Tuesday 17 January 2012

Omgaan met moeilijke mensen op de arbeidsplaats

De meeste van onze problemen in het leven zijn geen technische problemen, noch economische problemen was, maar ze zijn vooral mensen problemen, veroorzaakt door moeilijke mensen! Ik ben er zeker van ieder van ons is gekomen over de vele mensen die ons het leven moeilijk gemaakt op de werkplek. In dit artikel, ik zal geven u enkele tips over het omgaan met moeilijke mensen op het werk. Lees meer over communicatie op de werkplek en op de werkplek ethiek.
Handling Lastige Mensen op de arbeidsplaats Ease; Voordat we ingaan de details van omgaan met moeilijke mensen op het werk, laat ons verken de verschillende redenen waarom moeilijke mensen te werken met, zijn moeilijk, beginnen met. De behandeling van een patiënt lijdt aan de ziekte van zijn moeilijk, moet men weten wat de oorzaken van deze aandoening. Pas na een accurate diagnose, kan men raden een effectieve behandeling! Hier zijn enkele van de waargenomen symptomen van 'Difficultitis' en het rationele als irrationele redenen achter de ziekte worden bemoeilijkt. Ik heb ook op de lijst van de behandeling afhankelijk van de oorzaak. Aanbevolen behandeling procedures moeten worden toegepast op uw eigen risico, zoals de auteur kan niet garanderen 100% succes met elke patiënt, aangezien sommige gevallen kan gewoonweg onbehandelbaar en daarbuiten te redden. Voor meer lezen, 'Hoe met moeilijke mensen'
Symptoom # 1: Het maken van een drukte van alles en nog wat
Dit is een probleem dat wordt geconfronteerd door veel mensen als hun ondergeschikten te roepen of te komen tot elke eenvoudige werkzaamheden te informeren omtrent ding of probleem. Zij zal een gedoe van kleinigheden. Zij hebben behoefte aan lepel voeden of geruststelling de hele tijd, wat goed is voor hen, maar het onnodig eet je tijd! Het kan ook het omgekeerde geval, dat je een baas die roept op om te vragen dingen, die gemakkelijk worden verwerkt door zijn eigen hersenen!
Oorzaak: Veel werkgevers kan dit probleem zich voordoet, terwijl het omgaan met moeilijke medewerkers. De oorzaak kan een of wanhopig of zielige poging om je aandacht te krijgen zijn, in het geval het is uw ondergeschikt. De reden kan ook zijn dat zij daadwerkelijk verward of stom!
Behandeling: Je kon gewoon vraag hem / haar te bellen voor vragen alleen in een specifieke tijd-slot en alleen als het probleem is verder gegaan dan een bepaalde grens van moeilijkheden of een noodsituatie. In het geval het is een domme ondergeschikte, dan redding, maken hem tot een FAQ (Frequently Asked Questions) lijst met antwoorden. Als geen van deze werk, vraag hem een ​​eenvoudige vraag als: 'Waarom heb ik inhuren u indien Ikzelf ben oplossen van problemen gedelegeerd aan u?' Of 'Waarom zou ik je betalen, als ik denk dat voor u?'.
Als het je baas dan ook, moet u er rekening met hem, want hij betaalt u om na te denken voor hem! Het feit dat hij aan u komt voor advies betekent dat u hij telt onder zijn vertrouwde adviseurs, wat een goed teken voor toekomstperspectieven!
Symptoom # 2: accidenteel grofheid of tijdelijke Amnesia, dat gebeurt Verontrustend Vaak
Je tegenkomt mensen op kantoor, die vaak onbeleefd en inconsistent in hun gedrag. Een dag ben je hun beste vriend en volgende dag, zullen ze ronduit onwetend uw zeer bestaan ​​of zullen onaardig aan jou.
Oorzaak: Dit zijn patiënten, meestal je meerderen of collega's met een acuut geval van 'Difficultitis', die ook worden getroffen door andere kwalen like egoïsme en een aangeboren onvermogen om te denken over andere mensen, tenzij ze die nodig hebben. Ze gewoon moeten u gebruiken voor iets en zodra dat gedaan was, ze konden gemakshalve vergeet uw bestaan.
Behandeling: Deze zijn ernstige gevallen die sterke medicijnen voor te genezen nodig hebben. Staying de buurt van deze mensen, indien mogelijk, het beste beleid is, want vroeg of laat gaan ze een prijs moeten betalen voor hun veronachtzaming van andere mensen. Stoppen met erkenning van hun bestaan.
Symptoom # 3: Uninvited minzaamheid
Dit is een dosering die vaak ondergeschikten krijgen van een baas, die geen idee heeft enkele uitspraak over uw werk, maar niettemin van mening zijn prime verantwoordelijkheid om feed die u parels van wijsheid en werk ethiek in een neerbuigende wijze!
Oorzaak: Hij is een pompeus moer zaak met een opgeblazen idee over zijn inherente eigenwaarde. Hij wil niet om respect te verdienen, maar vraagt ​​hij automatisch, door zijn standaard positie van macht.
Behandeling: Zodra hij begint zijn toespraak neerbuigend te starten, uw gezicht een beeld van de concentratie te laten. Start vervolgens neuriën je favoriete liedje in je geest en knikken eenmaal in een tijdje alsof u inneemt in elke een van zijn woord. Eenmaal het voorbij, zeg 'Ja Sir "en run! Dit is een manier van omgaan moeilijke mensen op het werk, wie u kunt niet wegrennen! Op andere momenten, als je hem ziet rond, verdwijnen!
Symptoom # 4: Vertragend je Work Alle de Time
Dit is een probleem dat ondergeschikte medewerkers face vaak als hun werk wordt vertraagd zonder voorafgaande kennisgeving en onderworpen aan de grillen van een baas.
Oorzaak: de humeurigheid en de onverschilligheid van een superieur.
Behandeling: Houd pesten de persoon, mail hem, notities schrijven op zijn bureau in het geval hij niet beschikbaar is en stop niet, totdat het is geworden gedaan. Er is geen andere manier Getting Things Done andere dan achtervolgd uitoefening!
Probleem # 5: Stealing Krediet voor uw werk
Dit wordt vaak gedaan door onmiddellijke meerderen die kan stelen uw ideeën als hun eigen, terwijl verzekeren geven u wijten krediet. Dit zijn twee geconfronteerd, zielige mensen die moeten worden blootgesteld, voor wie ze zijn. Wanneer het aankomt op doet werk, zal zij worden gedelegeerd aan u, maar krediet zal hem worden toegerekend, dankzij zijn sluwheid!
Oorzaak: Een gebrek aan originele ideeën, bereidheid tot harde en uitstekende manipulatieve vaardigheden te werken, zonder zelfrespect.
Behandeling: Als hij het stelen van al je goede ideeën, dan voer hem een ​​blindganger idee en hem overtuigen van de doeltreffendheid ervan. Als hij is dom genoeg is, die meestal het geval is, zal hij valt op zijn gezicht toen hij presenteert het als zijn eigen.
Subvert zijn superioriteit en aanpak uw leidinggevende's superieure indien dingen gaan uit de hand. Bidden dat hij is een betere mens. Lees meer over omgaan met een bullebak.
Symptoom # 6: Playing Office Politics
Foe sommige mensen, achterbaksheid u of intensivering over je te krijgen wat ze willen is een tweede natuur. Deze mensen zijn uitstekend in roddelen en subtiel manipuleren van mensen. Zij zijn gespecialiseerd in zuigen aan mensen die materie.
Oorzaak: Deze mensen zie andere werknemers in kantoor als poppen worden gemanipuleerd en als stapstenen worden vertrapt up op en opgestane hoger. Ze zijn heel lief met u wanneer ze je wilt, maar bitch over u elders, als het in hun winst. Deze zijn de ergste type moeilijke mensen.
Behandeling: Het vermijden en het negeren van zulke mensen in het kantoor is de beste om te doen. Doen uw baan en zo eenvoudig in uw omgang mogelijk. Niet vertrouwt deze persoon op elk kostprijs en neem geen gunsten van hem, op elk kostprijs! Praten niet over persoonlijke stuff wanneer hij rond in kantoor. Het negeren van hen is weer de beste beleid. Howard Roark's antwoord in de roman Fountainhead, door Ayn Rand, is iets om worden herinnerd. Wanneer de schurk Toohey, hem vraagt, 'Wat denk je van mij?', Antwoordt hij, 'Ik denk niet van u. Periode Dat is het beleid. Geef niet dergelijke manipulatieve mensen de tegenprestatie van denken over hen. Niet van hen denken.
Symptoom # 7: Cubicle Stalking & pestering
Er zijn altijd het kantoor stalkers wie zijn de taaiste, wanneer het aankomt op handling moeilijke mensen op het werk. Zij zullen gebruik maken van je aardigheidje drammen je de hele tijd in het kantoor, tot het punt van stalking you. Ze kunnen saai als de hel met hun treurige stand van zaken of hun lijst van zichzelf prestaties waarvoor zij zo hard gewerkt! Op geen punt zal reële bezorgdheid voor u gluren in het gesprek. Deze pompeuze boringen kijk voor een persoon die zal luisteren! Sommige kunnen gewoon blijven staren u alle tijd voor geen reden. Ze zijn moer gevallen meestal, die komen aan jou om krijgen hun ego streelde.
Oorzaak: Ze zijn meestal mensen met geen leven voorbij de kantoor, en maken een pathetische poging tot verschijnen koel en vrijage you.
Behandeling: Zodra uw tolerantieniveau of verveling heeft zijn limiet bereikt, zult u someday expliciet vertellen zulke mensen naar 'Go Away' en maken duidelijk dat ze niet welkom! Als dit niet werkt, dan weer doen uw onzichtbare handelen en verdwijnen zodra hij een stap in de richting je werkplek maakt! Voor meer lezen, 'Hoe Deal met vervelende People'.
Alle mensen zijn moeilijk omdat er is een reden en soms zijn ze gewoon slachtoffers van hun irrationele eigenaardigheden. Werken met moeilijke mensen kan maken uw leven stressvolle bij tijden, met onnodige verergering. Onthoud dat 'niemand kan u beroeren, tenzij u laat hen', op zo'n momenten. De belangrijkste ingrediënten van de perfecte recept voor handling moeilijke mensen op het werk, geduld en tact! Hopen dat deze aanbevolen behandeling procedures voor het genezen van 'Difficultitis' zal u helpen bij het omgaan met moeilijke mensen op het werk!

No comments:

Post a Comment