Tuesday 3 January 2012

Flirten Tips voor sms

Na mijn artikel over flirterig sms-berichten te versturen, besefte ik dat veel first timers kan een probleem met behulp van deze voorbeelden van flirterige tekstberichten gezicht. Flirt sms-berichten moet worden gebruikt op een bepaalde manier. Dit komt omdat er geen flirt lichaamstaal hier rekening. Het is gewoon uw woorden, en je timing. Volg deze tips voor flirten sms'en naar optimale resultaten te komen.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 1; Ten eerste moet je ervoor zorgen dat het onderwerp is gratis voor flirten. Terwijl in persoon, zou je de poging om daadwerkelijk fysiek te trekken van een persoon aandacht, hier maken, moet u ervoor zorgen dat de persoon zal aandacht moeten betalen om je flirty tekstberichten. Dus, het is altijd veilig om hem te vragen / haar hi. Hoe is je dag heen? of iets in die richting. Een andere optie is om ze te sturen een bericht op hetzelfde moment elke dag. Zoals, verzenden als een routine hen een goede morgen (niet flirterig) bericht elke ochtend. Zeer binnenkort, zullen ze er wel aan wennen, en je zal hun aandacht hebben.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 2; niet-bericht heel laat in de nacht. In de eerste plaats kunnen mensen niet op prijs stellen als gevolg van het feit dat hun slaap krijgt gestoord. Secundair is het zeer ongepast sms naar een persoon 's avonds laat. Vooral wanneer de aard van de SMS in flirterig. Tenzij je het hoort uit hun mond, dat het OK is voor jou om ze te sms 's nachts, niet te doen.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 3; Vermijd het gebruik van te veel afkortingen voor sms. Dit is omdat de ontvanger mag niet worden volledig op de hoogte van alle afkortingen. In een dergelijk geval, als je uiteindelijk met behulp van een afkorting die ze niet begrijpen, de oorzaak zullen verloren gaan. In feite zijn veel mensen echt waarderen mensen met normale spelling in sms. Maar u kunt de gebruikte algemene sneltoetsen zoals; u - u; ttyl - spreek je later, 2 - tot; ver - Waar; yday - gisteren lol - hardop lachen; deze sms-snelkoppelingen worden vaak gebruikt en door de meeste mensen.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 4; Als u geen antwoord ontvangen 3 tekstberichten in successie, geen sms verder. Dit is omdat, duidelijk uw berichten niet het verschil maken naar de ontvanger. Een andere mogelijkheid zou kunnen zijn dat de ontvanger bezet is. In een dergelijk geval is het het beste om hen te laten zijn. Zij bellen u terug wanneer ze vrij te krijgen. In geval zelfs nadat die tijd, heb je niet een antwoord ontvangen of een oproep, Back Track. Waar heb je het mis gaan? Analyseer uw gedrag. In het geval dat je het mis gaat zelf oplossen op zijn vroegst.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 5; Proeflees de sms voordat u het verzendt. Geloof me, het bedrag van de gemaakte fouten tijdens het typen van een SMS, en het verschil in perceptie dat dit kan leiden tot schadelijk kunnen zijn voor de relatie. Dus, ga door de nietjes en de namen. Ik had een vriend die stuurde een ik hou van je bericht aan de verkeerde vriendin. Boy oh boy! Had hij problemen komen? Altijd gecorrigeerd de sms keer voordat u het verzendt.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 6; suggestief zijn in wat je zegt. Niet alleen naar buiten komen en zeggen dingen. Een beetje indirect. Maak buffers. Dit is omdat deze is communicatie op afstand en als zodanig, de reciever de reactie kan niet worden gezien of geholpen. Deze manier als u een buffer en leiden naar flirten geleidelijk aan te houden, zal de ontvanger niet eens beseffen dat je flirten. Je zal alleen maar lijken heel schattig en het flirten zal lijken natuurlijk.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 7; Gebruik emoticons of sms symbolen. Ik hoop dat je weet wat ze betekenen. Zij zijn de kleine pictogrammen om een ​​smiley, of een huilende gezicht te tonen. Deze manier kunt u beide zullen delen glimlach in goede tijden en tranen in moeilijke Ones. Emoticons komen met snelkoppelingen in de meeste mobiele telefoons en helpen ook verklaren de sate van de geest en de expressie. U kunt proberen een van deze. ;:) - Glimlach;: (- huilen;: P - brede glimlach;: D - grote glimlach; B-) - ik ben cool; Je kunt echt gebruiken bij het verzenden van flirterige tekstberichten. Ze helpen om uw boodschap levendig.
Flirten tips voor sms nr. 8; nooit meer hetzelfde SMS-bericht te sturen samen met twee beste vrienden. Vooral als ze samen zijn. Dit zal niet alleen maken wil je meer, maar hun rivaliteit zal meer aandacht krijgen. Het beste ding om te doen is het vinden echt random, maar gewoon tekstbericht. Deze manier zullen zij in contact te blijven, en je zal lijken vriendelijk.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 9; Sinds twee mensen kunnen niet in elkaars ogen kijken via SMS, dient u te beschrijven wat je voelt. Hoewel het misschien moeilijk lijken in het begin, je hoeft alleen maar open te stellen. Laat haar weten hoe je verlangen zijn voor haar aan te raken, of hoe je het echt wilt haar huid voelen. Je kunt haar vertellen dat je wens uit dat de twee van u samen waren, of dat ze echt voel je je goed over jezelf. Gewoon open en beschrijven alles wat je voelt.
Tips voor flirten Tekstberichten nr. 10; prompt in het beantwoorden. Dit is de laatste, maar niet de minst belangrijke tip voor flirten via sms. Als je probeert te flirten met iemand via sms, het spelen moeilijk te is niet de veiligste optie te krijgen. Reageer snel. Vooral als de twee van u hebben een nacht time gesprek. Sinds u begon te flirten, moet je er de hele tijd. Laat ze niet te wachten op een reactie. Voor alles wat je weet, kunnen ze in slaap vallen tijdens het wachten. Niet echt een goed teken, toch? Dus wees snel, maar niet obsessief.
U kunt ook lezen op:; Flirten Lines; Flirting Lines voor mannen; Flirting Lijnen voor Meisjes; flirten Tips en trucs; tekst flirten heeft zijn eigen voor-en nadelen. De meeste pro is dat je in contact met de persoon, zonder publiek. Er is een grote kans dat de hele conversatie gevuld met flirterige tekstberichten worden volledig vertrouwelijk. Dit leidt tot een veel binding aan beide kanten, het leggen van de perfecte basis voor een mooie relatie. Dit is waar ik aftekenen! Veel plezier!

No comments:

Post a Comment