Wednesday 1 February 2012

Rubber Duck Badkamer Decor

...Alledaagse toen ik maak mijn manier om de tubby; vind ik een klein ventje wie schattig, geel en mollige;. (RUB-a-dub-a-dubby)
Rubber Ducky, you're so boete; En ik ben blij dat u mijne bent; Rubber Ducky I'm verschrikkelijk dol van ...; Rubber Ducky Ik wil graag een hele vijver van. . .; Rubber Ducky I'm verschrikkelijk dol van je. - Sung door Jim Henson (Ernie)
Rubber eenden zijn rond sinds de 1800s, maar ze opgedaan populaire faam in de 1970s, wanneer de karakter Ernie Rubber Ducky, zong in de film Sesamstraat. Als kinderen, we zojuist gelet rubber eenden liefgehad rond in onze badkamer, enzovoort doen ons kids. Voor velen van ons, de rubber eend, steevast aangeduid als rubber ducky of rubber Duckie, oproept nostalgie van onze kindertijd. Mijn bad, Ik herinner werd een plezierige en langverwachte lichaamsbeweging, toen ik had mijn rubber eenden zwemmen in de badkuip, terwijl ik was baden. Het was kijkplezier een gezin van zes drijvende rubber eenden (alle geel met oranje lippen) drifting over het water. Toen ik de water spatte in de badkuip, zouden zij up gaan met de kleine golven en weer omlaag. Paar weken terug, terwijl ik was stommelen in de zolder, vond ik de rubberen eenden keurig verscholen onder mijn oud speelgoed. Sindsdien ze terug in mijn leven, decoreren de acryl shelf in de badkamer. buurt mijn badje. Kom naar nadenk, gebruikmaking van de rubber eend badkamer decor thema kan een zeer aangename trip down het geheugen lane zijn; je kon het ook proberen.
Versieren van uw badeend badkamer
Traditioneel rubber eenden zijn geel in kleur, maar veel variaties zijn ook beschikbaar deze dagen. Winkelen voor rubber eenden mag niet worden lastig, of het is voor uw kid of uzelf. Je kunt ze op elk warenhuis en ze zijn betaalbaar. Een gemakkelijke manier is om opzoeken het Internet - vindt u veel ijzerwinkels vinden op het web gespecialiseerd in eend parafernalia en zij home leveren alsmede. Rubber eenden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat u mix en voor uw name rubberafval eend badkamer thema match. U kunt toevoegen een paar shelf ruimten om een ​​paar keramische of hars rubber eenden display in uw verzameling. Als u een favoriete badeend poster, dit is het juiste moment om frame en hang hem aan de badkamer muur. U kunt zelfs koopt rubber eend afbeeldingen en frame hen of ze kopen ready-made. Andere tip zou zijn om een ​​rubberen eend vormige kast met een rubberen eend draaiknop voeg! Of een vlakte een met een rubberen eend decoratie. Kasten bieden extra opslagruimte, zodat u kan men dicht houden het bad behuizing.
When you're shopping for accessories, keep in mind not tot overdo. Ik bedoel niet kopen elk type rubber eend beschikbaar in de markt voor uw badkamer. Plan de badeend badkamer accessoires u wilt voegen; een kleurenschema kiezen van uw keuze en match de accessoires dienovereenkomstig (voel me niet verlegen van de opneming gele kleur in de badkamer.) You can accessoires, afhankelijk van of het nu voor kinderen of volwassenen. Het decor kan variëren van zachte en vrolijke kleuren dat zou ideaal voor jonge kinderen om invoering een verfijnde en chique look in uw rubber eend badkamer. Als uw thema is eenden op een strand of in een tuin, kunt u gooien in seashells of vlinders hier en daar respectievelijk. Laten we individueel een kijkje nemen op elk gebied in de badkamer.
Entreeruimte: Een eende badkamer mat kan sieren de entree van uw badkamer. Als je meer avontuurlijke, kunt u een boog van vliegende eenden plaats aan de top van de badkamer deur. U kunt zelfs toevoegen een rubberen eend Deurbord opgave Dit is waar Daffy Duck baadt! of iets anders u wilt. Bovendien kunt u ook gebruiken een rubberen eend muur ornament, zoals een lichtschakelaar dekken.
Badkamer muren: Als de badkamer is reeds betegeld en u van plan zo houden (de tegels moeten in goede vorm), kunt u eend stencils gebruiken en verf hen. Indien de tegels zijn niet in goede vorm en u nog wilt doorgaan met hen, kunt u shop voor rubber eend tegels.De badkamer muren look goed zonder tegels ook. In een dergelijke situatie, kunt u spuitlak de muren en versier hen met ducky muur kunst. willekeurig Plaats eend stencils of eend rubberen stempel Wall Decor over de wand, met de eenden dezelfde richting (u kunt dit doen op vlakte wandtegels door het plaatsen de eend design op gelijke lengtes). Sketch de omtrekken eerst, vóór u verf hen. U kunt zelfs gebruik eend decals. Lees meer over het installeren badkamer wandtegels.
Bad behuizing: Dit is de focus van uw badkamer en een douchegordijn zou een ideale manier om dit gebied benadrukken zijn. U kunt kopen een kant-en-klare badeend douchegordijn en hang hem met eend gordijnringen. Voeg bijpassende ligbad pluggen, eend mesh spons, bad treden, badhanddoeken, etc. Een bereikbaar plank in de buurt van het bad kan worden gebruikt om uw favoriete eend of uw kind de favoriete pull-string zeiler eend weer te geven. Een eend zeepdispenser op het aanrecht of wandmontage zeep zak zou afwerking van de decor in deze ruimte.
Gootsteen: Installeer blauwe of een andere gekleurde glazen wastafel die overeenkomt met de achtergrond. U moet een plank te houden de ducky badkamer set. In plaats van een lange plank, die u kunt plaatsen twee of drie kleinere planken, bij voorkeur met leuningen, doet de eend tandenborstelhouder niet omvalt als het kind probeert te gebruiken. U kunt toevoegen een eend handdoek ring om een ​​eend handdoek hangen. Het gebied tussen de eend design spiegel en de wastafel kan worden ingericht met stickers. Alle kleuren kunnen zo worden gesynchroniseerd, dat het decor niet doet luid uitstraling en is een lust voor het oog. U kunt toevoegen een bijpassende eend nylon rug hieronder. Een stap kruk zou een handige accessoire voor uw jonge kid, zodat hij / zij kan de gootsteen bereiken. Meer lezen over badkamer ijdelheid spiegels.
Vensters: Gordijnen met eend prints en een paar van rubber eenden op het vensterbank kan dit gebied overeenkomen te rusten van uw badkamer thema.
Terwijl u bezig bent op uw thema, net zien dat het niet al te eentonig en repetitief. U kunt een aantal eenden haken om uw eend badjas en eend badspeeltje tas hangen op een handige muur van de badkamer. Natuurlijk, vergeet dan niet de eend badslippers. Een eend vormige afvalemmer met een eend hoed voor een deksel zou ook nuttig zijn.
U kunt dit doen het zelf of de hulp van een interieur ontwerper. Voeg een veel variaties op het decor functionele alsook interessant genoeg te houden voor het kind om zijn / haar bad te genieten. Vergeet niet, de badeend badkamer decor is een geweldige manier te pronken met je quirky kant, dus ga je gang, ongeacht of het is voor je kind of jezelf, have fun! Lees meer over; Badkamer Renovatie Ideeën; Badkamer Decoratie Ideeën

No comments:

Post a Comment