook verbeteren uw algehele gezondheid.

No comments:

Post a Comment