Wednesday 25 January 2012

Angel Tattoo Designs

Engel tattoo ontwerpen worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Deze tattoo ontwerpen zijn erg populair deze dagen. Er zijn een aantal van engel tattoo designs en ieder van hen hebben hun eigen betekenis. Mannen en vrouwen ervoor gekozen om deze tatoeages krijgen als een symbool van hun religieuze toewijding. Engelen zijn doorgaans te vinden in bijna alle religies. St. Michael, de aartsengel doden Satan, is een van de zeer bekende en populaire body art stuk. Deze tatoeages zijn gemaakt op een deel van het lichaam, waaronder wapens, onderarmen, schouders, borst, benen, rug en onderrug. Angel tatoeages zijn vaak symbolische voor mannen. Mannen die extreem dol op vrouwen wordt gezegd dat deze tatoeages te dragen. Echter, als er engel tattoo ontwerpen voor mannen, is er engel tattoo ontwerpen voor vrouwen. U kunt wensen u meer te leren over engel rib tatoeages. Lees verder voor de geschiedenis van de engel tatoeages en meer over engel tattoo ontwerpen.
Geschiedenis van Angel Tattoos; Engelen zijn een deel van christendom, jodendom en islam, en engelen spelen soortgelijke rollen in al deze religies hoewel er verschillen in de drie religies. Engelen vervullen de job van een brug tussen de Almachtige en een gemeenschappelijke man. Zij worden gezegd worden de boodschappers alsook beschermers van geloof. Ze vechten kwaad, houden een track van alle goede en slechte daden van mensen, evenals verrichten de orders door God gegeven. Engelen guard hemel alsook hel. De andere betekenissen van engel tatoeages zijn vrede, schoonheid, onschuld en zuiverheid, spiritualiteit, bescherming, toewijding, geloof en liefde. Sommige engelen worden afgeschilderd als pret liefdevolle en vreedzame cherubijntjes terwijl sommige worden weergegeven als krachtig, sterk en gevuld met kracht Gods God, zoals de beschermengelen.
Engel Tattoo Designs; De grootte van engel tattoo hangt op de persoon. Hij kan krijgen een kleine tatoeage gemaakt of een grote. Sommige van de grote engel tatoeages bestrijken de gehele rug. Vaak zijn de tatoeages zijn afgebeeld met vleugels. De tatoeage ontwerpen zijn normaliter genomen uit klassieke kunst. Een aantal tattoo designs hebben hun oorsprong in middelbare leeftijd en Renaissance kunst. De engel tattoo ontwerpen zijn meestal gecombineerd met zwaarden, harpen, trompetten, banners, bogen, halo, wolken, feeën, een kruis of een duivel. De engel tattoo ontwerpen kan ook gecombineerd worden met tribal tatoeages. Nu laat zien wat zijn de verschillende engel tattoo ontwerpen.
Angel Wing Tattoos; De engel vleugel tatoeages zijn ofwel afgeschilderd als een geheel engel, die in een klassieke pose van zowel vliegen of rusten. Er zijn sommige mensen die kiezen alleen voor engelenvleugels in hun tatoegeringsontwerp. Deze tatoeages worden vaak gemaakt tussen de schouders. Want dat is het gebied, waar de vleugels zou zijn geplaatst, indien mens vleugels had.
Guardian Angel Tattoos:; Deze tatoeages komen in verschillende maten en vormen. Ongeacht het grootte en vorm van deze tatoeages, ze een enkelvoud doel hebben en dat is te beschermen de persoon die is draagt. De beste voordeel van deze beschermengelen tatoeage is dat ze altijd de drager te beschermen in alle goede en slechte tijden. Zij worden doorgaans aangetoond dat bedrijf of houden een horloge over kinderen.
Cherub Tattoos, vaak mensen veronderstellen cherub tatoeages synoniem te zijn engel tatoeages. Deze tatoeages zijn meestal naakt, hebben vleugels en uitzien babies. Deze zijn vaak mannelijke baby en zijn afgebeeld als zittend op wolken met trompetten of strikken in hun handen. Deze cherub tatoeages zijn zei worden brengers van liefde. De bekendste cherub is de cupid, die maakt mensen verliefd door schieten een pijl in hun harten.
Aartsengel Tattoo; Het woord 'arch' betekent chief in de Griekse taal. De aartsengelen zijn zeven in aantal en deze engelen houd de hoogste rang in de tatoeages. Ze bekend worden dichtst bij God, zoals zij stonden voor God in Openbaring. Zoals ik al eerder genoemd, de meest bekende aartsengel tatoeage is dat van St. Michael, een krijger engel. Lucifer is andere aartsengel, die werd een gevallen engel met de naam Satan.
Fallen Angel Tattoo; Net als mensen engelen hebben ook gratis zal en derhalve zijn vrij om kiezen om goede of slechte dingen doen. De gevallen engelen worden genoemd gevallen engelen omdat ze zijn gevallen voor verkeerde dingen. Deze engelen zijn verbannen uit hemel voor ongehoorzaam de orders door God gegeven. De gevallen engelen hebben een bedreigende blik en gescheurde vleugels en horens. Deze engelen hebben vaak een thug-achtige verschijning. De gevallen engel satan, wordt ook beschouwd als een aartsengel. De andere beroemde gevallen engelen zijn Leviathan en Beëlzebub.
Engel van Death Tattoo; De engel des doods is in de categorie van donkere tatoeages en is ook bekend als de Grim Reaper. Is er echter een verschil in de manier zowel engel des doods tatoeages en grimmige reaper tatoeages zijn afgebeeld. De engel van de dood is getoond met vleugels, overwegende de grimmige reaper wordt getoond zonder vleugels. Soms Satan is geïdentificeerd als de engel van dood. In de rooms-katholieke geloof, zijn er twee engelen van de dood. Michael is de goede engel van dood en Samael is een kwade engel van dood.
Voor meer informatie over tattoo ontwerpen, kan u wilt lezen; Angel Tattoos voor Vrouwen; Angel Tattoos voor Mannen; Er zijn vele beroemdheden, zoals Justin Timberlake, Nichole Richie, David Beckham, enz., die trots nemen in hun engel tattoo ontwerpen en pronken hen. Engel tatoeages zijn belangrijk om de drager van de tatoeage voor een aantal redenen. De reden voor kiezen een engel tatoegeringsontwerp varieert van religieuze redenen om artistieke redenen maar niettemin ze zijn prachtige kunstwerk. Als u net een tatoeage gekregen, kunt u meer wilt weten over tattoo zorg te leren kennen.

No comments:

Post a Comment