Friday 10 February 2012

Hoe Candle Wax Verwijderen uit Carpets

Kaarsen zijn een onderdeel van bijna elke viering. Echter deze zoete ruikende dingen van amoureuze genot verlaten vaak vuile wax vlekken op onze kostbare tapijten en andere stoffering. Vaak, de wax druppelt zo snel en verhardt up voordat je tijd om iets doen. Wanneer wax druipt op gladde vlakke oppervlakken, is gemakkelijker schoon. Maar clearing wax uit weefsels zoals tapijt is vervelend, zoals u wellicht eindigen doen schade aan uw tapijt. Echter, met de hulp van volgende tapijtreiniging tips, kunt u kaarsvet van tapijten.
Hoe Candle Wax Verwijderen uit Carpets; De kaarsvet verwijderen uit tapijten, alle je nodig hebt is een pak papier servetten en een doek ijzer. Ten eerste afschrapen eventuele overtollige wax op het tapijt met de hulp van een stomp mes. Vervolgens plug-in de ijzer en stel de warme setting voor 'fijne'. Bedek de wax vlek met een paar lagen servetten. Wanneer het strijkijzer is warm genoeg, drukt het op de servetten, om zo de wax smelt eronder. Dit gesmolten wax zal worden geabsorbeerd in de lagen papier servetten. U zult merken dat de meeste wax is gegaan off. In plaats van papieren servetten, kunt u ook gebruik maken van een papieren zak of een washandje of een handdoek. Ongeacht u gebruikt, enkel ervoor het heeft een goede absorberende capaciteit. Bovendien worden voorzichtig over de instelling van de ijzer. Niet overschrijden de temperatuur zomin warm en ook het instelmerkje opgemaakt voor steam. De kleur van synthetische vezels vervaagt afstand als het strijkijzer is heet.
Het residu dat overblijft na de clearing van wax kunnen worden verwijderd met behulp van een oplosmiddel schoonmaken van het huis of een op basis van alcohol tapijt vlekken verwijderen agent. U kunt ook wassen het af met de hulp van een mild schoonmaakmiddel, maar wees voorzichtig over het tapijt stof. Sommige stoffen verdwijnen wanneer ze in contact komen met water.
Hoe te om Uw tapijt van Candle Wax te beschermen; Koop altijd van goede kwaliteit kaarsen die alleen basisingrediënten zoals paraffine, stearinezuur en kleurstoffen en ruiken agenten. Stearinezuur helpt om de was weg te branden, waardoor de hoeveelheid was druipen. ; Plaats de kaars op de kandelaar en zorg ervoor dat groot genoeg is om alle droop wax bevatten, zodat er geen spillovers. ; Nooit uitblazen van de kaars, altijd een snuffer om ze te blazen. In geval u niet over een snuffer hebben, zet een sap glas over de kaars te doven. ; Niet verwijderen kaars uit het onmiddellijk na het uitstellen. Wachten tot alle wax is gestold. ; Niet de kaarsen in de buurt van ramen, ventilatoren of warme elementen. ; Als u uw eigen kaarsen maken thuis, dan bent u waarschijnlijk om de was op het tapijt gemorst, dus altijd de tapijt met oude kranten, voordat u verder gaat. , Als je weet hoe je kaarsvet te verwijderen uit het tapijt goed zult u in staat om deze te verwijderen snel en zonder beschadiging van het tapijt. Maar, zou het verstandig zijn om te voorkomen dat druppelt op het tapijt, in de eerste plaats, door voorzorgsmaatregelen te nemen.

No comments:

Post a Comment