Thursday 2 February 2012

Hoe maak je een luiertaart te maken voor een Baby Shower

Luier taarten zijn een van de beste en meest haalbare geschenken aan te leveren bij een baby shower. Ze ook maken grote babydouche centerpieces. Het is een geschenk dat is zeker een lange weg gaan, en een voor de binnenkort te moeder zal heel dankbaar zijn! Op een gemiddeld, een pasgeboren bundel van vreugde gebruikt wat zes tot acht luiers per dag! Oef! Wees gerust, uw gift is zeker om te helpen de last van de aanstaande moeder te verminderen. Maar hoe een luier cake maken voor een babydouche?
Nou, allereerst moet u beslissen hoe groot je wilt dat je baby shower taart worden. Normaal gesproken is een three-tier taart is de meest voorkomende vorm van luiertaart gezien bij baby douches. Hier zijn een paar eenvoudige instructies over hoe gaan over maken een luier taart voor een babydouche:
Lijst van dingen nodig:; Voor de derde fase: Je moet rond de dertig wegwerp-of schone witte katoenen luiers; Voor de tweede fase: Ongeveer twintig wegwerp-of schone witte katoenen luiers; voor de bovenste laag: Rond tien wegwerp-of schone witte katoenen luiers ; Kleurrijk, dikke linten; Elastiekjes, een baby fles; Fopspenen, Babysokjes, Teddy beer; De materialen naast de luiers nodig zijn voor het vasthouden van de luier taart samen en voor het versieren van het. De belangrijkste stap die betrokken zijn bij de gehele procedure weliswaar is het goed te kunnen en stevig draai de luiers, zodat zij bij elkaar blijven en netjes bij gedraaid en geplaatst look.
Hoe kan ik Twist de luiers?; Neem een ​​luier en vouw hem open. Dan, langs zijn lengte, draai hem strak en beveiligde de wendingen met de hulp van een elastiekje. Je moet proberen te vermijden met behulp van veiligheidsspelden, duct tapes of Scotch tapes, terwijl het veiligstellen van de luiers. Al kunnen zij ervoor zorgen dat de luiertaart stays t / m de baby douche, maar daarna wordt het een vervelende taak voor de reeds meer dan bezwaard nieuwe moeder ongedaan te maken het allemaal.
Zodra de luiers zijn verdraaid en beveiligd op de wijze hierboven vermeld, start ze in een cirkel om de derde laag vormen. Gebruiken ongeveer dertig luiers. Beveiligde de luiers samen met een dikke gekleurde lint. Plaats een baby quilt in het midden om zelfs het niveau uit. Vervolgens met behulp twintig luiers, maak een kleinere cirkel en plaats hem boven de derde tier, vastzetten deze als goed met een dikke gekleurde lint. En tot slot met behulp van de overige tien luiers, vormen de top van meest tier, het vast met het lint en plaats deze op de tweede rij. Plaats de gevulde speelgoed in het midden van de bovenste laag. Ook kunt u afleiden van andere baby geschenken in de onderste twee lagen, zoals babyflessen, babysokjes, babykleertjes, baby slabbetjes, servetten, enz. Het zal een leuke oefening voor de moeder te zijn, om te jagen komen al ze naar beneden . Also, kunt u raadseltjes tijdens de baby shower over de gaven verborgen in de luier taart. Het is zeker te verhogen het plezier quotiënt van de partij!
Innovatieve ideeën terwijl hij een luiertaart; Als u al weet of het een jongen of een meisje, dan kunt u altijd geven de luiertaart een persoonlijk tintje. For luier een jongen's cake, kunt u gebruik blauwe linten of geef de taart een thema - achtige een piraat thema aan de hand cute eye-gepatched boekanier knuffels en zwartwit linten. Of een jungle thema door behulp leeuw of tijger knuffels met gevlekte linten.
Als het een meisje baby, kunt u een sprookje thema behulp Sneeuwwitje en de zeven dwergen gevuld speelgoed en schik de dwergen op verschillende niveaus op de taart. Of u kunt een Little Mermaid thema aan de hand vissen en blauwe golvende linten hebben samen met een enorme zeemeermin knuffel aan de top.
Zo, er is geen noodzaak om fret over hoe een luier taart voor een baby shower te maken, omdat het relatief eenvoudig is en een erg leuk om ook maken! Ervoor te zorgen dat het de perfecte baby shower decoratie idee, je hoeft alleen te proberen en zo innovatief mogelijk te zijn. Dus ga je gang en experimenteren, totdat het je lukt om dat ideaal luiertaart voor de ideale baby shower make!

No comments:

Post a Comment