Saturday, 25 February 2012

Exterieur verf kleur Combinaties

Koetswerkkleuren kleurencombinaties moeten worden gekozen zeer zorgvuldig en met veel zorg als ze onze smaak aan de buitenwereld. Daarom zou ik altijd adviseren u dat u de buitenkant kleur verf combinaties te kiezen met behulp van uw voorkeuren, kleuren en voorkeuren. Om het gewenste verf, moet men overwegen veel verschillende factoren. Dezelfde gids lijnen zijn ook van toepassing voor het interieur schilderijen.
Lijst van factoren te worden overwogen; Hoewel de keuze van de juiste koetswerkkleuren kleurencombinatie, heeft men houd de volgende richtlijnen. , De plaats van het huis; opgebouwd materiaal dat is gebruikt bij de constructie, afmeting en de structuur van het huis; randapparatuur van het huis zoals patio's, terrassen, enz.; Regelingen en combinaties; Buiten verf kleur Combinaties # 1: Locatie van het Huis ; De eerste en belangrijkste factor is dat men rekening moet houden tijdens het selecteren van de buitenkant verf kleurencombinaties, is de locatie van het huis. Met de term locatie, ik bedoel de regio waar de woning is gelegen en ook het perceel waar het huis is gebouwd. Als het huis is gelegen in een stedelijke regio die u zou kunnen gebruiken neo-klassieke kleuren, en maak het huis er erg modern. Dit zou helpen bij het mengen met het milieu, en ook de neiging om heel catchy.
Exterieur verf kleur Combinaties # 2: bouwstof; Het exterieur kleur verf combinaties moeten worden gekozen op basis van het materiaal dat is gebruikt in het proces van de bouw. De drie primaire bouwmaterialen kan hout, steen en baksteen zijn. Nu, terwijl het kiezen van de juiste kleurencombinaties, kan men kiezen kleuren die passen bij de plannen van de gebruikte bouwmaterialen. Bijvoorbeeld: in de huizen die zijn opgebouwd uit bakstenen, kunnen wij vaak ter plaatse dat de ene kant van het huis mooi metselwerk van licht rood en de andere kant is bepleisterd en geschilderd met kleuren die overeenkomen met die van de steen is. In het geval van huizen die zijn gemaakt van hout, moet u de buitenkant verf kleur combinaties die resistent zijn tegen weersinvloeden te kiezen en ook de neiging om het hout van het huis te beschermen.
Exterieur verf kleur Combinaties # 3: omvang en structuur van het Huis; Hoewel de keuze van het exterieur kleur verf combinaties, moet men zich ook bewust van de factoren, zoals de omvang, structuur, stijl en architectuur van het huis. Het is zeer belangrijk dat men de architectuur van het huis als het gevoel en de combinatie van de verf moet in overeenstemming zijn met elkaar van mening. Als het huis is een oude stijl huis, dan overwegen om vintage kleuren en tinten van het huis. Aan de andere kant, als het huis heeft een moderne architectuur, selecteert u de verf die zijn licht nog niet eenvoudig.
Exterieur verf kleur Combinaties # 4: randapparatuur; Hoewel de keuze van randapparatuur voor de buitenkant verf kleurencombinaties, moet men ook rekening houden met de patio, het terras of het dek van het zwembad, etc. Het exterieur kleur verf combinatie die u kiest voor de rest van de huis moet ook geldig en moeten correleren.
Exterieur verf kleur Combinaties 5 #: Regelingen en Combinaties; Exterieur kleur verf combinaties zijn in principe opgebouwd twee of meer kleur en aanverwante tinten. Bijvoorbeeld, kunt u het hele huis in een romige witte kleur verf met een klein vleugje grijs in het, en dan verf alle andere randapparaten zoals de dekken en patio's in een andere tint grijs, dat is een wat donkerder. Te vergroten dit effect kunt u ook de andere kleuren verf in een meer dieper en donkerder grijs.
Een van de beste opties die u kunt proberen, terwijl het gaan over deze taak, is de aanschaf van een set van kleine proefpakketten van de tinten van dezelfde kleur. Je zou ook kunnen gaan voor sommige thuis exterieur ideeën op het internet, terwijl de planning voor de kleur combinaties of woondecoraties. Verf een klein stukje van de muur en vervolgens beslissen over de kleur en schaduw die je het meest. Hoewel de keuze van het exterieur verf kleurencombinaties, probeer het hele huis stel in de schaduw van de kleur die je wilt, het uit te proberen, het werkt briljant zelfs wanneer u het huis schilderen.

No comments:

Post a Comment