Wednesday 18 January 2012

Formulering voor Wedding Bedankkaarten

Bruiloft bedankkaartjes worden verzonden naar dank betuigen aan uw dierbaren, voor het delen de gedenkwaardige gelegenheid in uw leven. Verzenden bruiloft bedankkaartjes is niet verplicht, maar het is een algemene etiquette aan de mensen die nam out tijd en kwam voor uw bruiloft bedanken. Denken van formulering voor bruiloft bedankkaarten moet niet moeilijk, zoals het is geen formele zakelijke brief, maar gewoon een eenvoudige dankbrief aan uw dierbaren! Hier zijn enkele algemene formulering voor bruiloft bedankkaarten geven u een idee.
Bruiloft Bedankkaarten Etiquettes
Laat uw geluk over het geschenk weerspiegelen via uw woorden. Schrijf niet de bruiloft bedankkaarten enkel omwille van schrijven. ; Stuur bruiloft dank u notities tot een en alle of voor niemand. Speciaal, in geval van familieleden. Sending één thank you card to een aunt and forgetting the other aunt, will hurt the feelings. ; Laat de bedankbriefje hand worden geschreven, als het toont belangstelling en bezorgdheid voor de andere persoon. ; Express dankbaarheid niet alleen voor het geschenk maar ook voor hun aanwezigheid. ; Meer op bruiloft bedankkaartjes etiketten.
Steekproef Formulering Bedankt voor bruiloft je kaarten; Het volgende voorbeeld bedankbriefje formulering zijn gerangschikt volgens de relatie.
Bedankbriefje naar Relatives / Vrienden
Geachte Tante,
We waren zo opgewonden om uw cadeau de andere dag ontvangen. Het vaatwerk je ons gaf is prachtig, en net de juiste grootte voor onze eetzaal tafel. Nu ben ik klaar om gasten uitnodigen! Wees alsjeblieft mijn eerste gast! Dank je wel voor uw doordachte en genereus geschenk.
Met liefde,; Christine.
Geachte Mary,
Dank je wel voor de broodrooster. De broodrooster was een van de eerste dingen Mark en ik geregistreerd voor. Nu, wanneer we het gebruiken, zullen wij aan u denken! Dank ook voor het helpen maken onze grote dag zo speciaal. Het was prachtig u daar te zien.
Met Liefde,; Christine.
Formele Dank u notities
Geachte Mrs Davidson,
Dank u voor de mooie kristallen vaas je gaf me en Mark als huwelijksgeschenk. We zullen zeker schat en genieten voor vele komende jaren. Het was geweldig om eindelijk je te ontmoeten op onze bruiloft. Dank je wel voor het delen en bijdragen aan onze speciale dag.
Oprecht,; Christine Thomas.
Geachte Mrs Davidson,
U hebben werkelijk verrijkt ons geluk, met uw mooie geschenk. Zullen we zeker schat de sculptuur eeuwig. Dank u dat ons een blijvende geheugen van uw vriendelijkheid en vrijgevigheid.
Oprecht,; Christine Thomas.
Dank u notities aan collega's
Lieve Co-werknemers,
Dank u voor de geweldige geschenk belemmeren je gaf! Me en Mark vond het erg leuk. Dank u voor bijwonen onze bruiloft en voor uw vrijgevigheid. Hoop dat je had een goede tijd op onze bruiloft. Uw aanwezigheid betekende veel voor ons.
Oprecht,; Christine Thomas.
Bedankt Opmerking voor monetaire Gift
Liefste Tante Mary
Mark en ik wil u hartelijk bedanken voor de controle hebt gestuurd voor onze bruiloft. We al sparen voor een aanbetaling op onze eerste huis en hebben toegevoegd jouw geschenk aan onze speciale account. Het was zo attent van je. Someday binnenkort zullen we uitnodigend u naar onze housewarming! Kan niet wachten u weer te zien en oom Ted.
Liefde,; Christine.
Liefste
Dank je wel voor het geschenk controleren of u begaafde ons. We plan een nieuwe auto kopen en dit selectievakje zal brengen ons dicht bij onze droom van kopen de auto. Dank u voor zo attent! Hoop je snel te zien.
Liefde,; Christine.
Dat waren enkele van de formulering voor het huwelijk van bedankkaartjes. Vergeet niet om de bruiloft sturen bedankkaarten zodra u zijn terug uit uw huwelijksreis. Hoop deze bruiloft bedankje formulering zal u helpen om meer kleuren toe te voegen aan uw reeds perfecte bruiloft!

No comments:

Post a Comment