Sunday 19 February 2012

Ben pil Effectieve

De pil of orale anticonceptiva is bekend als een van de beste anticonceptie methoden die worden gebruikt door vrouwen. Gebruikt door meer dan 100 miljoen vrouwen over de hele wereld, deze vorm van anticonceptie is de meest populaire methode van anticonceptie na de condooms. Echter, de effectiviteit ervan is nog steeds een grote vraag voor velen, naar het antwoord wordt gezocht door hen. Indien gebruikt op de juiste wijze, kan de pil echt effectief is als een methode van anticonceptie en het voorkomen van zwangerschap.
Het gebruik van anticonceptiepillen is highly bepleit om ongeplande zwangerschappen te voorkomen en als een effectief instrument van gezinsplanning. Vrouwen die het gebruik ervan of van plan bent om het te gebruiken voor anticonceptie moet opvoeden zelf ook over vragen als hoe anticonceptiepillen werk, zijn de anticonceptiepil effectieve, hoe binnenkort anticonceptiepillen effectief en wanneer zijn anticonceptiepillen effectief.
Zijn geboorte pillen effectief zijn; Ja, anticonceptiepillen zijn zeker doeltreffend, op voorwaarde dat u weet hoe en wanneer ze mee te nemen. Maar hoe effectief zijn de pil? Nou, de doeltreffendheid ervan is grotendeels afhankelijk van de manier waarop je ze verbruiken en de pil type dat u gebruikt. De verschillende soorten anticonceptiepillen bevatten combinatiepillen, progestageen-alleen pillen en noodgevallen pillen. Noodsituatie pillen zijn puur voor wat de naam suggereert, 'noodsituatie'. Nemen ze elke keer na onbeschermde seks kan zeer gevaarlijk voor de gezondheid. Ze moeten alleen worden genomen als een maatregel in geval van calamiteiten of ongelukken.
Progestageen-only pil staan ​​bekend als minder doeltreffend in vergelijking met combinatiepillen. Sinds combinatie pillen bevatten zowel de vrouwelijke als hormonen, progesteron en oestrogeen, is het bekend om de meest effectieve vorm van anticonceptie pil. Ook de bijwerkingen van de pil van dit type is minder erg in vergelijking met de anderen. Progestageen-alleen anticonceptie pillen hebben een aantal bijwerkingen, maar kan gebruikt worden door vrouwen die lijden aan oestrogeen-gerelateerde aandoeningen. Het is raadzaam dat u de aard van de anticonceptiepil te bespreken om te worden gebruikt, met uw arts.
Hoe snel zijn geboorte pil effectief; Dit weer afhankelijk van het type pil genomen. Wanneer u begint met het nemen van de pil in eerste instantie, worden ze effectief of beginnen met het weergeven effectiviteit na een maand of na vier weken. Voor zover de noodsituatie pil betreft, zal het alleen effectief als binnen 72 uur na onbeschermde geslachtsgemeenschap. De combinatie pil en progestageen-only pillen in te nemen bijna een dag effectief te zijn en er is ook een vangst hier. Deze pil genomen moeten worden op dagelijkse basis en het progestageen-only pil moet dagelijks worden ingenomen op hetzelfde tijdstip. Als je mist een pilletje op een dag, zul je aan twee nemen de volgende dag, als je mist twee dan moet u drie en zo verder te nemen. Als u dit niet te doen, zal de effectiviteit van de pillen verminderen van een partij en kan ook weer volledig teniet. Nemen ze regelmatig initieert het proces van het regelen van de progesteron en oestrogeen in het lichaam en te onderhouden op een constant niveau om de eisprong te voorkomen.
Anticonceptiepil Effectiviteit-andere factoren; Er zijn een aantal andere factoren ook dat de pil effectiviteit kan beïnvloeden of kunnen ze minder effectief. In het algemeen, anticonceptiepillen toon minder effectiviteit van overgewicht of obesitas mensen, dat is, uw lichaamsgewicht kan beïnvloeden de effectiviteit van de pil. Consumptie van bepaalde medicijnen, zoals antibiotica en HIV medicatie en bepaalde supplementen kunnen maken van de pil ineffectief. Bepaalde voorwaarden, zoals overgeven en diarree kunnen ook van invloed op de effectiviteit ervan.
Nu dat je het antwoord moet 'zijn anticonceptiepillen effectief' zorgvuldig kiest u uw anticonceptie methode na te bespreken in detail met uw arts.

No comments:

Post a Comment