Sunday 5 February 2012

Zelfgemaakte Shampoo Recept

Een shampoo is een belangrijke aspect als het gaat om behoud en de verbetering van de kwaliteit van onze haren. Het kiezen van een juiste shampoo is een groot deel van haarverzorging. Hieronder staan ​​een aantal zelfgemaakte shampoo recepten die u zal helpen om de verschillende soorten shampoos.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 1:; De benodigde ingrediënten zijn 4 zakken van kamille thee of een handvol verse kamille bloemen, 4 eetlepels pure zeep vlokken, 1 ½ eetlepel glycerine. Laat de theezakjes de in gekookt water laten weken ongeveer 10 minuten. De volgende stap is om de theezakjes te verwijderen en de overblijvende vloeistof samen met de zeep vlokken toe te voegen en de zeep te verzachten mogelijk te maken. Nadat de zeep is zacht, voeg wat glycerine aan het mengsel en roer het tot het mengsel wordt gemengd goed. Giet dit mengsel in de fles en plaats deze op een donkere en koele plaats.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 2:; De materialen zul je nodig hebben, ¼ kopje gedestilleerd water, ¼ kopje vloeibare zeep Castilië, ½ theelepel jojoba en druivenpitolie of andere lichte plantaardige olie. Meng alle bovenstaande ingrediënten en opslaan in een fles. Schud dit goed voor gebruik. Dit is niet zo dik als commerciële shampoos maar het is zeer effectief. Deze shampoo zal ook helpen om haar verlies te verminderen tot op zekere hoogte.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 3:; Voor de volgende procedure, de ingrediënten zul je nodig hebben, ¼ kopje gedestilleerd water, ¼ kopje vloeibare zeep Castilië, ¼ kopje aloë vera gel, 1 theelepel glycerine en ¼ theelepel jojoba of avocado-olie. Meng alle ingrediënten goed en in een fles te slaan. Alvorens het te gebruiken, goed schudden en vervolgens toepassen op uw haar. Na het aanbrengen, houden het op je haar voor eens en daarna goed uitspoelen.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 4:; de ingrediënten die u nodig heeft voor this haaruitval preventie shampoo zijn 1 kopje gedistilleerd water, 1 kopje Castilië zeep, 6 zakjes kamillethee en 1 ½ eetlepel glycerine. In een kop gekookt water, steil de theezakjes gedurende 20 minuten. Verwijder de theezakjes en voeg Castilië zeep aan de thee. Voeg glycerine en het tot het roer goed mengt met het mengsel. Giet dit mengsel in een afgesloten fles en plaats deze fles op een donkere en koele plaats. Chamomile werkt als een natuurlijke verlichting agent daarmee al diegenen die willen om hun haar te verlichten, kunnen kiezen voor deze shampoo recept.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 5:; Voor het maken van deze geurige recept, dan heeft u ¼ kopje gedestilleerd water, ¼ kopje vloeibare zeep Castilië (citroen), 2 eetlepels gedroogde rozemarijn, 2 eetlepels zoete amandelolie, ¼ eetlepel olie toe te voegen die parfum. Kook het gedestilleerd water en voeg 2 eetlepels gedroogde rozemarijn aan. De volgende procedure is om alle ingrediënten toe te voegen en goed roeren het tot alle ingrediënten worden gemengd. Bewaar dit mengsel in een fles. U kunt het gebruiken allen tijde als een shampoo. Het is ook een goede haarverlies oplossing.
Zelfgemaakte Shampoo Recept 6:; Dit recept voor zelfgemaakte shampoo kan aangepast aan elk type haar. vereist De ingrediënten zijn ¼ kopje gedistilleerd water, ¼ kopje vloeibare zeep Castilië, ½ eetlepel jojoba, lichte plantaardige olie en druivenpitolie 3 eetlepels rozemarijn, citroengras 1 soeplepel, 2 eetlepels olie en thee ½ eetlepel vanille-extract. Kook de gedestilleerd water en voeg rozemarijn en citroen gras worden gehouden en steile het. Zeef de thee bladeren en laat hem afkoelen. De volgende stap is om alle ingrediënten en water toevoegen en te roer. Nu, voeg vanille, zeep en boom thee-olie aan dit mengsel. This duiten je shampoo die kan ieder moment gebruikt worden. Store deze shampoo in een strak verzegelde fles.
Voor het verzorgen van je haar, verschillende haarverzorgingsproducten zijn beschikbaar in de markt. Shampoo is een van hen. Maar elke keer is het niet mogelijk deze shampoos kunnen passen onze haren. Als dit het geval is, dan kun je kiezen voor zelfgemaakte shampoos. These zelfgemaakte shampoo recepten zijn eenvoudig te maken en ook minder tijd. Een ieder heeft niet dezelfde haartype en textuur. U kunt kiezen die uw haar past.

No comments:

Post a Comment