Saturday 7 January 2012

How to Frans Kiss een Meisje

Er zijn vele manieren om onze genegenheid aan de dame van ons leven en een van de beste onder hen uit te drukken is te geven aan haar een nauwe, gepassioneerd en een liefdevolle kus! Zoenen is een kunst en hoewel het niet veel te nemen om het te beheersen, toch zijn er een aantal eenvoudige en belangrijke dingen om te weten, zodat u succesvol kunt uw meisje te kussen en geef haar (en jezelf ook!) een sensationele ervaring! There vele kussen technieken, posities en de verscheidenheid van kussen, maar de kern van dit artikel is om u te laten weten, hoe een meisje Franse kus. Franse kus wordt ook wel 'Soul kus', zoals de adem van de twee minnaars, die geacht wordt te leven te brengen om de ziel, gaat door de mond, terwijl ze zacht en nauw duiken in de diepte van de Franse kus. Hoe kan ik de Franse kus een meisje? Nou, zijn er verschillende films dat sommige pulsating Franse zoenen scènes hebben, dat echt laten zien van de warme passie een Franse kus kan geven. Vergeet niet, de Franse kus scène van Johnny Depp's en Amy Locane's, Cry Baby (1990). Het is nog steeds, een van mijn persoonlijke favoriete romantische scènes zoenen, dat de basis van hoe de Franse kus een meisje hoogtepunten.
How To Franse Kiss A Girl?; Als u wilt Franse kussen leren, dan herinner, is er geen juiste manier of een verkeerde manier om de Franse kus een meisje. De techniek is zonder twijfel een belangrijke factor, maar meer dan dat, het is de passie en emotie die je investeert in. Vergeet niet jongens! Een kus is een kus, en als u probeert verdere verplaatsen en verwachten meer (ik denk, je leest tussen de lijnen!) dan is het zeer waarschijnlijk is, zal het meisje duw je rug en je zult een gouden kans te verliezen, of kunnen worden als je echt boeien haar door een mooie kus, kunt u de verdere signaal te krijgen (Lucky you!). Dit alles kan gebeuren, als je probeert een Franse kus op je eerste date (Hoe stom!) of kunnen worden op de tweede of zelfs derde datum. Dus, begrijpen de situatie en ga dan verder!
How To Franse Kiss A Girl: Frans kussen tips; Sommige Franse kussen tips zijn hieronder vermeld. Het kussen technieken en tips helpen u een blijvende herinnering van uw Franse kus en ze zal blijven vertellen haar vrienden over de ervaring voor vele weken!
Hygiënisch zijn!; Jongens, helaas, maar ik heb om dit te bespreken! Het is niet enige rocket science kennis om het feit te begrijpen dat een schone en imposante karakter is een noodzakelijke voorwaarde, terwijl u denken aan uw meisje aanpak voor een kus en vooral de Franse kus! Als je niet 't Regelmatig je tanden poetsen en nooit een parfum, zal je meisje zeker weg te lopen, zelfs voordat je naar haar toe in de intieme zone! Het idee is om naar te kijken toonbaar en aantrekkelijk, dus niet over doen niets en voor een make-over te gaan. Hou het simpel! Carry mond verfrissers als munt die kan geven een goed aroma aan uw mond. Veel jongens prefer kauwgom. Nou, niet een slecht idee, maar het probleem is kauwgom zorgt voor meer speekselproductie in je mond en voor een Franse kus, het is niet geweldig, als je vol speeksel! Vermijd kauwgom en hebben een aantal goede mond verfrissers. Vermijd kruidig ​​voedingsmiddelen of voedselingrediënten spul met intense geur zoals knoflook, ui, melk, koffie en thee. We weten allemaal hoe onze mond ruikt na hen (yuck!), dus beter vermijden. Als je een roker bent, doe dan zorgen dat je niet alleen roken vóór de kus en alles bederven. Je hebt om te beslissen dat u wilt een Franse kus of bladerdeeg een sigaar? Kijken slim en schattig!
Begrijpen en om toestemming vragen!; Een onverwachte en ongewenste Franse kus is niet erg slim idee tenzij u beiden hebben een aantal fantastische inzicht niveaus. En zelfs als je wel hebt, kan gewoon het overdragen van uw wensen voor uw partner klinken erg lief en aardig tegen haar! Naast dit, als je gewoon een newbie in je relatie, dan proberen om haar lichaamstaal te lezen. Is ze tippen dichter bij je terwijl je zit met haar? Als ze bijt op haar mond, lacht dikwijls en dat ook veel, raakt je armen en gezicht veelvuldig en speelt met haar haar! Guys! Dit zijn allemaal signalen! Ik begrijp dat u niet kan worden een expert in lezen van lichaamstaal, maar sinds ze is je vriendin, ik veronderstel dat haar ogen zal automatisch overbrengen jij haar gevoelens. En als laatste maar niet de minste, als je bent zo'n nerd dat je niet kunt haar gevoelens lezen (duh!), gewoon haar vragen om uit te proberen een Franse kus! Wie weet, als ze op heeft gewacht voor een lange tijd! Wanneer u vragen haar toestemming zal ook de boodschap sturen dat u de zorg voor haar gedachten, gevoelens en prioriteiten in haar leven. Mannelijke ridderlijkheid gaat nooit afval! Surprise Franse kus is een goede optie voor mensen die erg intieme in hun relatie en kan anytime beheren!
Ontspannen en voor te bereiden!; Zodra u beide zijn klaar voor de Franse kus, ervoor te zorgen dat u kiest een omgeving die niet wordt verstoord je te veel en je beide comfortabel mee. Er zeker van zijn! Don't get nerveus of agressief! Vertrouwen houdt te hebben dat romantische charme en passie op je gezicht. Nervositeit laat u uw hoofden tegen elkaar botsen en veroorzaken onrust, terwijl jullie beide houden elkaar. On de andere kant, niet een neurotische en uitbarsten als een vulkaan. Heb geduld en houd je emoties opgekropte, zodat het proces van zoenen duurt langer en intensiever met de tijd. Guys! Geduld is de sleutel?
How To Franse Kiss A Girl: Frans Kissing Technieken; Nu, het podium is ingesteld, en u bent klaar voor de mooie ervaring!
Hoek van het hoofd en beweging van de ogen!; Jullie zijn dicht, voelen elkaars adem! Als ze kantelt haar hoofd in een richting, dan zul je je hoofd natuurlijk kantelen in een richting tegengesteld aan de hare. U bent dichter nu krijgt en lippen zijn zo ongeveer aan te raken! Hangen daar. In haar ogen kijk, zo dichtbij en zo mooi! Zeg niets, laat woorden non-existent zijn voor ergens. Onderduiken in haar ogen, langzaam sluit ze! De reden achter het sluiten van de ogen is dat in de eerste plaats, het zal u helpen het plezier van zoenen intiemer. In de tweede plaats te kijken naar twee gekruiste ogen, kan zo dichtbij een beetje afleidend voor sommige jongens. Net sluit ze en bereid zijn om af te halen alle sensaties met je mee.
Zachtjes begint!; Begin met een zachte kus op haar lippen je mond gesloten. Zachtjes wrijf je lippen op haar lippen en houd kussen langzaam, zacht en intiem! Je moet niet te zacht of te hard, een man en hou het een beetje moeilijk (ze moeten voelen wordt gekust, nadat alle!). Vergeet niet om onmiddellijk te beginnen met je tong en de daad bederven. Heb geduld en geniet van het poetsen van uw lippen op haar lippen soepel.
Gaan steeds verder, Open de lippen!; Guess what, ze hield van de aanraking van uw gladde wrijven van de mond. Mooi! Nu iets open je lippen en licht dekking van haar lippen! Remember jongens, open it licht en niet volledig mate!
De positie van de handen goed!; Wordt het noodzakelijk om haar vast te houden met je handen, zoals de intensiteit van de kus neemt toe en wilt u gewoon om haar een steun zodat ze alles kan en gewoon duik te vergeten met jou in de Franse kus te geven. De beste plek om je handen te houden terwijl de Franse kussen is om uw linkerhand op haar heupen en rechts handen op het gebied tussen taille en onderarm. Als ze eenmaal in je armen, een speler en de intensiteit van de kus. Als ze begint te zoenen harder, dan kun je ook geven haar rug. Ze zal je vast bij je schouders of zal haar handen om je heen, niet erg gesteld dat (waarom zou je!) en gewoon naar haar toe en genieten van de Franse kus. Ze kan uw gezicht of spelen contact met je haar goed, ik denk niet dat niemand van jullie zou die geest!
De Climax!; Zoals u steeds dichterbij en de intensiteit van de kus wordt langzaam toeneemt, Het is tijd om over te schakelen op een aantal ernstige Franse zoenen! Sinds ze is te genieten van de Franse kus, je mond open en breder voorzichtig met je tong gelegd in haar mond. Dit is de essentie van de Franse kus, de tong speelt een cruciale rol in het Frans kussen. Tongen zijn zeer gevoelig en raken haar tong krijg je een aantal echte sensatie. Langzaam en voorzichtig, rol je tong over haar tong en soepel te houden aan te raken. Na verloop van tijd zal ze hetzelfde proces te starten op je (wow!). Beweeg je tong in cirkelvormige bewegingen over haar tong en houd flicking haar tong. Voel je je de diepte van het kussen! Wanneer u beide zijn slechts bereiken hoogtes van de Franse kus, je kan zelfs proberen zuigen van uw partner tongen of zachtjes bijten haar tong! Deze kleine gebaren kunnen zeer gepassioneerd en kan de diepte van uw Franse kus te verhogen.
Ademen! Ademen! En ademen!, Een van de voorkomende fouten tijdens het Franse kussen is dat mensen niet denken van de ademhaling. Een dergelijke nauwe en gepassioneerde kus heeft je nodig om adem tijdig. Dus, maak zeker dat je niet tegenhouden lucht en blijven ademen door je neus! Je mond druk in zoenen!
Laatste maar niet de minste, nadat je beiden gedaan, alleen dankzij haar voor de mooie ervaring en vergeet niet aan te vullen 'Honey! Jullie waren geweldig! " Wees oprecht en openhartige met je gedachten. Zelfs zij zal liefde te haar ervaring delen, zodat volgende tijd u zowel kan verbeteren de Franse kus. Franse kus kan ook het vergroten van uw kussen vertrouwen en u te helpen Spice up your love life! Deze waren enkele van de tips over hoe je de Franse kus een meisje. Dus, als je je vriendin te ontmoeten de volgende keer, je weet nu wat aan haar te geven en haar voor terug vragen! All the best!

No comments:

Post a Comment