Saturday 4 February 2012

Vlekken van rode wijn - hoe te verwijderen

"Ohh, mevrouw Sheryl, moet u een beetje meer oppassen, lieverd. ' zei een bezorgde Mrs Smith. 'Wees voorzichtig, Mors geen rode wijn op het tapijt, het is een originele Turks tapijt en ik maak me zorgen over het schoonmaken van vlekken van rode wijn.' Ze eindigde treurig.
Ohh! Mijn God! You geruïneerd hebben mijn mooie witte jurk. Ohh, ik weet niet hoe zal ik het beheer van het reinigen vlekken van rode wijn. Hoe deze vlekken van rode wijn, Darla verwijderen? Het is mijn favoriete jurk, ik hoop dat het doe niet eindigen als een vod! riep Reny als haar vriend per ongeluk gemorste rode wijn over haar jurk.
Als je zijn gevangen in vergelijkbare situaties van rode wijn vlekken, hoe te verwijderen is het in je gedachten, dan is dit artikel zal u helpen met een oplossing. Uw jurken hoeft niet te eindigen als lompen, als het reinigen vlekken van rode wijn wordt uitgevoerd op de juiste manier. Dit artikel geeft u nuttige oplossingen om rode wijn vlekken te verwijderen uit het tapijt en hoe rode wijn vlekken te verwijderen uit kleding.
Rode wijn wordt genoten met enkele fijne kaas en een warme schotel. De meest gewenste drankje op een dinner date, het is ook de meest irritante drinken als het vlekken en verkleurt alles wat het aanraakt, wanneer gemorst. Wat maakt het nog irriterend voor een rode wijn gemorst is dat de geur van de wine hangen in het huis voor een paar dagen. Dus de meesten van ons te vragen de vraag over de rode wijn vlekken - hoe ze te verwijderen. Laten we beginnen met het beantwoorden van de vraag met hoe rode wijn vlekken te verwijderen uit tapijt.
Hoe Rode wijn vlekken uit tapijt?
Rode wijn vlekken op tapijt is een veelvoorkomend probleem in ieder huis gek van wijnen. Het is ook interessant op te merken dat de meest voorkomende tapijten die gekleurd zijn door rode wijn zijn wit of beige in kleur! Misschien word ik gewoon uitzinnig over de rode wijn vlekken op tapijt. Coming to the point, zijn er een aantal huismiddeltjes en commerciële producten die helpen in rode wijn vlekken te verwijderen van tapijten. Bij het verwijderen van rode wijn vlekken uit tapijten die zijn licht beige of wit van kleur, bout de wijn vlek met een schone doek of papieren handdoek. Wrijf niet over de vlek, omdat het kan leiden tot de rode wijn te krijgen geabsorbeerd in het tapijt stof. Net blot zoveel vloeistof die u eventueel kunt. Verdund Een eetlepel van ammoniak in een kopje warm water. Natte de rode wijn vlek op tapijt met het warme water en ammoniak-oplossing en laat het zitten voor 5 tot 10 minuten. Gebruik dan een schone stolsel op de vlek vlek. U vindt de rode wijn vlek niet meer zichtbaar zijn.
Keukenzout is niet alleen bedoeld voor kruiden, maar een effect ingrediënt voor huis gebaseerde oplossing voor het verwijderen van rode wijn vlekken uit tapijten. Dep de overtollige vloeistof uit het tapijt en strooi de rode wijn vlek met zout wanneer het nog nat is. De zoutkristallen zal absorberen de rode wijn vloeibare en roze of rood van kleur. Laat de zoutkristallen zitten over de vlek, voor 6 uren of zelfs 's nachts. Vervolgens onder vacuüm het gebied met rode wijn vlek op tapijt. Dit huis remedie werkt het merendeel van de tijd en je kunt zelfs de vlek te bevochtigen met club soda en bout de vlek. En bestrooi met zout. Eenmaal droog, gebruik een stofzuiger om het tapijt te reinigen.
Een andere methode van het verwijderen van rode wijn vlekken uit tapijt is soaken de overtollige rode wijn met een papieren handdoek of een schone doek. Bedek dan de rode wijn vlek op tapijt met witte wijn. Laat de witte wijn nat over de rode wijn vlek op tapijt en vervolgens met behulp van koud water wassen de vlek. Denk eraan, je Schrob niet over de witte wijn en koud water, omdat dit de vlekken nog meer opgelegd om het tapijt vezels. Plaats, dep het de vlek. Het idee achter het gebruiken van witte wijn is vergelijkbaar met het gebruik, zoals in het geval van de club soda. De rode wijn vlek wordt effectief verwijderd met witte wijn, maar blauwe vlek zichtbaar kan zijn. Deze blauwe vlek is eenvoudig verwijderbaar met de hulp van enkele commerciële producten zoals chemische reinigingsmiddelen.
U kunt zelfs proberen het verwijderen van rode wijnvlekken uit tapijt behulp van glycerine. Dekking van de rode wijn vlekken op tapijt met glycerine en laten inwerken gedurende ongeveer een uur. Dan genieten na een uur het tapijt in een wasmiddel dat bleekmiddel bevat zuurstof, want het zal verwijderen van het grootste deel van de vlek. Als u niet-wasbaar tapijt, raadpleeg dan professionele tapijt reinigingsmiddelen om de noodige te doen. Ze hebben chemicaliën en hoge temperaturen wast die helpen het verwijderen van de rode wijn vlekken op tapijt. Of je kunt proberen een aantal commerciële producten op de markt die helpen het verwijderen van rode wijn vlekken uit tapijten. U kunt vragen het tapijt dealer u uw tapijten meegebracht uit, over deze producten of een andere winkel die verkoopt reinigingsmiddelen.
U vindt het misschien interessant om meer over te lezen:, Tapijt Vlekken verwijderen; Tapijtreiniging, zoals: Hoe vlekken van rode wijn uit kleding?
Het verwijderen van rode wijn vlekken uit kleding is een nauwgezette klus. Als je morst rode wijn op je kleding, onmiddellijk de vlek blot met papieren handdoeken of absorberende doek. U kunt proberen sodawater, voor het verwijderen vlekken van rode wijn van stof. Giet enkel de club soda over de doek en laat het borrelen. Giet de soda in grote hoeveelheid tot en met de rode wijn vlekken op kleding bounces uit. Was de kleren als je normaal gesproken was ze. Using sodawater is een effectieve methode voor het verwijderen van rode wijn vlekken uit kleding. U kunt ook proberen het zout methode die werd genoemd voor het verwijderen van rode wijn vlekken uit tapijten. Spread een dikke laag zout over de vlek voor het verwijderen van vlekken van rode wijn from kleren. U vindt de rode wijn vlekken worden geabsorbeerd door de zoutkristallen en je kunt de kleding te wassen na ongeveer een uur. U vindt het misschien nuttig zijn om meer te lezen over het verwijderen van vlekken uit kleding.
Een andere effectieve methode van het verwijderen van rode wijn vlekken uit kleding is met behulp van melk. Dep de rode wijn met een papieren handdoek of doek en giet melk over de rode wijn vlek, zo snel mogelijk. Giet zoveel melk dat in staat is om de vlek te genieten. U vindt de vlek weg in ongeveer een uur of zelfs minder. Wist u dat u kattenbakvulling kan ook helpen genieten van rode wijn vlekken. Net strooi ongeveer ½ centimeter van kattenbakvulling over de gehele vlek. Druk vervolgens op de kattenbakvulling met je handen om de vloeistof te absorberen. Gebruik een stofzuiger om de kattenbakvulling te verwijderen uit de kleren. Vindt u de vlek is verdwenen.
U kunt deze nuttige huisremedie zelfs proberen voor het verwijderen vlekken van rode wijn van kleding. Dep de vlek met een papieren handdoek of doek. Giet koud water op de rode wijn vlek. Bedek het met een royale hoeveelheid zout. Zodra u alle van het zout roze draaide zich om, giet er kokend water voorzichtig over de vlek. Ervoor te zorgen dat je giet het water vanaf een hoogte van zes tot acht centimeter. Laat het water blijven tot je de vlek til de doek. Als de vlek nog zichtbaar is, dan genieten de doek in een oplossing van een deel azijn en twee delen water. Nadat de vlek lichter, was de doek als je normaal zou doen.
U kunt zelfs proberen blotting de rode wijnvlek en gelijke delen van waterstofperoxide en andere wasmiddelen zeep voor stof in een schotel mix. Blot dit mengsel over de vlek met een droge papieren handdoekjes. Blijven blotting tot de vlek is volledig verdwenen. In het geval dat, je doek is chemisch reinigen, moet je niet proberen een voorbehandeling andere dan blotting van de vlek. Breng het naar de stomerij onmiddellijk voor het verwijderen van de rode wijn vlek uit kleding.
Dit waren een paar methodes van rode wijnvlekken te verwijderen. Je nodig hebt om onmiddellijk te handelen, in het geval er wordt rode wijn gemorst op het tapijt of kleding. De rode kleur of roze vlekken altijd zal blijven, als je geen zorgen voor het snel genoeg. Houd in gedachten, een belangrijk punt, nooit wrijven of boenen de rode wijn vlek, in plaats blot het. Ik hoop deze punten op rode wijn vlekken, hoe ze te verwijderen blijkt nuttig voor u.

No comments:

Post a Comment