Tuesday 7 February 2012

Terras ontwerpen met Fire Pit

Voor de meesten van ons vandaag patio's zijn geworden niet alleen een noodzaak, maar ook een plaats die we kunnen gebruiken voor entertainment en recreatie. Na een dag hard, wie zou niet graag een plek om hun resterende avonden doorbrengen in hebben, net lazying rond? Als u een patio en wilt sparren het imago van uw terras en zijn op zoek naar terras design ideeën, dan kun je proberen de invoering van een vuurplaats. Vuurkorven zijn een populaire aanvulling op patio creëren ze een warme gloed van de buiten-ervaring en verbeteren van de omgeving. Gebouw terras ontwerpen met vuurplaats ook waarde toevoegen aan uw achtertuin.
Need for Fire Pits
Terras ontwerpen met vuurkorven zorgen voor een rustieke charme als elegantie en schoonheid, terwijl het verstrekken van de perfecte plek voor een familie te zitten rond een vuur en geniet van de lucht. Naast verfraaiing van het imago van uw terras, het is ook een geweldige plek voor outdoor evenementen, dus vuurkorven zijn een nuttige aanvulling op elk interieur. Net als elk ander terras accessoire, ze komen in verschillende maten, uitvoeringen, vormen en kleuren. Terwijl sommige kan eenvoudig en ingetogen, andere vuurkorven kunt u uw saaie ruimte van het terrein om te zetten in een uitnodigende heiligdom. Met zo veel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn naar patio ontwerpen kiezen met vuurplaats die passen bij uw behoeften en smaak.
Terras ontwerpen met vuurkuilen
Hoewel de keuze van terras ontwerpen met vuurkorven, het belangrijkste ding om rekening te houden is of je een vast ingebouwde vuurplaats in de patio of een draagbare brand put die kan worden opgeslagen in koelere maanden willen. Ook heb je rekening te houden met de patio ontwerp plannen of thema. Een patio design moet in het algemeen een weerspiegeling van uw stijl, decor en de structuur van uw huis.
Kampvuur Design: Een optie is om uw terras design plannen op een manier die je bij een traditionele kampvuur net buiten de achtertuin te genieten. Dit is een optie van terras ontwerpen met vuurplaats dat maakt het een hit voor iedereen! Er zijn specifieke modellen van de vuurkorven die speciaal zijn ontworpen voor het creëren van dergelijke thema's. Een optie is het gebruik van hout branden grill of vuurkorf grill dat is heel goed voor het koken. Het komt met een grillrooster die past op uw vuurkorf boven uw brandhout sintels. Niet alleen dat, zelfs sommige verkrijgbaar grills, zodat je langzaam kunnen grote braadstukken koken op je echte hardhout vuur aan de complete camping effect te krijgen hebben! For de patio meubilair in dit thema, moet je houden rustiek met houten meubels en accessoires.
Mexicaanse tuinhaarden: Nog een van de patio ontwerp ideeën is voor een meer Mexicaanse of Caribische thema. Je kan dit bereiken met de Mexicaanse tuinhaarden, die zijn gemaakt van klei en verticale haarden met een grote mond op de bodem die versmalt tot een schoorsteen aan de top. Het is een opmerkelijk traditionele stuk dat gemakkelijk kan uitgroeien tot een conversation piece. Als je niemand wil uit klei, zijn er een paar die gemaakt zijn van ijzer. Hoewel de klei stukken regelmatig onderhoud nodig, het stelt echt de juiste stemming. For deze patio ontwerp, moet het van felle kleuren zoals geel of blauw met tuinmeubilair ofwel gemaakt van hout of smeedijzer. Vergeet niet in te voeren die kleurrijke patio parasols. En als je wilt dat extra mijl te gaan, aangezien Mexico zo bekend om hun mooie tegels, kunt u proberen met behulp van onvoltooide terracotta of mensen met een vette glazen patronen van bloemen in de kleuren geel, blauw en rood.
Outdoor Openhaard: Wanneer je plaats in uw thuis niet hebben voor een openhaard dan niet fret. U kunt nu het bouwen van een terras design met open haard. U hebt de optie van een draagbare of in de gebouwde stenen haard die de uitstraling van ieder terras kan verbeteren. Het algemene ontwerp van een tuinhaard is vergelijkbaar met dat van een binnenbad. Er zijn zowel gas en brandhout brandende open haarden beschikbaar. Te geven een meer sfeervolle uitstraling, kiest u terras meubilair dat ziet er rijk en heeft verschillende texturen. Selecteer kleuren zoals rood dat de patio een meer koninklijke voelen. U kunt zelfs hebben stenen zithoeken gebouwd nabij het vuur plek voor een rustieke touch. Lees meer op steen terras ideeën.
Deze waren een paar patio ontwerpen met vuur kuil die zijn gebonden aan opvallen en een indruk maken maar allerbelangrijkste, geef je een plek waar u kunt ontspannen na een harde dag werken. Een terras met vuurplaats heeft altijd bijzondere herinneringen aan de hele familie samen te komen en roosteren marshmallows en s'mores of gewoon warm voor de open haard op een koude nacht!

No comments:

Post a Comment