Saturday 18 February 2012

Wit Trash Party

Wat is een White Trash Party?
Witte prullenbak partijen zijn de gekste vorm van feesten kan men denken aan. Nou in ieder geval dacht ik dus toen ik een partij die een white trash thema dat werd georganiseerd door mijn vriend had bijgewoond. Goed reactie van het publiek - gekste en meest plezierige manier van feesten. U mag hebben begrepen dat de basisvoorwaarde van een dergelijk type van partij is grondig genieten zonder de banden van zijn verfijnde en stijlvolle. Nou, dan wat doe je op het feest? Zich gedragen als prullenbak. Gek, dans als uit de hand worden stout, en ook uit drinken van proportie.
Voordelen van White Trash partijen; makkelijkste manier is om het gooien van een partij; U hoeft geen enkele domme, zinloze, hoge klasse manieren geest (niet betekent dat je misdraagt, of handelen baldadig of iets onethische); goedkoop voor de zak van de gastheer; Grondige plezier; zo comfortabel; Je hoeft ook geen zorgen te maken over je uiterlijk te veel; Dus hoe gooi je een White Trash feestje? Ga als volgt te werk:
Een zeer belangrijke tip om de white trash partij een succes is het verzenden van de uitnodigingen aan de mensen met vermelding van het thema en de dresscode voor het feest te maken. Je zou willen dat uw gasten dienovereenkomstig te komen tot het welslagen van uw feest zorgen.
White Trash Thema van de Partij; Zelfs als thema van het feest is wit 'trash', moet u het plan een beetje, of u kunt gewoon alles gaat war. De volgende zijn de punten die u moet overwegen, terwijl de planning van de partij. ; Plaats van de partij; Food, meubelen, Drankjes, muziek, Dress code, Gezelschapsspelen, Voor sommigen nog meer ideeën te leren, te lezen Ideeën van de Partij
Witte Trash Party Decoration; Hoewel de planning van al deze dingen, maar herinner me absoluut 'goedkoop' zijn, zoals in monetaire termen en ook in termen van gedrag. Haal je oudste en slechtst mogelijke meubelen en kleding, en niet de moeite om te versieren. Een zeer goed idee het aan het invullen van een bad met water en ijs in de tuin en zet in blik van zachte en harde drank (ook dit kan een beetje kosten).
White Trash Party Dress Code; Het meest belangrijke aspect van de white trash partij is de dress code. Vraag al je gasten naar de oudste mogelijke jeans en shirts hebben ze dragen. U kunt ook een wedstrijd om te zien welke is de oudste jeans of de meest smerigste shirt rond (ik de prijs voor de oudste jeans in de white trash feestje van mijn vriend heb). Zou je nooit een persoon die zich afvragen wat te dragen op een white trash partij zou je?
White Trash Party Music, een ander zeer belangrijk onderdeel van de white trash feest is de muziek. Goed te laten klinken als prullenbak. Maak een opeenvolging van krankzinnige tracks van liedjes, zet in ongeveer de helft van een nummer met behulp van verschillende muziek-software en maak uw cd. Gewoon iedereen in de groef met de waanzin.
White Trash Party Food; Het laatste deel is het voedsel voor de partij. De sleutel om de white trash partij succesvol is te bestellen de goedkoopste mogelijk voedsel in de grote hoeveelheden. Hetzelfde geldt voor alle dranken.
White trash partijen werken briljant for reünies, en ook als thema voor Halloween feestje. Ik hoop dat u in staat bent om een ​​grote witte trash feest genieten.

No comments:

Post a Comment