Sunday 22 January 2012

Pole Barn Bouw Plannen

Pole schuur bouw duurt minimale inspanningen en low budget en na gebouw, ze voldoen aan alle berging eisen. Zoals we weten, pole schuur is een perifere structuur die is rechthoekig. Rechthoekige metalen dakbedekking opgehouden door enkele sterke palen dienen als de buitenmuren van de paal schuur. Meeste van de paal schuren hebben geen muren terwijl sommige van hen hebben drie wanden met de voorkant van de paal schuur openen. Pole schuren zijn zeer nuttig voor landbouwers die hebben grotere boerderijen, terwijl de andere mensen die zoekende zijn naar een garage soort structuur kan gaan voor de paal loodsen. Mensen in de plattelandsgebieden Gebruik de stok schuren als een meer praktische optie voor de doel van parkeren van voertuigen, boten, evenals beschuttende vee en opslaan de boerderij goederen.
Pole Barn Bouw Plannen; Pole schuur bouwtechnieken zijn zeer gemakkelijk wanneer u leren hoe een paal schuur bouwen. Wanneer het denken over pole schuur bouw hoe over planning een paar dingen voorafgaand aan de DIY pole schuur constructie? Zoals we weten, planning is het belangrijkste onderdeel van ons dagelijks leven, indien niet gepland, dingen nooit zetten de manier we willen. Wanneer het aankomt op de paal schuur bouw, planning is de sleutel tot een mooie en sterke pole schuur die allesreinigers zal dienen bouwen.
Pole Barn Site; Het belangrijkste ding om worden overwogen voordat gebouw de paal schuur is de site selectie. U moet overwegen het bodemtype en niveaus voor het graven de polen. De kwaliteit van de bodem en de helling van uw grond is een belangrijk aspect dat u moet concentreren op. Een lichtelijk hellende begane beïnvloedt de lengte van de stokken, aangezien ze diep worden geaard in de hellende regio. Altijd herinneren dat zandgrond is altijd beter voor de paal schuur dan de kleigrond. Je kunt denken over het toevoegen een jas van de bodem dat uw pole schuur bouw plan kan gunst.
Oriëntatie en Building Codes; Beslis op de gewenste richting de deur van uw pole schuur. Zie indien buitensporige zon, leaf vergieten en wind beïnvloedt de functie van de paal schuur en plan dienovereenkomstig. Make pole schuur bouwplannen, door het bijhouden in gedachten de richting van de zon als het zal afgesneden de uitgaven moet u op de verlichtingsarmaturen gezet in de pool schuur. De meest belangrijke ding om te doen voor de doe-het-pole schuur constructie is om te controleren of de vergunningen en het gebouw regels in uw omgeving. Als jij onbewust van de lokale regels en code vervolgens de paal schuur bouwplannen zal een verloren oorzaak zijn.
Pole Barn Designs; Praten over pole schuur ontwerpt, er drie dingen die moet worden overwogen. Het allerbelangrijkste is de dakbedekking. Zorg ervoor u selecteert de dakbedekking materiaal als per de weersomstandigheden in uw regio. Bijvoorbeeld selecteer gambrel dak indien u woont in de noordelijke en besneeuwde regio. Deze daken geven een onderscheidende finish naar de paal schuur constructie als goed. Tweede ding is natuurlijk selectie van de polen. Ze goedkoper dan de dak, maar zorg ervoor zij sterk genoeg om alle de slijtage beer en alsmede traan als wind en zulke sterke laterale krachten. Vloer van de paal schuur is het punt veelal vergeten terwijl het maken pole schuur bouwplannen. Gaan voor een betonplaat dan de typische vuil vloeren en grind vloeren.
Pole Barn Bouw Tips; Zodra u klaar bent met de stok schuur bouwplannen, moet u leren hoe een paal schuur bouwen. Hier zijn enkele tips u moet weten voordat gebouw de paal schuur. ; Altijd uw pole schuur bouwplan draw op een papieren en zorg ervoor dat juist is als per uw eisen. Selecteer de dakbedekking en polen u nodig en noteer het neer voordat u het vergeet hen. ; Maak een lijst van alle vereiste materialen en de tools die vereist zijn voor pole schuur bouw. Dit maakt het gemakkelijk te bestellen het materiaal. ; Als jij de stok schuur als schuilplaats voor vee of de paarden, dan zorg ervoor bouwt u een klein buitenmuur rond de pool schuur om de dieren houden binnenin de schuur construeren. Overweeg paard schuur ontwerpen voor hetzelfde. ; Pole schuur bouwplannen moet gaan volgens de juiste pole schuur ontwerpen. Wanneer aangevuld met goede planning en een beetje van logisch denken, kunt u gemakkelijk implementeren pole schuur bouwplannen van uw eigen!

No comments:

Post a Comment