Sunday 19 February 2012

Groeiende Seedless Watermeloen

The pitloze meloenen zijn eigenlijk het resultaat van de bestuiving van de meloen in de tetraploïde toestand door de normale planten. De taak van de productie van zaden voor de pitloze watermeloenen is een zeer hectische baan en vereist veel van hard werken. De ontkieming van de zaden voor deze soorten pitloze meloenen gebeurt met behulp de containers die zijn transplanteerbare. Het voordeel hierbij is dat we ervoor kunnen zorgen dat de omstandigheden, terwijl de kiemkracht juist zijn. Na het kiemproces voorbij is, zijn de pitloze meloenen geteeld op dezelfde manier als de meloenen met zaden. Een positief ding over de pitloze watermeloenen is dat ze nog vers voor een langere tijd en zijn zeer in trek van mensen die behoren tot verschillende leeftijdsgroepen. Laten we nu praten over de basisprincipes van de groeiende pitloze watermeloenen waarna u zult begrijpen hoe pitloze watermeloenen groeien.
Hoe Seedless Watermeloenen te kweken?
Zaaizaad en-teelt; Voor de zaad productie van de pitloze watermeloenen, is het essentieel om het aantal sets van de chromosomen te verhogen tot vier. De plant die is gevormd als gevolg van deze staat bekend als een tetraploïde plant. Dit proces van het maken van de sets van chromosomen dubbel is uitgevoerd door gebruik te maken van de chemische stof bekend als colchicine. Deze plant vier sets chromosomen wordt geplant, samen met een bestuiver, die een triploïde van drie chromosomen, die is pitloze produceert. De transplantatie van de zaailingen duurt ongeveer vijf weken.
Ideale klimatologische omstandigheden; Het is heel essentieel om te discussiëren over de ideale klimatologische omstandigheden, terwijl bespreken hoe pitloze watermeloenen plant. Voor het kweken van zaadloze watermeloen, een temperatuur van 95 graden Fahrenheit is nodig overdag en 70 graden Fahrenheit tijdens de nacht. Hieruit concluderen we dat de pitloze watermeloenen vereisen hoge temperaturen en de groei zou kunnen worden aangetast bij lage temperaturen.
Belang van goede planten; Juiste beplanting is zeer essentieel in het kweken van zaadloze watermeloenen. Gunstige bodem-temperatuur is ook van essentieel belang, terwijl het planten van de pitloze watermeloenen samen met de temperatuur van de lucht. Zoals aangegeven in de conclusie van de deskundigen, moet de bodemtemperatuur niet lager zijn dan 70 graden Fahrenheit, de ontkieming problemen te voorkomen. U moet idealiter plant twee zaden per pellet. De pellets worden geweekt en uitgelekt ruim vóór de eigenlijke zaaien gebeurt. Wanneer de zaailingen opkomende, geef ze water goed voor snelle groei te starten, maar je moet voorkomen dat over-de planten water geven. De vereiste pH van de bodem voor een dergelijke plantage is 7. U wordt verzocht uw planten region klaar ten minste drie weken te krijgen voordat de eigenlijke aanplant. De aanplant regio moet compost gespreid over hebben en graniet stof of groene zand worden gesprenkeld over de compost. Er moet ook worden zwart plastic over het bed en het moet met een twaalf inch opening. Nu, graven gaten in de openingen en tenslotte de zaden zeug zodanig, dat hun afstand van elkaar constant is.
Belang van Bestuiving; Het resultaat van oneigenlijk bestuiving, is dat de kwaliteit van de pitloze watermeloenen krijgen we niet goed is. In het proces van bestuiving, zijn de stuifmeelkorrels die door de bijen en andere insecten van de ene watermeloen plant naar de andere. Veel mensen suggereren het insect lokstoffen toepassing voor de planten in de piek van het seizoen van bestuiving voor betere resultaten. Zoals aangegeven in de statistieken, moet het aantal bestuivende insecten rond 15.000 per hectare voor de teelt van pitloze watermeloenen. Onder de insecten, de aanwezigheid van honingbijen is van vitaal belang voor de bestuiving van pitloze watermeloen planten. Elke rij van de bestuivers dienen te worden gevolgd door twee rijen van triploïde planten voor een effectieve bestuiving. Voor meer informatie over watermeloenen, verwijzen naar:; Watermelon Feiten; Nutritional Feiten over Watermeloen; Calorieën die in Watermeloen; Voedingswaarde van watermeloen; De watermeloen will rijp, als de twee ranken in de buurt van het fruit blijken te zijn droog. U dient zich bewust van het feit dat eventuele schommelingen in de temperatuur, ziekten van alle soorten en gebrek aan meststoffen die niet kan geven u goede kwaliteit pitloze watermeloenen. Tot slot, ik hoop dat dit artikel u heeft gegeven nuttige tips over het kweken van zaadloze watermeloenen.

No comments:

Post a Comment