Monday, 27 February 2012

Installeer een badkamer Vent

Voor elke badkamer design, een goede lay-out is de fundamentele sleutel voor het bijhouden van de badkamer schoon en vrij van vocht gerelateerde problemen zoals verf pelt, deur verdraaien, schimmel sporen accumulatie en muffe geurtjes. Als de badkamer vloeren, wanden en plafonds worden voortdurend blootgesteld aan vocht, ze zijn gevoelig voor de groei van schimmelsporen. Voor veel van de huiseigenaren, het wegwerken van giftige schimmel en schimmels is een nooit eindigende project. Een dergelijk probleem is duidelijk in de badkamer die niet beschikken over de ventilatie ramen. Met het oog op al deze belangrijke problemen op te lossen, de praktische oplossing is het installeren van een badkamer ventilator of een uitlaat ventilator.
Hoe te installeren van een badkamer Vent?
Een badkamer vent ventilator is meestal gemonteerd op het plafond aan de belangrijkste doel te dienen voor het verwijderen van vocht en geurtjes uit de badkamer via de uitlaat leidingen. Het installeren van een badkamer vent is echt niet zo moeilijk als je denkt. In feite, kunt u een badkamer op uw eigen vent met het inhuren van een professionele installateur. Wat is moeilijker is het selecteren van een superieure kwaliteit eenheid. Vindt u een groot aantal fans badkamer uitlaatgas in de markt, variërend in termen van stijlen en kwaliteit. Selecteer de stijl en kleur van de uitlaat als je per persoonlijke voorkeur.
Tijdens het spreken over de kwaliteit van de badkamer afzuigventilatoren, is gemeten in twee primaire attributen. De eerste factor is de hoeveelheid vocht verwijdering door de uitlaat, die wordt gemeten in kubieke meter per minuut (CFM), en de tweede factor is het geluid van het apparaat. Een superieure kwaliteit badkamer afzuigventilator verwijdert hogere hoeveelheid vocht per minuut, en werkt rustig. Rekening houdend met deze factoren, de aankoop van een badkamer uitlaat volgens uw plan en budget.
Hieronder vindt u de basisstappen worden beschouwd, terwijl het installeren van een badkamer vent:
Vereist materiaal, de hulpmiddelen die nodig zijn voor het installeren van een badkamer vent fan zijn uitlaat kit (bestaande uit alle essentiële onderdelen), schroevendraaiers, draadstripper (voor het strippen van kabels), draad moeren van verschillende afmetingen, elektrische tester (om te controleren of de juiste draad-verbindingen), en jab zag (om gat te maken in het plafond). Zorg ervoor dat u bewaarde al deze hulpmiddelen en benodigdheden klaar vóór de installatie van de badkamer afvoerventilator.
Het selecteren van de site voor de installatie; Als u de installatie van een badkamer VENTILEREN in plaats van een oud toestel, dan kun je mount de nieuwe ventilator in dezelfde site als de bestaande. Anders kunt u een locatie op het plafond waar sprake is van een bestaande lichtpunt. Door dit te doen, bent u gespaard van fixatie van nieuwe elektrische bedrading en aansluitingen voor de installatie van de badkamer ventilatie ventilator.
Voorbereiden voor afzuigventilator Installatie; Zodra u hebt besloten het plafond locatie te installeren badkamer vent ventilator, de volgende stap is de voorbereiding voor de fixatie van het apparaat. Voor elk home improvement project, de veiligheid staat voorop. Ja, schakel de hoofdcircuit paneel aan om eventuele ongelukken te voorkomen. Voorbereiding vergt het maken van een gat in het plafond (waar je beslist), en tot vaststelling van een uitlaatpijp (kanaal slang) die aansluit het gat aan de buitenmuur. Voor een beter begrip, ga via de handmatige instructies die bij het apparaat.
Het installeren van een badkamer Vent; Voor de montage van de badkamer ventilatie, controleer dan de bedrading van de ventilator. In de meerderheid van de gevallen, badkamer verlichting aangesloten op een wandcontactdoos. Als dit is het zelfde geval met uw badkamer verlichting, dan kunt u overwegen de bedrading van de ventilator aan de muur te schakelen. Controleer de verschillende draadkleuren en zorgvuldig komen de ventilator draad aan de schakelaar. Naar aanleiding van deze, monteer de doos in het plafond gat waaruit de vent zal hangen. Indien mogelijk, kunt u direct vast te stellen de doos om de draagbalk en sluit vervolgens het kanaal slang aan de beugel. Draai de schroeven en moeren. Verzekeren dat buiten de ontluchting goed is gedaan. Schakelaar op de voeding en test de werking van de nieuw geïnstalleerde badkamer vent.
Dit was in het kort over hoe het installeren van een badkamer vent op uw eigen. Zorg ervoor dat de opening van de uitlaat in de buitenmuur is georiënteerd naar beneden. Dit voorkomt dat regenwater en / of onaangename deeltjes in de badkamer. Het installeren van een uitlaat zal niet alleen bespaart badkamer schoonmaken van tijd, maar het helpt ook in het algemene onderhoud van een badkamer. Lees meer over:; Badkamer remodelleert; Badkamer Renovatie Ideeën

No comments:

Post a Comment