Sunday 29 January 2012

Business casual kleding for Women

Business casual kleding moet kijken eenvoudige en nette en moet perfecte look voor elke zakelijke bijeenkomst. Business casual kleding bestaat niet uit van kleding die u kunt don tijdens het bijwonen van een cocktailparty of een outdoor evenement. Kortom, moet het stijlvol en waardig en niet jazzy of opzichtig. Elke organisatie heeft een andere dresscode. Iets dat is als formele slijtage beschouwd in een organisatie wellicht niet worden opgenomen in een ander. Ten eerste, kunt u het kantoor beleid handboek, waarin een melding van de dress code dat de werknemers worden verondersteld te volgen zou kunnen hebben. Laten we kijken naar sommige regels van de business casual kleding voor vrouwen.
De business casual kleding voor vrouwen kan bestaan ​​uit lichte tinten in combinatie met formele slijtage tinten zoals donkerbruin, zwart of marineblauw. De belangrijkste factor van het bedrijfsleven kleding is de fitting. Zorg ervoor dat alle bezuinigingen passen bij uw lichaam goed en niet te strak of te los. Laten we eens zien welke jurken vallen onder de business casual kleding categorie.
Women's Business casual kleding; Knie lengte of twee inch-boven-de-knie-rokken, Corduroy, kaki, twill, linnen of katoenen broeken of rokken, maat blouse of shirt; rokkostuum, Twee-delig pak met vest; maat gebreide truien ; Zorg ervoor dat de rok sleuven geschikt zijn. Net zoals voor een korte rok, een klein spleetje in het midden onderaan van de achterzijde is prima, want het is voor het gemak van traplopen. Een lange rok mag niet beschikken over een kop en schouders boven de knieën. De kleding moet schoon en gestreken. Kreukvrij stof is de beste optie. Slang is van essentieel belang in geval van business casual kleding, maar alleen als je rok is knielengte of minder dan dat.
Er zijn ook een paar andere elementen samen met de kleding die een belangrijke rol spelen om de juiste business casual kleding voor werkende vrouwen te vormen. Kiezen voor lederen schoenen en lederen riemen. Zwart en donkerbruin gekleurde schoeisel past business casual kleding. U kunt ook kiezen voor off-wit gekleurde schoenen als ze gaan goed met je outfit. Medium of lage hakken pompen, vastgebonden sandalen en laarzen gedragen worden met business casual kleding. Het is belangrijk dat u overeenkomen met uw schoeisel en riem met je outfit. Platform hakken is een strikte no-no. Als je sandalen, Zorg ervoor dat je teennagels en voeten zijn verzorgd.
U kunt gebruik maken accessoires om je uiterlijk te verbeteren. Een delicate ketting, oorbellen en armbanden kunt een leuke touch aan de kleding. Niet kiezen voor gekleurde accessoires, geschikte metalen accessoires die er uitzien elegant. Tas of tassen te maken een groot verschil aan uw kleding, dus ze moeten uw kleding juiste wijze in overeenstemming. U kunt kiezen uit een enorme variëteit in lederen tassen en portemonnees die er uitzien geweldig met het bedrijfsleven casual kleding. Zij moeten enkele gekleurde, eenvoudig, klein van formaat en moet goed gaan met je outfit. U kunt beantwoorden aan je tas met je schoenen voor een gecoördineerde look. Als je moet een aantal documenten te voeren, kiest u een lederen map volgens de vereiste omvang. Besteed aandacht aan je haar, en het zou niet slordig kijken. Natuurlijk ogende make-up, reinigt vingernagels en licht gekleurde nagellak genade je look.
Vermijd kleurrijke dingen, in plaats kiezen voor neutrale kleuren die er uitzien elegant en professioneel. Houd uw kleding eenvoudige, heldere en niet het woord 'business' niet vergeten in 'business casual kleding voor vrouwen'.

No comments:

Post a Comment