Wednesday 15 February 2012

Het identificeren van Trees van hun bladeren

De verschillende bomen gevonden in de bossen kon worden geïdentificeerd aan de hand van de eigenschappen van bladeren. De bladeren kunnen worden gedifferentieerd met de hulp van hun morfologische kenmerken. Een van de methode van de indeling van het blad is om te controleren of ze zijn breed of naald-vormig. De bladeren kunnen ook worden gecategoriseerd als enkelvoudige of samengestelde Ones. De eenvoudige bladeren hebben slechts een bijsluiter per steel, terwijl de samengestelde bladeren hebben meer dan een blad op een steel.
Bomen Identificatie; de ​​identificatie van de bomen wordt hoofdzakelijk gedaan met de hulp van bladeren en bloemen. Laten we begrijpen hoe bomen te identificeren door bladeren met de hulp van hun verschillende functies. In het proces van identificatie van bomen met behulp van de bladeren, moet men rekening houden met de vorm van de bladeren, de plaatsing en verschillende vormen. Lees meer over de bomen identificatie.
Het identificeren van Trees van hun bladeren; bladeren zijn behulpzaam bij het identificeren van de bomen; dus verschillende kenmerken / functies van de bladeren moeten worden bestudeerd om het identificeren van bomen veel gemakkelijker. Laten we begrijpen hoe bomen te identificeren door hun bladeren.
Naaldvormige bladeren: De naaldvormige blaadjes behoren meestal tot of naaldhout evergreen. De bomen uit deze groepen zijn de sparren, dennen, cipressen, sparren en lariksen gezinnen. Sommige bomen kunnen bezitten clusters van naaldvormige bladeren, terwijl de anderen net hebben enkele bladeren. De groenblijvende bomen met clusters van 2 - 5 naalden zijn het meest waarschijnlijk de pijnbomen. The larches zijn bladverliezend in de natuur en de naaldvormige bladeren zijn gerangschikt in clusters with spontane zoals takken. Lees meer over pijnboom identificatie.
De naald-vormige bladeren, zoals hierboven vermeld, kan enkel, dat wil zeggen een blad is bevestigd aan een takje in tegenstelling tot de cluster vorm. De sparren en sparren hebben bladeren met een naald-vorm en die slechts een blad aan de steel. De bladeren van sparren hebben 4 zijden en zijn diamant-vormig in doorsnede. Deze bladeren zijn gerangschikt in een krans rond de takjes en zijn verbonden met houten pennen bekend als sterigmata. De sparren hebben bladeren die aan de takken vastgemaakt door middel van basen die eruit zien als zuignappen, welke bomen maakt het identificeren door hun bladeren te vergemakkelijken. Lees meer over sparren.
Leaf Positie: De bladeren zou kunnen worden aangebracht op de plaatsvervanger of aan weerszijden van de twijgen. De bladeren van de esdoorn, kornoelje of as zijn aangebracht aan de tegenovergestelde zijden van de twijgen.
Eenvoudige en samengestelde bladeren: Het eenvoudige bladeren zijn over het algemeen hartvormig, afgerond of lancetvormig in vorm. De Cottonwood and bevende Aspen bomen hebben rondachtige bladeren. De bladeren van de bevende Aspen hebben een spitse punt en zijn klein, met fijne tanden. Het ratelende geluid gemaakt door bladeren als wind stroomt is nuttig in het identificeren van de boom. De Cottonwood is grover tanden ten opzichte van de Aspen. De bomen met hartvormige bladeren omvatten voornamelijk de Catalpa, Paulownia and Basswood. De baswood heeft bladeren met onregelmatige basen en grove tanden. De bladeren van Paulownia zijn groot en bijna de grootte van de hand van een volwassene. De bladeren van Catalpa zijn vergelijkbaar verschijning aan de Paulownia en zij zou kunnen worden whorled of geplaatst tegenover elkaar. De bomen met lancetvormige gevormde bladeren zouden kunnen zijn Willow, Black Cherry of Willow Oak. Bladeren van de wilg zou kunnen worden glad of hebben tanden aan de randen. The Black Cherry wordt gekenmerkt door puntige tip en fijne tanden. Lees meer over eik identificatie.
De samengestelde bladeren zou kunnen worden pinnate or waaierharen in hun opstelling. De folders van de geveerde bladeren langs de beide zijden van de stengel terwijl die van de handvormige bladeren van de stengel tevoorschijn eindigen als de spaken van een wiel. The Black Walnut heeft geveerde bladeren die wees op de tip en een enkel blad heeft 7 tot 17 folders. Alianthus heeft 11 tot 41 blaadjes per blad en een lob is aanwezig op de basis. The Horschenut and have Buckeye handvormige bladeren. Bladeren van de Horschenut worden geplaatst tegenover elkaar langs de stengel. Deze bladeren zijn zware waardoor ze af te breken regelmatig de stengel. De bladeren van Buckeye zijn gelijkaardig in verschijning aan de Horschenut.
Boom identificatie door bloemen is de meest gangbare praktijk dat wordt gevolgd. Echter, het identificeren van bomen door hun bladeren is de tweede beste optie die men zou kunnen overwegen. De verschillende technieken beschreven in het bovenstaande artikel zou helpen bij het maken van boom identificatie veel makkelijker.

No comments:

Post a Comment