Friday 10 February 2012

Sandelhoutpasta voor acne littekens

Sandelhout, verkregen van de Santalum boom, staat bekend als een kruid en voor hun medicinale en geurende eigenschappen. Het is voornamelijk te vinden in delen van India, Indonesië, Australië en de Pacific Islands. Sandelhout poeder en sandelhout essentiële olie wordt gebruikt hele wereld voor verschillende doeleinden, maar zij constateert geweldige utility in huidverzorging en huidverzorgingsproducten vanwege de diverse weldadige eigenschappen die het bevat. Het kan worden gebruikt voor zowel interne als extern gebruik en kan gebruikt worden in combinatie met andere huidverzorgende ingrediënten en essentiële oliën. Sandelhoutpasta voor acne littekens is bekend te hebben gewerkt wonderen. De verschillende eigenschappen van sandelhout maken het zeer effectief in het litteken verwijdering en voor preventie van littekens. Lees meer over de verschillende soorten van acne littekens.
Sandelhoutpasta voor acne littekens - Hoe het werkt
Velen van jullie zich misschien af ​​is sandelhout poeder goed voor de huid en zo ja, hoe? Sandelhout pasta, poeder of olie hebben antiseptische, anti-inflammatoire, cicatrisant, desinfecterende, verzachtende en adstringerende eigenschappen die het uitstekend maakt voor gebruik op de huid en voor huidverzorging. Zover acne litteken verwijdering betreft kan behulp sandelhout voor deze "heilzaam omdat van haar cicatrisant eigenschappen. Deze eigenschap van sandelhout helpt kalmeren huid en vervagen alle littekens, smetten en vlekken op de huid. Het neigt ook tot betere werkprestaties wanneer gebruikt in juncto andere huidverzorgingsingrediënten. Afgezien van acne littekens, sandelhoutpasta voor de huid is ook nuttig in fading stretch plekken markeren littekens, puistjes en donkere vlekken. Andere sandelhoutpasta voordelen zijn onder meer preventie van acne en puistjes, bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon, tan verwijdering, enz. Lees meer over hoe zich te ontdoen van acne littekens natuurlijk.
Sandelhoutpasta voor Face Recepten
Sandelhoutpasta kunnen worden bereid in een aantal manieren behulp verschillende ingrediënten voor acne litteken huisremedies. De ingrediënten moeten worden gebruikt rekening houdend met uw huidtype en de ernst van de acne litteken. Hier zijn een paar recepten behulp sandelhoutpasta voor acne littekens.
Sandelhout Plakken en Zwarte Gram Plakken; Sandal houtpoeder gecombineerd met zwarte gram poeder in een pasta kan zeer nuttig in het verwijderen acne littekens. Maal de zwarte gram linzen in een molen in een fijn poeder, meng het met gelijke hoeveelheden van de sandelhout poeder, voeg wat melk en honing toe en meng het tot een fijne pasta. Dit toepassen op het gebied getroffen door acne littekens en laat het op een nacht. Wassen met lauw water de volgende ochtend.
Sandelhoutpasta en Rose Water; sandelhoutpasta gemaakt door toevoeging van water steeg het is misschien wel de beste huis remedie voor acne littekens. Mix een eetlepel van sandelhout poeder met een paar druppels rozenwater en voeg wat glycerine ernaar als goed. Meng het grondig totdat het verandert in een dikke plakken en vervolgens aan het gebied getroffen door acne littekens of op je hele gezicht en hals toe te passen. Laat het verblijf voor zo'n dertig minuten daarna en was het af met lauw water. U kunt ook een van de essentiële oliën om deze pasta voor meer effectiviteit en betere resultaten.
Sandelhout Plakken voor puistjes; Sandalwood pasta voor puistjes moeten worden voorbereid door toevoegen van sommige tea tree olie en kurkuma om de sandelhout poeder. Voeg wat melk aan dit mengsel om het te glad en toe te passen in de ochtend na het wassen je gezicht goed. Deze pasta moet zo snel worden toegepast als je het puistje plek voor doeltreffend te werken.
Sandelhoutpasta en geelwortel; sandelhoutpasta en kurkuma effectief zijn, niet alleen voor acne litteken verwijdering, maar ook voor de preventie van acne en puistjes breakouts. Toepassen sandelhoutpasta gemengd met kurkuma om neigende huid kan een grote deal helpen bij het voorkomen littekens acne. Passen dit op een dagelijkse basis, houd het op voor 15 minuten en wash het af met koel water. Lees meer over acne litteken verwijdering huismiddeltjes.
Nu dat u de voordelen van sandelhout pasta voor acne littekens weet, kunt u gebruik sandelhoutpoeder om duidelijke huid krijgen. Zorg dat u gebruik alleen goede kwaliteit sandelhoutpoeder zodat het heeft geen ziek effecten op u huid.

No comments:

Post a Comment