Monday, 27 February 2012

Excuses voor het niet gaan werken

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​persoon kan nodig zijn om het werk te slaan, met uitzondering van ziekte. Velen van ons zijn vaak uitgeput en moet gewoon een dag of twee uit om onze batterijen op te laden. Hectische werkweken en in het weekend doorgebracht boodschappen doen, klusjes doen en eren verplichtingen meestal hun tol eisen. Sommigen van ons moeten naar de dokter voor een check-up te bezoeken, hoewel we niet vreselijk ziek. Soms, je hoeft alleen in te halen op je slaap. Er zijn altijd dagen waarop bepaalde boodschappen hoeft te draaien, en een keer in de zoveel tijd, het huis krijgt zo vies, dat hoeft u alleen maar thuis te blijven en schoon. Tijdens de hectische tijd, niet vrienden en familie verwaarloosd, en men moet misschien aan het werk slaan om hen de tijd. Of u nu geconfronteerd met een van deze situaties, of gewoon niet willen aan de binnenkant van uw kantoor te zien, zijn hier een aantal excuses om niet te gaan werken dat je zou kunnen proberen:
Ik ben ziek; Laten we beginnen met de meest gebruikte en de meest effectieve excuus om het werk te slaan, de 'ik ziek ben excuus'. Het meest eenvoudig te excuus te gebruiken om het werk over te slaan is om te bellen om te zeggen je hebt of bent het ontwikkelen van een migraine. Degenen die weten van de ernst van migraine, weten dat een persoon waarschijnlijk te gooien een paar keer, en de geringste geluid of licht is schokkend. Om deze reden is het een geweldig excuus om te gebruiken wanneer u hebt overgeslagen werken, maar zijn niet opgeroepen om te informeren. Ook, zoals migraine terugkeren, is dit een excuus kun je weer gebruiken.
Tandheelkundige behandeling is een ander goed excuus als de behoefte aan medische aandacht kan opduiken plotseling en zonder waarschuwing. We weten allemaal dat elke gedaan serieus werk, zoals een wortelkanaalbehandeling hebben, moet u zeker de dag uit. Als u wilt een stap verder, een prop gaas te houden in je mond voor een paar uur zodat het lijkt alsof je wang / kaaklijn gezwollen is. Een ander excuus dat werkt goed voor de vrouwen, en dat zal een mannelijke baas weerhouden vragen te stellen is om te beweren dat je had een 'vrouwenprobleem'.
Mijn tante had a. .. ; Een variatie van dit is dat ofwel een familielid, vriend of huisdier ziek is en moet zorg of moet worden genomen voor de arts. Onder de meest gebruikte excuses voor ontbrekende werk zijn dat een familielid (oom / tante) of vriend ziek is / was een hartaanval, en je moet in het ziekenhuis met de persoon. Het zou effectiever zijn, als je belt 's middags uit te leggen dat je in het ziekenhuis de hele nacht en net terug.
Mijn hond ... ; Terwijl het hebben van een huisdier is enorm de moeite waard, zal niemand ontkennen dat de tijd en moeite die moet worden ingevoerd om te zorgen voor hen. Dus voel je niet schuldig als je ze gebruiken in excuses aan het werk te slaan. U kunt de voortgang van de hond at mijn huiswerk voor de hond at mijn autosleutels. U kunt ook proberen mijn hond / huisdier ziek is, en ik moest thuis blijven en voor haar zorgen, haar naar de dierenarts, enz. Als je het gevoel dat je een beetje schandalig, je zou ook kunnen zeggen (het gebeurt, ik kunnen instaan ​​voor) dat uw hond kreeg spooked door een luid geluid en rende weg de avond ervoor, en je was de hele nacht wakker te proberen om haar te vinden en haar terug te brengen.
Ik had een Mishap ..; Ongevallen gebeuren zonder aankondiging, zodat ze ook zijn excuses te maken voor niet gaan werken. Een verstuiking is het makkelijkst om te beweren, en alles wat je nodig hebt om het geloofwaardig is een verbonden enkel of pols. Je zou ook kunnen zeggen dat je je rug gooide of verstuikte je nek, maar gewoon ervoor zorgen om te laten zien tot de volgende dag stijf op zoek of het dragen van een brace. Je zou ook kunnen zijn gedaald van uw fiets of uitgegleden in de badkamer. Wilt u een uitgebreide excuus, dan kun je de baas dat toen u de douche het water te heet was, zodat je weer gesprongen, verloor je voet, pakte de douche gordijn, maar toch viel en sloeg met je hoofd tegen de muur . Na dat je zat op de bank maar ineens viel in slaap en werd wakker vijf uur later, in de war over waar je was en wat had plaatsgevonden.
Als uw stress op het werk is om naar u, en een vrije dag is het enige antwoord, zou je kunnen proberen met behulp van een van deze excuses voor het niet gaat werken.

No comments:

Post a Comment