Tuesday 28 February 2012

Hoe maak je een Brick Patio te bouwen

Niets maakt je achtertuin kijken als huiselijk en uitnodigend als een bruine baksteen terras doet. Bovendien, als je toevallig een van die gelukkige jongens die ook een schattig klein gazon out hebben aan de voorkant, dan bouwsteen patio is iets dat je moet serieus nadenken. Het is een fantastische landscaping optie en zal simpelweg uw gazon en uw achtertuin kijken overweldigend mooi. Ook de bruin-groene combinatie zal een perfect zicht te maken in het najaar 's avonds. Hier is hoe een baksteen patio te bouwen binnen de kortst mogelijke tijd.
Hoe maak je een Brick Patio te bouwen; Voordat we overgaan tot hoe je een baksteen op wielen terras te bouwen, hier is een lijst van hulpmiddelen die u nodig zult hebben, in aanvulling op de patio bouwmateriaal.
Materialen en gereedschap; Steenslag of graniet, fijn zand, rechthoekige bakstenen; rubberen hamer; Houten sabotage; Houten dekvloer; rolmeter; Shovel, Broom, Tuin slang; stuk nylon string. ; Vervolgens moet u beslissen op uw keuze van de baksteen patio design. Rechthoekige patronen, ruitpatronen, gebogen patronen, concentrische patronen, zigzag patronen, abstracte lay-outs, etc. zijn enkele van de populaire baksteen patio ideeën die momenteel in zwang zijn. Omwille van de eenvoud, zullen we overwegen een eenvoudige rechthoekige bakstenen terras in dit artikel. Het is de eenvoudigste van alle stenen terras ontwerpen en houdt geen snijden of in plakken snijden van bakstenen.
Procedure; Eerst en vooral, het meten van de ruimte waar u wilt naar de patio te bouwen met een meetlint. Double-check om er zeker van dat u geen meetfouten gemaakt. ; Nu, markeert de omtrek van deze rechthoek met de nylon string. Het zal fungeren als leidraad en zal u helpen bij het leggen van de stenen correct en op de juiste hoeken. ; Vervolgens graven de gemarkeerde gebied met je schop. De diepte moet uniform zijn en moet ongeveer zes centimeter. Strijk de opgegraven gebied met behulp van een houten sabotage. ; Nu legen van de zakken van steenslag (of gemalen graniet) over dit gebied. Met behulp van de houten dekvloer, gelijkmatig glad is over het gehele oppervlak. Daarna drukt u het stevig vast met de houten sabotage. ; Giet een paar zakken van fijn zand over de laag van gemalen steen. Nogmaals, gelijkmatig verspreid het over het rechthoekige gebied in en druk het stevig vast met de sabotage. ; Nu komt het gedeelte van het leggen van de stenen. Vanaf een hoek van het rechthoekige gebied, twee stenen lag op een moment in een alternatieve patroon dat wil zeggen in een wirwar manier. Zorg ervoor dat de stenen glad aanliggen en dat er geen ruimte blijft tussen hen. ; Ga op deze manier tot u onder het hele gebied. Als de laatste paar stenen niet geheel fit tussen de randen, moet u wellicht te snijden of knippen ze de juiste maten om een ​​compacte pasvorm. Voor meer informatie over baksteen bestrating, kunt u verwijzen naar een aantal van deze bakstenen bestrating tips. ; Zodra alle stenen zijn gelegd, klop ze stevig naar beneden met een rubber hamer, zodat ze zijn geëgaliseerd. Nu, lege een zak zand over de nieuw aangelegde stenen. Met behulp van een bezem, spreid het gelijkmatig over het gehele oppervlak. Daarna spray het oppervlak voorzichtig met een gewone tuinslang. Het zand zal sijpelen in de gaten en scheuren tussen twee aangrenzende stenen en in het proces, zal fungeren als een verpakking agent te vullen elke open gaten of lege ruimtes. ; Dit was de snelste en de eenvoudigste manier om een ​​baksteen patio te bouwen. Als u wilt, kunt u ook een laag van cement boven de laag van gemalen steen en zand. Dit zal helpen bij het binden van de stenen permanent aan de basis en zal hen beletten verplaatsen of verschuiven van plaats. Dit was alles over hoe je een baksteen patio te bouwen in een korte tijdspanne. Het proces moet niet je meer dan een paar uur en kan een uitstekende home improvement optie voor je om te overwegen. Zoals ik al aftekenen, laat ik met sommige van deze patio decoreren ideeën die uw nieuwe terras zal nog mooier en aantrekkelijker te maken.

No comments:

Post a Comment