Thursday 16 February 2012

Water verwarmingselement vervanging

Boilers zijn een van de belangrijkste huishoudelijke apparaten dat we zorgvuldig moeten handhaven om een ​​ononderbroken leven te verzekeren. Gezien het feit dat boilers continu worden gebruikt, ze zijn gevoelig voor verschillende problemen en defecten. Als u de belangrijkste onderdelen en de werking van boilers, dan repareren milde problemen te begrijpen is een gemakkelijk project, tenzij het defect is een complex mechanisch. Hoewel de samenstellende delen van boilers kunnen variëren op basis van het model, de essentiële arbeidsvoorwaarden principe is min of meer gelijk aan elkaar.
Spreken over een elektrische boiler, het bestaat uit een stalen tank voor het vasthouden van water, twee verwarmingselementen voor water, thermostaat voor het regelen van de temperatuur, overdrukklep om de druk controle, dompelbuis voor koud water en de afvoerpijp te leveren voor het verzamelen van warm water. Onder de vele redenen voor afbreuk doet aan de functie van boiler, een defect verwarmingselement met calciumcarbonaat buildups is een veelvoorkomend probleem. Voor het oplossen van deze storing, kunt u overwegen ter vervanging van boiler element. Laten we een kijkje nemen op het water verwarmingselement vervangen.
Hoe je water verwarmingselement vervangen
Zoals we allemaal weten, het hanteren elk type van elektrische apparatuur is gevaarlijk, dat is hetzelfde met boilers. Om te voorkomen ongevallen, is het altijd raadzaam om naar door de gebruiker handleiding bij het toestel voor de aanvang van water heater element te vervangen. Sluit de koudwatertoevoer naar de stijgbuis en afvoer van water uit de boiler. Ook, vergeet niet het uitschakelen van de stroomtoevoer naar het toestel en de hoofdschakelaar op het paneel. U kunt de toetsen van het panel vak om zo ervoor te zorgen dat niemand het branden wanneer u werkt met boiler.
Zodra u worden bereid met het voorzorgsbeginsel stappen, kunt u beginnen met de procedure voor het testen en vervangen van warm water verwarmingselement. Allereerst neemt het paneel bevindt zich aan de bovenkant van de boiler met de hulp van een schroevendraaier. Je ziet zowel water verwarmingselementen een bovenaan en ander op onderaan.
De volgende stap om het water verwarmingselement te vervangen is om te controleren of de weerstand van de verwarmingssystemen. Je kunt testen of een verwarmingselement in een tijd. Stel de multimeter lezing X1000 en verbind het ene leiden tot de bevestigingsschroef van het verwarmingselement en de andere leiden tot de schroef terminal. Als de lezing is de oneindigheid, dan is het verwarmingselement goed werkt. In een ander geval, als de weerstand lezen is niet oneindig, dan moet vervangen worden. Volg dezelfde stappen om te testen of de andere verwarmingselement vervangen of niet vereist.
Naar aanleiding van dit, verwijder zowel de verwarmingselementen door het afkoppelen van de draden en het losdraaien van de terminals en bevestigingsbouten (eventuele). Er zijn kansen van dik calciumcarbonaat schalen in de onderste verwarmingselement. Terwijl de aankoop van nieuwe verwarmingselementen voor vervanging, zorg ervoor dat u hetzelfde model als de oorspronkelijke. Vervang het water verwarmingselement en zet de terminal schroeven en bouten. Met deze stappen, heb je die vervangen door warm water verwarmingselementen.
Schakel de watertoevoer naar de boiler tank te vullen en plaats de toegang paneel. Voor controle van de werking van de nieuwe verwarmingselementen, schakelaar op zowel het elektriciteitsnet en de kracht om de boiler. Als alles goed gaat, dan kun je beginnen met de boiler. In geval wordt de boiler niet goed werkt, zelfs nadat het water verwarmingselement vervangen, dan belt een professionele installateur. Meer lezen over het oplossen van problemen boiler problemen, gas boiler problemen en elektrische boiler te repareren. Ik hoop dat deze informatie zou pas komen in het geval u besluit om uw boiler helemaal zelf echter het oplossen van problemen,, voorzichtig zijn, terwijl daarbij maken. All the best!

No comments:

Post a Comment