Monday 20 February 2012

Hoe dakshingles Schoon

Maakt niet uit hoe mooi je huis is gebouwd, kan een vuile en gekleurd dak volledig ruïneren van haar schoonheid en elegantie. Zoals daken worden dagelijks blootgesteld aan extreme omstandigheden, zoals regen, hitte en zonlicht, ze gemakkelijk verkleuren. Verkleuring in combinatie met schimmel en algengroei, kan echt zorgen voor een lelijke uiterlijk en uw huis te laten lijken versleten en gescheurd. Daarom is uw dak moet regelmatig worden gereinigd om haar nieuwe look te behouden, net als elk ander deel van uw huis. Hier zijn enkele tips over hoe om dakshingles schoon te maken.
Hoe Schoon dakshingles; de dakbedekking shingles schoon, in de eerste plaats moet je je op het dak. Je zal in principe vereisen een hogedrukreiniger schoon te maken van de dakshingles grondig. Reinigen dakshingles is niet zo moeilijk, maar je moet heel voorzichtig zijn om niet te slippen of tijdens het doen vallen. Het is beter om iemand, een vriend of een familielid in de buurt hebben, in het geval als u enige vorm van hulp. Zodra u klaar bent om te beginnen met de schoonmaak sessie, houdt u het hogedrukreiniger een paar centimeter boven het dak en daarna spray om alle vuil en algen die tot dusver opgedane te verwijderen. Ook gebruik maken van een bezem te schrobben de vuiler gebieden van het dak.
Als u regengoot geïnstalleerd op uw dak, dan duwt deze vuil en puin aan de goot met de hulp van de hogedrukreiniger. Maar, als je niet beschikt over een regengoot tot nu toe geïnstalleerd, dan stort het puin aan het ene uiteinde van het dak en dan gooi ze op de grond. Als uw dakshingles zijn niet zwaar gekleurd, dan water genoeg zou zijn voor het schoonmaken van hen. Echter, als hardnekkige vlekken hebben ontwikkeld op hen, dan moet je misschien de hulp van enkele reinigingsproducten.
Chloor te reinigen dakshingles; chloor is een effectieve reiniger, met name voor meeldauw en schimmels te verwijderen. Ja, kunt u dit product gebruiken om zich te ontdoen van schimmel en vochtvlekken uit uw dak gordelroos. Net mix een bleekmiddel in een emmer water en vervolgens spray deze oplossing op het dak. Laat het voor een keer, ongeveer 15 tot 20 minuten, waarna het afspoelen met schoon water met behulp van een slang. Vergeet niet om het dak goed spoelen, zoals chloor als ze voor een lange tijd kan schade aan de gordelroos.
Kopersulfaat te reinigen dakshingles; Net als bleekwater, kan kopersulfaat ook worden gebruikt voor het reinigen van dakshingles. Meng een kleine hoeveelheid kopersulfaat in een liter water en spuit op de gebieden die door schimmels. Laat het een beetje zitten. Wanneer u zult merken dat de schimmels zijn bruin draaien, verwijder ze dan met een bezem. Nu, spoel het gebied met schoon water. Tijdens het reinigen dakshingles, altijd in gedachten houden om de toestand van het dak te inspecteren in de eerste plaats. Als je in acht te nemen schade, dan is direct repareren alvorens het reinigen van het dak.
Hopen dat deze eenvoudige en makkelijke tips over hoe om te dakshingles schoon zou helpen om uw dak vrij van vuil en die lelijke schimmel en meeldauw vlekken. Tegenwoordig veel commerciële schoonmaakmiddelen zijn ook beschikbaar voor het schoonmaken van het dak gordelroos en andere dakbedekkingsmaterialen. Volg altijd de instructies vermeld op het etiket van de producten. Afgezien van reinigingsmiddelen, bepaalde chemische stoffen beschikbaar, die indien toegepast op het dak of twee keer per jaar, is gebleken dat een aanzienlijke vermindering van de groei van schimmels en schimmels. Veel mensen hebben ook geprofiteerd, door het installeren van zink strips op hun dak voor het voorkomen van de ontwikkeling van schimmels en schimmels. Ja, kunt u kiezen voor deze producten of doen eenvoudige regelmatige schoonmaak, met het oog op een schoon en vlek vrij uitstraling van uw dak te onderhouden.

No comments:

Post a Comment