Wednesday 1 February 2012

Het verwijderen van behang van gips Walls

Een nieuw behang in de gepleisterde muren kan omzetten de saaie saaie muren van uw huis in aantrekkelijke Ones. Het kan een frisse leven ingeblazen om het interieur te ontwerpen van het huis. Dit te bereiken nieuwe look van het huis, de eerste ding dat moet worden gedaan is verwijderen van behang uit plaaster muren. Kunt u de moeizame taak van behang probleemloze vrije door enkele preparaten vooraf. Houd alle meubelen op een plaats uit de buurt van de muur. U ze nodig hebt in het midden van de kamer en bedek ze met plastic vellen. Verwijder alle wandkleden en andere dergelijke wanddecoraties van de wand. Bewaar de elektriciteit van de kamer uitgeschakeld om de veiligheid te waarborgen.
Hoe wallpaper Verwijderen uit gepleisterde muren?
Er zijn een aantal kleine gereedschappen die u klaar moet houden met je wanneer je gaat te verwijderen behang van gips muren. Ze zijn schuurpapier, plamuurmes, behang scheermes scrapper en scoren tools. U nodig een of meer van deze tools terwijl via elk van de volgende technieken voor het verwijderen behang uit gipsen muren. Lees verder verbeteringen aan het huis.
Droge-Stripping: Behang verwijderen met behulp deze techniek is alleen mogelijk als het behang stripbare is. Draai elk van de stroken van het behang uit eender welke hoek van de muur met behulp van een plamuurmes en dan trek het langzaam houden het behang in een hoek van 15 graden met de onderliggende muur. De meeste van de tijd, gebeurt het dat de bovenste laag van het behang komt uit en het papier is achtergelaten. Check out indien dat rugpapier kan worden afgepeld of niet. Indien ja, dan moet je de zelfde methode te strippen van het papier te volgen. Lees meer over hoe te verwijderen behang.
Gebruik van muurbekleding Verwijdering Oplosmiddel: Deze techniek is het meest effectief bij het verwijderen van niet-verwijderbaar behang. Het kan ook gebruikt worden om het papier overblijft na het verwijderen van de toplaag van het behang te verwijderen. Verdeel de muur in kleine stukjes en geniet van een sectie in een tijd met warm water en behang verwijderen oplossing. De chemicaliën in de oplossing aanwezig zal verzachten up de lijm van het behang. Als gevolg hiervan zal zachte schrapen van de geweekte papier strip uit het behang gemakkelijk. Als het behang is gemaakt van een aantal niet-poreus materiaal zoals vinyl, moet je perforations te maken op het oppervlak van het behang met de hulp van grof schuurpapier of een perforerende tool. Dit zal zorgen voor penetratie van de vloeibare oplossing die op hun beurt los van de lijm. Lees meer op behangpapier removal tips.
Gebruik van muurbekleding Streamer: Dit is een apparaat dat wordt gebruikt voor het doel van behang verwijdering van gipswanden. Als je een wallpaper verwijdering streamer niet hebben ten huize, kunt u gebruikmaken het op een verhuur basis. Het bestaat uit een slang waardoor hete stoom wordt verstuurd naar een metalen plaat. Hete stoom moet worden toegepast vanaf de bovenkant van de muur. Wanneer de metalen plaat wordt ingedrukt op het oppervlak van de muur, de stoom dringt in de behang en het papier evenals de onderliggende lijm wordt zacht. Neem een ​​wallpaper scheermes schraper en schraap off de losse behang. Nu op naar het aangrenzende deel en volgt dezelfde procedure. Wallpaper Streamer het behang te verwijderen, zelfs van de meest hardnekkige zones. Het heeft echter zeer zorgvuldig worden behandeld, omdat het gecondenseerde hete water uit de plaat kan afdruipen en kan brandwonden veroorzaken. Lees meer op behang streamer - hoe te gebruiken.
Na het verwijderen behang uit gipsen wanden, moet u wassen de muren grondig met warm water en vochtige spons om duidelijk uit de resterende stukken behang uit het gips wand. Het is natuurlijk om wat krassen of lichte beschadigingen te krijgen op de muur tijdens het verwijderen van oud behang van gips muren. You dient de reparatie die schade alvorens een nieuwe wallpaper.

No comments:

Post a Comment