Saturday 21 January 2012

Tekenen Hij is in Love

John en Bips waren vrienden sinds de kindertijd. Ze voor het eerst ontmoetten elkaar op de kleuter en sindsdien waren onafscheidelijk tijdens hun schooltijd. Rondhangen in het weekend, doen elkaars huiswerk, spelen kattenkwaad op mensen, ontsnappen op het nippertje van de tijd, de besteding van de hele avond lachen in hun eigen capriolen ...Ze waren de beste maatjes in de waarste zin van het woord. Echter, namen de zaken een nieuwe wending na Bips net zestien geworden. Merkte ze dat er een merkbare verandering in het gedrag van John's naar haar toe. Hij was niet langer haar rug-slapping buddy uit de kindertijd. Plaats daarvan had hij leek nu een ridderlijk jonge man, die haar bij de hand geleid tijdens het oversteken van een weg en hield de geopende deur voor haar wanneer ze optrokken in een koffieshop. Aanvankelijk kon ze niet begrijpen wat er gebeurde. Langzaam begon het allemaal zinvol. John was verliefd op haar ...
Ben jij een vrouw die zich identificeert met het bovenstaande verhaal? Bent u eveneens uit een man die je weet houdt u, maar u voelt er meer bij kijken dan wat er werkelijk aan de hand? Dus hoe weet je of en wanneer 'als' is veranderd in 'liefde'?
Tekenen, lieve dame, tekenen! Je moet oppassen voor tekenen! Positieve signalen, mintekens, expliciete tekenen, verborgen tekens, allerlei borden! Tekenen, tekenen, tekenen. By the way, heb je zelfs de geringste idee van wat 'tekenen' hebben verwijs ik naar? Nee, helemaal niet de verkeersborden op de snelweg? Tekenen dat hij verliefd is op jou! In het geval je niet wist (en het is hoogst onwaarschijnlijk dat een vrouw je niet zou weten), terwijl in het proces van verliefd worden, een man zonder het te weten zal een dubbeltje een dozijn tekenen dat hij verliefd is op je. Het enige wat u hoeft te doen is weten wat die tekens zijn en kijk uit voor hen. Hier is hoe te doen.
Tekenen Hij is in Love With You; Mannen zijn verschrikkelijk op communicatie, en nog meer als het gaat om een ​​soort van communicatie die op afstand is gerelateerd aan romantiek. De beste manier voor u om te weten of uw man is het hoofd gedaald hielen in liefde met u, is door het observeren van zijn gedrag, hoe hij je behandelt in bijzijn van zijn vrienden en in openbare, de aard van de dingen die hij wil je praten over, de aard van de dingen die hij geschenken die je, enz. Hier zijn de verschillende tekenen dat moet je op zoek naar:, hij neemt je uit voor een diner datum om de meest romantische restaurant in de stad, en loopt u thuis in weerwil van het feit dat zijn huis is gelegen aan de andere kant van de stad. Nou, het is een duidelijk teken dat hij verliefd is op die met je mee. ; Je bent geïnteresseerd in dinosaurussen, musea en willen graag op het nemen hem mee voor een speciale tentoonstelling Jurassic Park op zaterdag middag. Echter, Zaterdagmiddag gebeurt er met de tijd toen hij en zijn vrienden komen samen voor hun wekelijkse potje voetbal. Als hij kiest voor de museum over voetbal, dat een enorme teken op zich! Need I say more? ; Jullie beslissen om een ​​film thuis te bekijken. U wilt naar Notting Hill te kijken terwijl hij over Die Hard hellbent. If hij genadig stemt en je eindigt knuffelen samen op de bank, kijkend naar hartverwarmende romantiek Hugh en Julia's, dan weet u dat hij serieus wordt vallen voor jou! ; Jullie zijn opknoping uit bij het winkelcentrum en je toevallig te lopen in een paar van zijn maten. Als hij glijdt zijn hand rond je taille en warm maakt u kennis met hen, goed, je weet zeker dat je de appel van zijn oog zijn! , Uw kerel is serieus in liefde met u indien:; stuurt hij u uw favoriete bloemen en begint proppen komen met tuttel-Dovey romantisch diner ideeën; u beiden samen wandelen en hij zachtjes raakt uw hand met zijn vingers en loopt hen liefdevol over de lengte van uw arm; u vangst hem zoek in uw ogen in een verloren, dromerige wijze op vele een gelegenheid; u koken geroosterde citroen knoflook broccoli voor hem, die hij eet harte alsof het waren de beste schotel in de hele wereld (ondanks van het feit dat hij haat broccoli); hij kusjes je zacht, hartstochtelijk en fluistert zoete onbenulligheden in uw oor; laat hij u over de TV afstandsbediening op een vrijdagavond. ; Indien u uw man te vinden ineens vragen over uw idee van een perfect huwelijk (! Of huwelijksreis), dan kun je beter hou je ogen wakker en je oren open, want in alle waarschijnlijkheid, zou er een bruiloft voorstel gebeurt binnenkort! ; Dus als je nog onzeker of je man van je houdt of gewoon van je houdt, bedenk dan - alles wat je hoeft te doen is letten op de tekenen ... tekenen dat hij verliefd is op jou!

No comments:

Post a Comment