Wednesday 22 February 2012

Pensionering Humor

Een van de problemen van het pensioen is dat het geeft je meer tijd om te lezen over de problemen van pensionering. Anoniem
Pensioen is een concept dat trekt altijd veel nieuwsgierigheid. Er zijn nogal wat mensen die absoluut zijn geïrriteerd met hun professionele leven en zijn wanhopig wachten op hun pensioen. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die hun weg eindeloos door de jaren heen alleen om wakker te worden op hun 65e verjaardag met niets meer te doen. Er zijn twee kanten aan elke medaille, en in ongeveer dezelfde manier, zijn er twee manieren van omgaan met pensioen, die beide kunnen worden geassocieerd met een groot deel van pensionering humor.
Pensionering Humor en anekdotes; Pensioen is een tijd waarin, na al die lange jaren van hard werken, kun je eindelijk je zet je voeten en gewoon relaxen. U heeft alle tijd van de wereld om je hobby's en interesses die je niet kon doen tijdens je jaren van werk en carrière. Als je loopt in een oude landschap cafe, kunt u in de meeste gevallen gebeuren om een ​​bos van oldies verzameld rond een hoek zie tabel - lachen, grappen en drinken vrolijk als ze gaan over hun pensioen planning. Het is tijdens deze bijeenkomsten dat men te horen krijgt wat rib kietelen grappen, verhalen en citaten pensionering.
Pensionering Moppen en Anekdotes; Hier zijn een aantal grappen en anekdotes, die allemaal neem een ​​lichtvoetige benadering van het onderwerp van pensionering en teruggetrokken leven.
Een oudere, gepensioneerde weduwe en weduwnaar had dating voor een paar jaar. Een dag, de man uiteindelijk vroeg haar of ze zou met hem trouwen. Ze zei meteen ja. De volgende morgen toen hij wakker werd, kon hij niet meer herinneren wat haar antwoord was! Na een uur tevergeefs proberen om de vorige dag gebeurtenissen herinneren, hij eindelijk aan de telefoon en gaf haar een gesprek. Verlegenheid gebracht, gaf hij toe dat hij niet kon herinneren haar antwoord op zijn huwelijksaanzoek. Oh, zei ze, ik ben zo blij dat je belde. Ik herinnerde me zeggen 'ja' tegen iemand, maar ik kon me niet herinneren wie het was!
Acht-jarige Tommy bezoeken zijn grootouders op een weekend. Wetende dat opa net is gestopt met zijn baan bij de bank, hij hem vraagt, opa, je zeker moet missen in het weekend, toch?. Absoluut niet! zegt opa. Ik heb het weekend, het is gewoon dat ze komen in de vorm van zes zaterdagen en op een zondag!
Grappig Retirement Quotes; Hier is een verzameling van grappige pensioen uitspraken die zeker is om een ​​lachje of twee trekken.
Het ergste over hun pensioen is, dat je koffie op uw eigen tijd drinken. Anoniem
Als u met pensioen gaat, schakelt u bazen - van degene die u ingehuurd om degene die je getrouwd. ~ Gene Perret
Een gepensioneerde man is vaak een vrouw full-time baan. ~ Ella Harris
De vraag is niet op welke leeftijd ik wil met pensioen te gaan, het is op welk inkomen. ~ George Foreman
Pensioen: Geen klok, geen deadlines, geen stress, geen geld! - Anoniem
Wanneer een man met pensioen, zijn vrouw krijgt twee keer de man, maar slechts de helft van de inkomsten. ~ Chi Chi Rodriguez
Gedichten pensionering; Hier is een interessant kwatrijn dat ik kwam met betrekking tot het onderwerp van het pensioen.
Pensioen is de tijd van je leven, want gij worden alles wat je gepland.; Te leven voor het moment,, En om te leven gelukkig, wild en vrij.; ~ Dave Erhard
Dus maak je geen zorgen over hoe het leven zal worden of wat dan ook een keer te doen u met pensioen gaat. Hebben een grote pensionering partij en blij met deze nieuwe fase van je leven. Hier zijn een paar dingen te doen wanneer u met pensioen gaat. Zoals ik al aftekenen, laat ik u met het volgende citaat, die, denk ik, perfect samengevat wat pensioen is alles over.
Pensioen is als een lange vakantie in Las Vegas. Het doel is om te genieten van de volle, maar niet zo volledig dat je geen geld. ~ Jonathan Clements

No comments:

Post a Comment