Tuesday 3 January 2012

Home Hair Bleken

Een concept dat heeft voor ophef gezorgd in de cosmetische wereld, haar Bleken is een chemisch proces dat wordt gebruikt om het haar te verlichten. Terwijl het mogelijk is om je haar gebleekt professioneel, thuis haar bleken is een voordelige en veilige manier van het krijgen van die blonde look. Het wordt gebruikt voor het benadrukken van het haar en het verbeteren van functies en persoonlijkheid. De normale kleur van het haar vezels is te wijten aan de aanwezigheid van melanine pigmenten, die van nature in het haarzakje door melanocyt cellen, in de groeiende of anagene fase. Met de toepassing van de bleekmiddelen, is de normale melanine aanwezig is in de haarvezel geoxideerd in een kleurloze verbinding. De meest populaire reden voor het bleken van haar is om een ​​echt neutraal, as of platina blond haar. Op basis van hoe donker je natuurlijke haar is, kan de kleur na het bleken je haar bereik van roestige oranje tot lichtgeel. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat haar bleekwater schadelijke chemicaliën zoals hydroquinine, kojieke zuur en ammoniak die irritatie van de hoofdhuid en huiduitslag, kan veroorzaken als deze niet goed gebruikt bevat. Daarom is het belangrijk om te weten hoe om te bleken je haar thuis zonder schade te veroorzaken aan.
Bleken Your Hair at Home
Voor haar bleken een ontwikkelaar met een oxiderend middel zoals waterstofperoxide wordt gebruikt. The alkalizing agent combineert met de waterstofperoxide en diffundeert in de cortex (centrum) van de haarschacht, waar het breekt de melanine die verantwoordelijk zijn voor kleur en vervangt deze door welke kleuring agent is gebruikt. U kunt een winkel bleken kit die het bleekmiddel in poedervorm en de ontwikkelaar (waterstofperoxide) die wordt toegevoegd aan het activeren van de verlichting proces bevat.
Voor te bereiden van het mengsel Lees de instructies geschreven op de kit. Op basis van de metingen op de kit, voeg de peroxide om het bleekmiddel beetje bij beetje tijd, roeren en squishing de brokken uit. Zorg ervoor dat de consistentie van het mengsel is niet te vloeibaar en niet te dik.
Voor de toepassing van het bleekmiddel op je haar, draag je plastic handschoenen en das een handdoek op je nek. Nu sectie uw haar met behulp van kleine klauw haarspeldjes. Voor het bleken van de haren, verwijdert u de clip van de ene sectie en gebruik de borstel die bij de kit om het bleekmiddel gelijkmatig verf op het haar. Clip de sectie zodra het wordt gedaan. Zodra alle secties zijn bekleed, plaats een douche-cap over je haar en met behulp van een warme föhn warm onder de douche cap. Dit zal helpen de haarverf te ontwikkelen sneller.
Achterlaten op het bleekmiddel voor 20 minuten of zoals gespecificeerd in de instructies en dan afwassen. Na het spoelen uit de bleekwater wast u uw haar met een milde shampoo, om alle sporen van de chemicaliën te verwijderen. Het bleken kan uw haar droog, gebruik een goede kwaliteit conditioner om je haar te hydrateren.
Hoewel, gaan blonde kan worden veel plezier, hier zijn enkele woorden van voorzichtigheid je nodig hebt om in gedachten te houden. Het is belangrijk te onthouden dat haarbleekmiddel toxisch is, ja, het bleekmiddel weg te houden uit de ogen, neus en mond. Ook als u haar dat is chemische rechtgetrokken, gepermanent, of onlangs geverfd moet je geen bleekmiddel, aangezien dit kan permanent vernietigen van de haarschachten leiden tot haaruitval.
Home Remedies voor Bleken Hair
Als gevolg van de agressieve chemicaliën, kan herhaald bleken leiden tot verweerde haren die ziet er saai en heeft veel gespleten punten. Dit is waarom mensen kiezen voor natuurlijk haar bleken methoden om hun haar te verlichten.
Citroensap: Een van de meest populaire natuurlijke remedies is het gebruik van citroensap. Voor het bleken van de haren, mix 2 eetlepels sap met ongeveer 6 eetlepels water en wrijf het in om je droog haar. Spoel grondig af na een paar uur.
Thee: Het gebruik van thee kan gaan een lange manier in het bleken van het haar op je hoofdhuid. Steil de thee in warm water en laat het afkoelen een beetje. Wrijf het in op je droge haar en na een paar uur spoelen.
Bloemen: Bepaalde bloemen zoals kamille kan ook worden gebruikt voor het lichten van het haar. Kook alleen de bloemen in het water voor een uur. Als het eenmaal is afgekoeld, de stam van het mengsel en spoel je haar met de oplossing.
U kunt elk van deze effectieve huismiddeltjes voor het bleken van haar. Echter, als je wilt het bleken producten te gebruiken, zorg er dan voor dat u een bekend product te krijgen en uit te voeren een test om te controleren of allergieën. The beste en meestal de veiligste route om de juiste haarkleuring idee is om professionele hulp te zoeken om de klus te doen.

No comments:

Post a Comment