Wednesday 15 February 2012

Hoe te stoppen Being Shy

Ons allemaal verdienen om te kunnen genieten van het leven zonder gestoord te worden over alles. Echter, degenen die verlegen achter te houden zelf te doen. Als je echt wilt om te stoppen verlegen, is het zeer belangrijk dat je komt uit je schelp en proberen om jezelf te zijn. Je moet een inspanning van uw kant om nieuwe mensen te ontmoeten maken. Bij zitten thuis of in een afgelegen plek waar je kunt niet verwachten dat mensen te komen en vrienden je. Je moet een houding van positieve denken hebben en uit te gaan naar andere.
Manieren over hoe om te stoppen zo verlegen?
Voor een introvert persoon, kan schuchterheid een diepgewortelde persoonlijkheidskenmerk. Kan echter worden verminderd tot op zekere hoogte door het nemen van bepaalde stappen. Hier hebben we gesproken over hen in detail.
Verbeter je eigenwaarde; Probeer te achterhalen van de oorzaak van je verlegenheid. Principe, zijn er twee belangrijkste redenen dat maken een persoon verlegen. Een, ze zijn zeer zelfbewuste over zichzelf. Als gevolg daarvan, hebben ze de neiging om veel aandacht op de vraag of ze zich gedragen op de juiste manier of niet. Twee, ze hebben de neiging om een ​​negatieve houding hebben over zichzelf. Ze hebben de neiging om te voelen dat er niets interessants over zichzelf, en zijn het niet waard iemand aandacht. Beide factoren maken ze erg nerveus en trekken ze zich in een cocon. We hebben allemaal ons eigen set van sterke en zwakke punten. Begrijp uw sterke punten en houd je focus op hen. Accepteer het feit dat er niets mis is om anders te zijn, en zorg ervoor dat waardeer je jezelf zoals je bent. Breng wat meer tijd in het verbeteren van uw fysieke verschijning. Het maakt een groot verschil in je zelfvertrouwen. Als je kijkt naar jezelf in de spiegel en een goed gevoel over jezelf, dan kunt u zich zekerder over jezelf bij het naderen van een persoon, bekend of onbekend.
Conversatie de praktijk; Er is een oud gezegde dat de praktijk maakt een man perfect. Als jij een verlegen persoon, bent u zich ervan bewust dat je niet goed bent in gesprekken met mensen, maar je kunt het beter te maken door te oefenen meer en meer. Om te beginnen, staan ​​voor de spiegel, denk aan een onderwerp waar u comfortabel kunt spreken en de praktijk spreken voor jezelf. Het klinkt misschien erg stom, maar het werkt. Vervolgens neemt u de hulp van een goede vriend die je kan helpen in dit opzicht. Jullie kunnen allebei rollenspel om jezelf makkelijker met conversatie. Dan naar buiten gaan en te voldoen aan vreemden en staking een gesprek. Aanvankelijk kun je mensen benaderen in sommige stille plekken, boekhandels of koffie shop, want zij zullen gemakkelijk benaderbaar dan mensen die in een luide partij. Acht anderen die goed gesprek starters. Het kan een van uw vriend of een vreemdeling in de partij. Nu bent u klaar om naar drukke plaatsen met vrienden. Benadering een dergelijke persoon die afstandelijk staan ​​in de menigte. Een one-op-een conversatie is veel makkelijker dan praten in een groep. Als je eenmaal begint een gesprek, vindt u uw nervositeit is verdwenen. Als u voldoet aan meer en meer mensen, kunt u nagaan de aard van de mensen die je vertrouwd mee bent.
Leer om te ontspannen; Degenen die verlegen vind het heel moeilijk om te communiceren met anderen als ze het gevoel angst en een hoop ongemak in te doen. Ze hebben vaak een verborgen angst dat ze misschien iets echt dom spreken en krijgt vernederd. Ze vaak niet om te beslissen wat ik moet zeggen. U kunt overwinnen de angst voor afwijzing door de voorbereiding van uw gedachten voor de slechtst mogelijke gevolgen. Als u genegeerd door iemand, niet persoonlijk nemen. Bewegen op en je zult meer interessante mensen te vinden in je leven. In een grote menigte, als je het gevoel dat de verlegenheid is controle van uw zintuigen nemen, verplaats dan je aandacht op andere dingen om je heen. Dit zal voorkomen dat u wordt zelfbewust.
Angst en angst zijn emoties die moeilijk te onderdrukken. De meest eenvoudige methode om zich te ontdoen van de angst is om te leren van de technieken van ontspanning. Sluit je ogen en concentreer je aandacht op je ademhaling. Houd het ritme van de ademhaling langzaam en na enige tijd, vindt u dat al uw angstige gedachten zijn verdwenen. De praktijk van yoga en meditatie kan u ook helpen bij het regelen van de angstgevoelens voor altijd. Andere oefeningen zoals wandelen en joggen helpt ook bij het verversen van de geest en het vrijgeven van de spanning.
U moet stoppen wordt verlegen van mensen ontmoeten en start gesprek met hen. Het is ook zeer essentieel voor het bereiken van uw persoonlijke doelen en bloeiende in het leven. Het kan u helpen uit te brengen uw verborgen talent dat leugens in je.

No comments:

Post a Comment