Monday 9 January 2012

Pro bono Echtscheiding Advocaten

Echtscheiding op zich is een rommelige aangelegenheid. Men wil zeker om het goed te krijgen, voor zover de wettelijke aspect ervan betreft. Echter, het betalen van een echtscheiding advocaat is niet mogelijk voor iedereen. Hier is waar pro deo advocaten een rol gaan spelen. Pro bono scheidingsadvocaat is iemand die vecht een echtscheidingszaak vrij van kosten. Een dergelijke advocaat mag niet zijn gespecialiseerd in echtscheidingszaken. Hij kan echter juridische diensten in een echtscheiding aan geen kosten aan individuen of liefdadigheidsorganisaties.
Waarom werken Pro Bono?; Volgens de ethische regels van de American Bar Association, is iedere advocaat aan te raden om vernietiging van 50 uur pro bono dienstverlening elk jaar in te stellen. Sommige individuele State Bar verenigingen kunnen verlangen dat haar advocaten te zetten in mindere uren pro bono dienstverlening. Besides die voldoen aan de ethische plicht, pro deo zaken te advocaten ervaring op te doen op andere gebieden dan die waar zij gespecialiseerd zijn. Bijvoorbeeld, kan een strafrechtelijke advocaat optreden als pro deo advocaat echtscheiding toe te voegen aan zijn portefeuille. Echter, om de drang fungeren als een pro bono advocaat kan ook absoluut niet van onzelfzuchtige belangen. Zelfs hoogst ervaren juristen de zaken die gratis in dezelfde omgeving dat zij gespecialiseerd zijn, in geval zij het gevoel dat de zaak is uitdagend en interessant. Of soms kan het streng zijn voor altruïstische helling van het helpen van de financieel gehandicapte personen of mensen die zijn ontslagen of niet in staat zijn aan de gebruikelijke juridische kosten te voldoen. Sommige advocaten duren pro bono gevallen, indien zij van mening dat het nemen van de gevallen zou in grotere goed van de gemeenschap.
Betekent dit dat iedereen en iedereen kan gebruik maken van de diensten van een pro deo advocaat echtscheiding? Het antwoord op deze vraag is een grote NEE. Men moet te verdienen pro bono service. Een vereist te kwalificeren op basis van zijn financiële status of een andere handicap, te kunnen maken pro bono juridische dienst. Deze criteria weer afhankelijk zijn van die welke door de wetten van iemands verblijfplaats staat. De andere gemeenschappelijke criteria, dat een voor pro deo diensten kan recht is, misbruik in het huwelijk. Zij het fysiek, verbaal, seksueel of zelfs als het gaat om je kinderen, misbruik van elke vorm kan iemand helpen in aanmerking komen voor het hebben van een pro deo advocaat echtscheiding bestrijding van de zaak. Echter moet men het bewijs leveren van dergelijk misbruik.
Hoe maak je een Pro Bono Echtscheiding Advocaat zoeken?; Zoeken pro deo advocaten echtscheiding kan een moeilijke taak, aangezien het merendeel van de advocaten vechten pro bono gevallen geen reclame zelf. Een manier is om pro bono advocaat te vinden is op de algemene praktijk attorneys oproep op een van de county en als ze zijn tot het nemen van pro deo zaken te controleren. Men kan ook contact opnemen met de State Bar Association te vinden als er pro bono echtscheiding advocaten tot het nemen van zijn zaak. Bepaalde ondernemingen beschikken over pro deo advocaten of een pro bono-coördinator te kijken na dergelijke gevallen. Neem contact op met deze organisaties en bedrijven en kijk of u voldoet aan de criteria in aanmerking te komen voor juridische diensten, gratis of tegen verminderde prijs. Vraag uw vrienden en familie over advocaten die bereid zijn pro deo service aanbieden. Het is altijd raadzaam om te zoeken naar referenties van mensen die weten dat een dergelijke advocaten, zodat u zeker bent dat, ondanks werken op geen of lagere tarieven, de pro bono scheidingsadvocaat zou uw zaak te behandelen efficiënt.
Het is zeer belangrijk om een ​​efficiënte echtscheiding advocaat hebben. Ondanks alle voordelen van het hebben van een advocaat vechten uw geval gratis, waarbij een pro deo advocaat is niet helemaal een rooskleurig beeld. Er zijn valkuilen die ermee verbonden zijn dat men moet oppassen. Vele malen, doe pro bono echtscheiding advocaten niet voldoende ervaring in het omgaan met echtscheiding als dat soms niet hun vakgebied. Het beste is om je onderzoek en praten doen om een ​​paar pro bono advocaten, als dat mogelijk is, voordat je zeker weet dat u een bepaald pro deo advocaat willen. Neem contact op met vrienden en familie of wie kan verwezen met betrekking tot de pro bono scheidingsadvocaat u overweegt te geven. De beste hulp die je zou kunnen doen om jezelf is, om zoveel mogelijk informatie over de wetten met betrekking tot echtscheiding te verzamelen, als je kunt. Dit zorgt dat je niet geheel afhankelijk van uw echtscheiding advocaat.

No comments:

Post a Comment