Monday 6 February 2012

Asbest Verwijdering Floor Tile

Asbest, kan een van nature voorkomende silicaat materiaal giftig zijn. Door zijn bestendigheid tegen warmte, elektriciteit en chemische schade, de treksterkte en geluidsabsorptie werd het een favoriete keuze van heel wat bouwers en fabrikanten wereldwijd. De meeste van de tijd, is asbest gemengd met cement of geweven in de stof of matten.
Methoden voor asbest Floor Tile Verwijdering; Asbest is extreem brandwerend en is gebruikt voor isolatie en brand-proofing doeleinden in het verleden. Maar het bestaat uit kleine vezels die gemakkelijk kunnen worden ingeademd door de mens en kan leiden tot ziektes zoals asbestose en Mesothelioma Kanker dus, blootstelling aan asbest dient te worden vermeden. Ook proberen te vermijden installeren asbest vloertegels. Vinyl vloerbedekking also some bevatten hoeveelheid asbest en tijdens het verwijderen van hen, de juiste zorg moeten worden genomen.
De eerste stap is om te controleren of het materiaal in niet bros staat. Wanneer er wel asbest niet kan worden gereduceerd tot stof na het toepassen van de hand druk, dan wordt gezegd dat in niet brokkelig staat. Voordat u begint met het verwijderen van asbest vloertegel, draag beschermende kleding zoals een masker en een veiligheidsbril. Er dient te worden verwijderd in stukken zodat het materiaal nog steeds in een niet bros staat. Dus voorkomen slijpen of het gebruik van zaag of boor.
Het is altijd beter om hulp van de professionele en onder licentie van asbest aannemers die volledig zijn uitgerust en opgeleid over hoe u veilig verwijderen van asbest vloertegels take en ook hoe ze te vervreemden weten. De meeste van de tijd, zij komen met kunststof platen waarin de deeltjes van de bewegende rond vrij stopt. Ze zijn gevaarlijke stoffen is daarom gewoonlijk worden ze verpakt in een natte container. Dit voorkomt dat de deeltjes uit de lucht worden gedragen, terwijl het verwijderen van de tegels en zal u ook helpen bij het asbest vloertegel verwijdering. Dit was over hoe asbest floor stenen verwijderen. Lees meer over asbest verwijderen tegel tips.
Gebruik van asbest; In sommige landen is asbest gebruikt in de productie van ammoniumsulfaat dat nog werd gebruikt voor de productie van rijst, voor het spuiten op de plafonds, in ijzer skeletten, op muren van het spoor auto's en gebouwen. Vroeger was het ook gebruikt in auto-remonderdelen, koppeling schijven en schoenen. Het was ook gebruikt voor het doel van het inpakken van buizen, langs de ketels en voor de dekking van de motor en turbine delen.
Asbest - Mineralen; Amosiet: Dit mineraal wordt gebruikt als vlamvertrager in het plafond tegels en ook in thermische isolatie producten. Haar oorsprong kan worden getraceerd naar Zuid-Afrika.
Chrysotiel: Dit mineraal is verkregen uit serpentine rotsen. Het mineraal is krullend tegenstelling tot crocidoliet, amosiet, termolite enz., die zijn als een naald. Dit mineraal is zeer flexibel en kan gemakkelijk worden geweven in een weefsel. Het wordt gebruikt om een ​​groot deel binnen golfplaten van asbestcement dakplaten die worden gebruikt voor pakhuizen, garages en gebouwen. Soms zijn ze gevormd in de vlakke platen en gebruikt voor vloeren en wanden.
Crocidoliet: Crocidoliet een vezelachtige vorm van amfibool riebeckiet wordt vooral gevonden in Zuid-Afrika en Australië. Het komt in de vorm van zachte broze vezels, maar er zijn een paar die zich voordoen in een rechte vorm en sommige van hen zijn gerold.
Ik weet zeker dat dit artikel moet u gegeven heb voldoende kennis over asbest verwijderen vloertegel tips en ook over asbest en zijn types.

No comments:

Post a Comment