Saturday 18 February 2012

Boodschappen op een Begroting

Boodschappen op een begroting betekent niet dat je mindere kwaliteit voedsel te kopen. Je hoeft alleen wat geld besparen tips voor effectief beheer van geld te volgen. Het bevat een goede planning en een realistische budgettering voordat je naar buiten voor uw boodschappen. Maak een lijst van alle items die je nodig hebt voor ontbijt, diner, lunch en andere huishoudelijke artikelen. Anders kan het gebeuren dat je uiteindelijk de aanschaf van een heleboel ongewenste goederen, en de essentiële onderdelen zijn weggelaten. Het is ook erg belangrijk dat u zich aan uw lijst terwijl het doen van boodschappen. Laat je niet verleiden om een ​​aantal items die er niet zijn in de lijst te kopen. Voorkomen dat kinderen naar de supermarkten als hun wensen kunnen gemakkelijk afwijken u uit uw lijst.
Winkelen voor Levensmiddelen op een Begroting
Laten we eens analyseren en bespreken een aantal manieren die u kunt in het winkelcentrum van hulp voor de boodschappen op een begroting. Deze zijn over het algemeen over gesproken, maar zal zeker effectief te helpen in de uitgaven minder, maar alleen op essentiële dingen, tijdens het winkelen.
Kruidenier coupons; Kruidenier coupons kan je helpen besparen honderden dollars uit uw kruidenier begroting elk jaar zonder al te veel van een inspanning. U kunt ze verzamelen van de zondag kranten. Flyers worden ook gestuurd door verschillende winkels via mail. Sommige bibliotheken geven zoals kortingsbonnen voor hun beschermheren, dus je kunt het controleren als een dergelijke faciliteit die ter beschikking bij uw bibliotheek of niet. Wat heb je nodig om te zorgen is dat je moet verzamelen alleen die bonnen die zijn bedoeld voor items die je nodig hebt om te kopen. Het gebeurt vaak dat alleen om gebruik te maken van de korting die u bepaalde dingen die niet eens gebruikt zal worden door je koopt. Dus een hoop geld kan krijgen verspild. Dus hou deze coupons in je tas, dat je ze niet vergeten als je gaat om te winkelen, en je zal een aantal freebies en kortingen te krijgen.
Korting Sales; Soms, kruidenierszaken bieden kortingen op bepaalde punten op een bepaalde dag. Dit is ook een uitstekende manier van boodschappen op een begroting. Echter, maken een dergelijke voorziening een korting wanneer u deze nodig hebt en stop jezelf van teveel te dingen. Het mag niet gebeuren dat je rijden naar een winkel die zich op een verre afstand van uw huis alleen maar om een ​​of twee dingen te kopen tegen een disconteringsvoet. Ook weerhouden zich van het kopen van een bederfelijke goederen in grote hoeveelheden simpelweg omdat is gebleken tegen een lagere kostprijs. Zelfs als je het op goedkope tarief, wanneer u een bedorven voedsel item in de prullenbak gooien, het is verspilling van geld.
Bulk Aankoop; Er zijn verschillende winkels die geld geven besparen biedt aan mensen die kopen in bulk hoeveelheid. U kunt deze faciliteit gebruik maken meestal aan de gewone huishoudelijke artikelen kopen, zoals wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, papieren handdoeken, enz., ook voor niet-bederfelijke voedingsmiddelen zoals granen, snacks, ingeblikte producten, enz. Vermijd het kopen van die zaken die niet nodig zijn in grote hoeveelheden. Zo is er geen punt te kopen mosterd voor de komende vijf jaar alleen maar te maken op een korting. Het zal beter zijn als je wegblijft van het kopen van bederfelijke goederen zoals diepvriesproducten te koop. De meeste van de tijd, winkels zetten ze voor de verkoop wanneer de expiratiedatum komt dichterbij. In dat geval, het kopen van eigen risico dat je niet kunt afmaken alvorens de bedongen vervaldag zal wat geld van jou in plaats van te slaan afval.
Vergelijk prijzen; Hiervoor moet je een aantal goede hoeveelheid tijd investeren in het winkelcentrum voor de boodschappen. Selecteer vijf verschillende winkels in uw omgeving. Aankoop kruidenierswaren van hen allen een voor een om uit te vinden welke winkel kan je de meeste waarde voor uw geld. Je hebt ook naar de locatie van de winkel te overwegen. Als een winkel die zich op een lange afstand van uw huis is het geven van je dingen tegen een lagere rente, kan het geen haalbare optie. Het is onwaarschijnlijk dat het geld dat u bespaart in de verkoop is het niet waard als je het vergelijkt met het geld dat u uitgeeft aan gas.
Een andere effectieve manier om geld te besparen terwijl het doen van boodschappen op een begroting is om geld te gebruiken om de aankopen te doen. Dit komt omdat wanneer je ziet het geld uit te gaan van de portemonnee, voelt u zich als bedrijf jezelf terug en de uitgaven iets minder. Als u kiest voor kaarten, is het waarschijnlijk dat je uiteindelijk de uitgaven buiten je budget als je niet ziet de werkelijke geld uit te gaan op dat punt van de tijd.

No comments:

Post a Comment