Saturday, 25 February 2012

Hoe mooi te zijn

Ogen misschien prachtig voor mij kan dezelfde lelijke blijken voor jou. Kennelijk is schoonheid een relatief begrip. Het antwoord op hoe mooi is in je ligt. Mooi zijn is geloven dat je mooi bent. Het is de innerlijke onrust of de rust die laat zien aan de buitenkant. Een gepolijste karakter, met een streep van verfijning en een scheutje van de eenvoud kan zo mooi zijn als de persoon gekleed in de duurste en meest trendy kleren. Er is zo veel meer over hoe mooi zijn dan alleen verkleden. Meer lezen over hoe mooi geworden.
How To Be Beautiful # 1; nooit zelf anders te vergelijken met iemand. Mooi zijn betekent niet dat je hebt om mooi te zijn dan iemand anders. De wil en de wens om mooi te zijn is van jou en door de deugd van dat, het is uw streven om een ​​antwoord te vinden op hoe mooi het dagelijks in jezelf. Vergelijk jezelf dagelijks met, wat je de vorige dag. Het analyseren van de dingen die je deed, dat maakte je mooie voelt en stopte je van op zoek naar ondiepe antwoorden op hoe je een mooi meisje of hoe een mooie man te zijn. Vergelijkingen maken met jezelf en anderen niet, als schoonheid in je ligt en zoekt het is de enige manier van zijn mooi.
How To Be Beautiful # 2; Schoonheid is om je heen, en niet in sommige dure salon of spa. Wat is de definitie van schoonheid? Het is wat je aanspreekt. Vaststelling van de lijst van personen, de kunst, de bestemmingen en de plaatsen die lijken mooi om jou. Te onderzoeken waarom ze een beroep op u en u zult het antwoord vinden op hoe mooi te zijn. Meestal zijn deze plaatsen en personen tegenkomt zo mooi voor jou, omdat ergens een of andere manier en soms hebben we het beste deel van ons is met hen. Dus een keer, weer de reis van hoe je een mooi mens te worden ligt bij jou.
How To Be Beautiful # 3; Kijkend door de 'innerlijke oog' in je diepste zelf is de beste manier om aan de schoonheid. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat het antwoord op hoe mooi is in je ligt, en te werken dit punt laat ik citeer een regel uit het beroemde gedicht van William Wordsworth genaamd narcissen, ze knipperen op die innerlijke oog, dat is de gelukzaligheid van eenzaamheid. De dichter maakt gebruik van een beeldtaal uit te drukken zijn innerlijke schoonheid, die komt als een epifanie aan hem, want hij zit in een peinzende stemming. De goddelijke manifestatie die je bent mooi zal tot u komen als een blik op uw gevoel van eigenwaarde affirmaties en het werk zetten in de richting waardoor ze positief. Dieper in je innerlijke zelf en je weet dat je mooi bent, nu is het gewoon een kwestie van leven is!
How To Be Beautiful # 4; Verbeteren van de mooiste vermogen je hebt. Op zoek naar mooie is over het werken op de aspecten die reeds zijn prachtig. Voor sommige mensen is het hun ogen, voor sommigen is het haar en ga zo maar door. Het doel van deze oefening is om recht te doen aan die delen van je dat mooi zijn en zal verdubbelen uw reflectie van schoonheid de volgende keer dat je naar jezelf in de spiegel kijken.
How To Be Beautiful # 5; Gezondheid is schoonheid zo veel als het is rijkdom. Het vernietigen van je lichaam aan het verliezen is op schoonheid. Je hebt een leven om te leven en een leven om er een mooi leven. Alles doen wat in uw vermogen om je lichaam zo gezond mogelijk. Hou van je lichaam en het mooier te maken door het geven van de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft voor een gezond en mooi leven. Genezing en het houden van uw lichaam fit is de eerste stap op weg naar hoe je van nature mooi. Meer informatie over gezond leven.
Veel mensen vrezen toenemende oud en ze verzanden door het idee van het hebben van rimpels en veroudering. Osho, een geestelijk leider zei eens, "Ouderdom is enorm mooi, en het moet zo omdat het hele leven beweegt naar het '. Terecht zei Guru! Ouderdom is waar wijsheid helpt u bij het hoogtepunt van schoonheid. Elk jaar, elke verjaardag, overbrug je een stap op de ladder van de schoonheid. Vergrijzing is het beste dat ons overkomt, als het neemt ons mee naar het toppunt van schoonheid en geeft ons een kans om te ontdekken hoe mooier met elke adem en elk moment. Ouderdom is rijping van je denken, intellect, groei en wijsheid. De truc over hoe mooi is om eerst mooi voelen. Hoop dat dit artikel helpt je ontdekken hoe mooi en vooral hoe je een mooi mens te worden je hele leven.

No comments:

Post a Comment